Családállítás

Integrált Család- és Lélekállítás – felismerni, ami valójában van

A családállítás és a lélekállítás feltárja, hogy milyen láthatalan erők alakítják a résztvevők sorsát, megmutatkozik, hol borult fel a rend. Tehát megmutatja, ami valójában van.
És lehetőség nyílik az elrendezésre.
Már maga a helyzet láttatása is gyógyító erővel bír, de az elrendezés lehetőséget biztosít a szereplőknek, hogy ki tudja bontakoztatni saját magát és a lehetőségeit az életén belül.

Azok vagyunk, akik vagyunk, mert ők azok voltak, akik voltak (Családállítás, lélekállítás, www.hajduildiko.hu)A családállítás egy mintát változtat meg. Ha a  jelenleg futó minta nem “üdvözítő”, megkeressük azt a mintát, amiből erő fakad.

 

A következő családállítási időpontok:
  • SZEGED:          2024. június 09. vasárnap 9:00

 

Helyszín:
Szeged, Szent László u. 4b
Bejelentkezés
Részvételi díj:
Állítónak: 25.000.-
Segítőknek: 3.000.-

Ebéd: Hozhatsz magaddal otthonról ebédet, rágcsálnivalót.
Kávé és tea mindig van a konyhában.
Meg tudod melegíteni az ételedet.
Nem szoktunk külön ebédszünetet tartani. Az állítások között mindig van egy 10-20 perc pihednő, “átállás”. Ekkor nyugodtan ehetsz, elmehetsz mosdóba, sétálni, … Rágcsálnivalót is szoktunk hozni és kitenni az asztalra. Tehát nem maradunk éhen.
Ha eszedbe jut, hozz egy papucsot!

Részletesebben olvashatsz a módszerről ITT.

Tudnivalók:
 • A családállításon egymást szolgáljuk.
  Egy nap 4-6 állításra van időnk. És ennyit bírunk el erővel és tudunk lelkiismeretesen befejezni.
  Vannak rövidebb és hosszabb állítások.
  A családállítás hossza nincs összefüggésben az elvégzett munka hatékonyságával.Az állításokról nem lehet hamarabb haza menni. Tehát, aki jelentkezik, az egész napra jelentkezik. Képzeld csak el, ha a délutáni állításon már nem lennénk csak éppen néhányan, mert a többiek már túl vannak a saját történetükön. Ez jelenti azt, hogy egymást szolgáljuk.
  .
 • Mit jelent segítőnek lenni?
  Két okból szoktak segítőnek jelentkezni.
  – Az egyik, amikor valaki szeretne bepillantást nyerni a módszer működésébe. Tapasztalatokat gyűjt, hogy ő majd később, szeretne-e saját állítást.
  – A másik, amikor a segítő tisztában van azzal, hogy az állítás rá is hatni fog és hozzájárul az életéhez. Sőt, felismeréseket is ad. Például nagyon nagy felismeréseket ad, ha egy bizonyos szerepet kap a segítő. Nekem is sokszor “esik le a tantusz”, hogy miért kaptam én azt az adott szerepet. Sokat profitálok belőle.
  Érdekes írás: Miért kell a segítőnek fizetnie?
  .
 • Ha írásban jelentkezel, kérlek írd meg a születési adatokat is. A sajátodat és azokét is, akik szerinted érintettek a témában. Szeretek előre felkészülni a szereplők kronobiológiai adottságaiból, életforgatókönyvéből, sorsfeladatából. Időt spórolok vele és gyakran hozzáad a munkához. Ezt persze előre nem tudható, hogy szükség lesz-e rá vagy sem.

 

Cikkek a témában:
 1. Az ősök áldása az életedre – családállítás
 2. Arcátültetés – családállítás Hollywoodban
 3. Villámállítás
 4. Villámállítás 2. – Zita munkát keres
 5. Hogyan szolgálja az életben maradásodat a késés, a szegénység, az alkoholizmus, …?
 6. A sors útjai kifürkészhetetlenek – áldozat lennél inkább vagy kapitány?
 7. Haldokló elengedése

Bővebben az Integrált Lélekállításról

 

Integrált Lélek- és Családállítás Hajdú Ildikóval

Mitől lenél boldogabb? Nem tudod?Ne lehetek boldogabb, mint a családom. Nem vihetem többre, mint a családom. Ilyen programokat futtatunk. Családállítás.