FELOLDÁS JÁTÉK

FELTÁRÁS és OLDÁS JÁTÉK

–    RÖVIDÍTETT  játék
–    ÉS EGÉSZ NAPOS VERZIÓ

A most aktuális játékokért katt ide:  https://hajduildiko.hu/programok/jatekterapia-foglalkozas/

 

 

klubfoglalkozás

” Van még egy dobásod! – Gazdálkodj okosan életed napjaival!”

 

Az önismerethez a játékon és a versenyen keresztül vezet a leggyorsabb út. Észrevettem, hogy Monopoly-zás közben az emberek könnyedén kimondják a pénzzel kapcsolatos hiedelmüket – csak észre sem veszik. Amikor játszunk, olyankor a valódi természetünk is megmutatkozik.
Ez alapján kifejlesztettem egy olyan speciális társasjátékot, mely életünk napjain vezet át. Mezőről-mezőre, mindennapi feladatokon keresztül feltárjuk a problémáid valódi gyökereit.
A játék specialitása, hogy a sugallat mezők felnyitják a szemed, a terápiás mezők pedig valódi megoldásokat adnak.
Mindezt játékosan, könnyedén, sok nevetéssel, izgalommal…

 

Ha van olyan téma az életedben, amin szívesen dolgoznál, akkor egy játékra invitállak.

A Játék mottója: “Egy probléma azon a tudatszinten nem oldható meg, amin keletkezett.”
Ezért az elején meg is mérjük a problémádhoz fűződő tudatszintet, és ugyanezt megtesszük a végén is.

Ezt a játékot én állítottam össze. Azokon a módszereken alapszik, amelyekkel a munkám során is dolgozok.

Mezőről, mezőre lépkedve feltárulnak a történeted gyökerei. Hol magyarázatot kapsz, miért is alakultak így a dolgaid, hol pedig megláthatod a kivezető utat. Bizonyos mezőkön pedig terápiában részesülsz, amely segít a témához tartozó blokkok eltávolításában.

A játék eredetileg egész napos.

A rövidebb – egy estés – változaton egyrészt ízelítőt kapsz belőle, másrészt, ha elhiszed, akkor pont elegendő időd és információd lesz a megoldáshoz.

A hosszabb, egy napos verzió teljesen végig visz a történeteden. De ha hamarabb készen leszel, választhatsz egy újabb megoldandó történetet is.

Szóval, ki jön “játszani”?

 

Részletek

Legközelebb:

  • Budapest, 2018. aug. 13. hétfő 15:30-20:00   (10.000.-)
  • Szeged, 2018. aug. 21. kedd 15-20:00     (10.000.-)

 

 

 

Részvételi díj:
egy estés:    10.000.-
egész napos:    14.000.-

Játékvezető: Hajdú Ildikó

Előképzettség nem szükséges. A létszám limitált. Max. 6 fő.

Jelentkezés:
e-mail vagy telefon
hajdu-ildiko kukac t-online.hu
70/ 267 0679

 

 

 

Tehát HOGYAN PRÓBÁLHATOD KI A JÁTÉKOT!

1. Személyes bejelentkezéssel egyéni játék.

Ekkor csak te játszol. A hagyományos egyéni oldáshoz hasonlóan végigmegyünk a megértési és feltárási folyamaton. De csak te és én vagyunk jelen. Minden lépés rólad szól.

Az egyéni játék hossza 2 óra.

2. Csoportos foglalkozáson közös játék.

Szervezhetsz csoportot, vagy bejelentkezhetsz egy csoportba. A többieket figyelve sokat tanulhatsz és a saját témádon is dolgozhatsz.
Létezik 3-4 órás és egész napos verzió is. Az utóbbi esetben a játék több óra. Érdemes ezt a napot erre szánni. A hangulat fergeteges és garantált.

 

Esetleírások a Feloldás-Játékkal kapcsolatban

  1. KAPCSOLAT A BELSŐ VEZETŐDDEL

„A Játékon én dolgozom és kérdezek, míg te játszol és válaszokkal térsz haza.”

A módszert, melyet a Játékterápia során alkalmazok nevezhetem beszélgetésnek a Belső Vezetőddel.

Te megérkezel a témáddal vagy mondjuk úgy: a problémáddal. Lépésről lépésre haladunk a játék mezőin lépkedve és minden mező egy sugallat, egy ötlet a megértéshez. Aki küldi: a te személyes belső útmutatód.

Olykor nehéz megérteni, miért épp egy óriásplakát formájában jön az üzenet és mit is jelent. De én ott vagyok és segítek megfejteni a kódot, amivel az Önvalód szólt hozzád.
Aztán lehet, hogy egy rádióhír útján kapsz egy instrukciót és azt kell megfejteni.

Mondok egy példát.

Legutóbb egy hölgy a pénzügyi helyzetén szeretett volna javítani. Az utolsó mezőn egy kis színes rádióhírt kellett meghallgatnia.
A hír elég morbidnak tűnt, de tartalmazta a témája megoldásának utolsó darabkáját.
A rádiótudósító elmesélte, hogy Valahol Németországi kiállításon egy diák feje beleszorult az óriásvaginát ábrázoló szoborba. Órákba telt, mire a tűzoltók kiszabadították a srác fejét szorult helyzetéből.
A hölgy döbbenten hallgatta a hírt és sehogyan sem értette, mi köze van neki egy vaginába szorult diákhoz? Aztán, ahogy a csoport beszélgetett egy kicsit, kibökődött, hogy a hölgyet kislány korában molesztálták. A jelenlegi helyzete egy fajta önbüntetés, mélyen az a programja, hogy nem viheti többre, mert ő nem elég jó. A nehézkes pénzügyi helyzetéért részben ez a gyerekkori trauma is felelős.

Természetesen a játék terápiás mezőket is tartalmaz, tehát senki nem távozik korrekció nélkül haza. Ha a téma végleges megoldásához nem volt elegendő a játék ideje, akkor e résztvevő házi feladatot is kap, hogy a folyamatot végig tudja vinni.

Mesélek még hasonlókat!

https://hajduildiko.hu/program…/jatekterapia-foglalkozas/

 

2. Megvalósítani a régi álmot

A Játékterápián egy hölgy a vállalkozóvá válását dobta be témaként. Bár mindent szabályosan szeretett intézni és erre minden lehetősége meg is volt, mégis félt a hatóságoktól.
A munkahelyén ő intéz minden hivetalos ügyet és ott sincs gond.
A játék során feltárult, hogy a félelmének oka tulajdonképpen a gyerekkorában keresendő, amikor is a szülei válóperén többször is meghallgatták őt.
Csodás felismerést jelentett számára megérteni a félelmét.

De ennél sokkal többet kapott. A vállalkozásához ötleteket.
Miközben adminisztratív területen dolgozik, évek óta kézműveskedik és sikeres írója egy kratív blognak is. Alternatív spirituális módszereket is megtanult. Mindezeket szeretné használni a vállalkozásba. A játék talán ebben még többet segített neki, mivel a résztvevők olyan ötleteket adtak neki, amitől legszívesebben – otthagyva csapot, papot – rohant volna haza megvalósítani a felvillanyozó ideákat.

A Játékterápia után ezt írta:

“Drága Ildi!

Mielőtt még belekezdek a másik témába, muszáj kicsit örömködnöm a múlt péntek miatt! Szuperjó volt, bár úgy lefáradtam, mire hazaértem, hogy egész este csak bámultam ki a fejemből. Külön köszönet, amiért így lekoordináltad a napot, nagyon tetszett, ahogy tartod az egyensúlyt és terelgetsz ennyi kiscsibét!

Különösen jót tett az önbizalmamnak a nap, az eggyel ezelőtti verziós Kata csöndben elüldögélt volna Laci mellett egész nap. Jó érzés volt megélni, ahogy előbb megijedek, hogy jajj, mindenki tapasztaltabb és okosabb és spiribb, aztán kinyílok és merek segíteni a többieknek is és merem elfogadni, amit mondtok és ami történik!

Az meg csak hab a tortán, hogy már másnap (!) befutott egy fonalrendelés színmegkötés nélkül! Kapva kaptam az alkalmon, felvázoltam az egyéni, színterápiás fonal ötletét és odavolt érte a lány! Másnap kiteszteltem (a legapróbb részletekig, miből, mennyit, mikor, hogyan) és azt is megnéztem, melyik életterületére lesz jó hatással a végeredmény. Odavan a fonalért a vevő! 🙂

Tegnap aztán megírtam a zárt KicsiKatós csoportban a színterápiás fonalak ötletét és annyi pozitív visszajelzést és megrendelést kaptam…! Ma megyek a könyvesboltba, rendeltem könyveket, és szárnyal a fantáziám, lesznek csakraszínű szettek is meg minden! 🙂 :)”