GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

 

gyakran feltett kérdések

 

 1.   Hol dolgozol helyileg?

  Szegeden és Budapesten fogadok klienseket.
  .
  .
 1.   Dolgozol-e telefonon vagy online?
  Igen.
  Külföldi magyarokkal, vagy Szegedtől és Budapesttől távol élő emberekkel skype-on,  Messengeren, Zoom-on … találkozunk. Sokaknak nem ez a legideálisabb megoldás, azonban ez is ugyanolyan jól működik és pont ugyanannyira bámulatos eredményeket szoktunk elérni. Mára ezt megszoktam én is és a világ is.  Az izomtesztet másképp oldom meg, mint  személyesen. Ilyenkor az én izmomon keresztül közvetítem az  információt az inga vagy az ujjteszt segítségével. Egy-két korrekciót pedig ügyesen kell megoldanom. A távmunkához szükségeltetik egy kis kreativitás és bátorság. A hit pedig, hogy így is működik, nálam már régen megvan, az ügyfélnél pedig pár perc után kialakul.
  .
 1. Hogyan kell bejelentkezni?
  Telefonon.

  Néhányan erőltetik az e-mailes bejelentkezést, én azonban nem szeretem. Ha levélben kérdez a kliens – ezt még megértem, bizalmatlan vagy szüksége van még néhány információra. Aztán pedig amikor az időpont egyeztetésre kerül sor levélben és én megadok egy pontos időpontot, akkor derül ki, hogy ő azon a héten nyaral és nem erre gondolt, vagy délután dolgozik és csak délelőtt ér rá. Tehát futjuk a felesleges köröket és raboljuk egymás idejét. Telefonban egyből kiderül, ki mikor ér rá, kialakul egy személyes kontaktus és pillanatok alatt össze lehet hozni a mindkettőnk számára megfelelő időpontot.70/ 267 0679
  Kérlek, inkább telefonálj.
  0
  0
  0
 2. Mi szükséges a bejelentkezéshez?
  Réebben elkértem mindenkitől a napra pontos születési dátumát. Ez alapján készítettem el az illető kronobiológiai képletét. Vagyis már a találkozó pillanatában tudtam, milyen adottságokkal, energiákkal született.Ma már erre nincs szükség, mert a telefonomon is van számolóprogram, illetve erre kefejlesztettünk egy külön Kronobiológia oldalt.
  Abban az esetben érdemes megadni előre a születési dátumot, amikor több szereplős a kliens története. Például a szüleivel vagy a gyerekeivel vizsgáljuk a kapcsolatát.

  Érdemes volt automatizálni ezt a kronobiológiai képlet számolást, mert megfigyeltem, hogy a munka során a jobb agyféltekém erősebben működik, és a kezelés végére már alig vagyok képes számolni és írni.
  Ez az agyi átkapcsolás azért következik be, mert a munka közben teljesen ráhangolódok a kliensre vagy transzcendálok.
  A korrekciókat is gyakorta egy – mondjuk azt – módosult tudatállapotban végzem. Ez elsősorban a páciens érdekeit szolgálja.
  A kezelések során nekem „okosnak” kell lennem és azt az igazságot kell megtalálnom, ami az ő számára igaz, amitől működni fog az élete (bal agyfélteke). Másrészt egy olyan energia és információs térben kell létezni, ahol a válaszok és a megoldások azonnaliak. Amennyire csak képes vagyok, rá kell hangolódnom. (Jobb agyfélteke).
  A kezelések során a hétköznapi élettől eltérően inkább a jobb agyfélteke működése dominál. Tehát a számolási feladatot célszerűbb még a racionális agyműködéssel – a közös munka megkezdése előtt – elvégezni. Egyszerűen kifejezve: olyankor könnyebben és gyorsabban megy. Sőt, elég gyakran szükség van a többi családtag, férj, gyerek, anya, szerető, … adatainak a kiszámolására. Ki hogyan működik, milyen sorstani kapcsolódások vannak?
  0
  0
  0

 3. Mi az, ami nem szükséges a bejelentkezéshez?
  Nem szükséges tudni, melyik szolgáltatást szeretné a bejelentkező igénybe venni. Elég a problématudat és a cél, hogy hová szeretne eljutni. A legjobb módszert vagy módszereket majd én kitesztelem, illetve majd látom, melyik segítene a legjobban. Az is lehet, hogy csak egy, de az is lehet, hogy 5-6 módszert alkalmazunk. Ez az én dolgom.
  0
  0
  0
 4. Mi az, ami nem szükséges a kezeléshez?
  Nem szükséges hinni abban, ami a „kezelés” során történik. Attól még működik. Viszont a hit hozzáad és gyorsít a munkán. A hitetlenség – még ha áttörő eredményt értünk is el – képes visszaállítani az eredeti állapotot. Akkor már az a legjobb, ha abban a kiindulópontban maradunk, hogy „Mindegy mitől működik, csak legyen jobb!”
  0
  0
  0
 1. Miért fontos, hogy személyesen jelentkezz be és ne valaki mást bízz meg vele?
  A bejelentkezés az első, ami jelzi a bejelentkező valódi szándékát. Az a lány, akit a barátnője jelent be, vagy az a férj, akit a felesége jelent be, még nem készült fel a változásra. Benne még nem alakult ki a vágy vagy a szándék a változásra. Lehet, hogy problématudata sincs.(Erről eszembe jut a kolléganőm esete, akit egy férfi keresett fel. A férfi számára a feleség kért időpontot, nő szerint súlyos házassági problémával küszködtek. A kolléganőm megkérdezte, hogy miben segíthet. A férfi pedig tétován a karjára mutatott, megsimította a bőrét és azt bökte ki nehezen, hogy talán azért, mert száraz az alkarján a bőre?. Nos, itt, ebben az esetben még nem mondanám, hogy kialakult a problématudat. 🙂
  Tehát nálam fontos a személyes bejelentkezés, mert ez jelzi az elhatározást és a szándékot. Továbbá a kontaktus 2 perce alatt kialakul egy személyes kapcsolat, amely kötelez. Például időben jelenik meg az illető, nem jön közbe semmi. Ha nem egy távoli személytelen levélíró, hanem egy valós hang kéri a segítséget, az már jelent valamit. Tehát ez az első lépés. A bejelentkezéssel máris tett valamit az illető magáért.
  0
  0
  0
 2. Hogyan zajlik egy találkozó, vagy nevezzük kezelésnek?
  Nincs előre megírt forgatókönyv.
  Leggyakrabban rajzteszttel indítok. Egy 7 szimbólumból álló rajzot készíttetek, amibe én magamban kérem, hogy rajzolja bele a valódi problémáját. Ez mindig jó kiinduló alap. 2 perc az egész és sok információt ad.
  Aztán, ha szükség van rá, megnézzük az illető adottságait (kronobiológia).
  Innentől kezdve már semmi sem előre prognosztizálható. A kliens elmeséli az ügyet, amivel jött. A lehető legkevesebb részletet szeretnék tudni, mivel ez félrevisz.
  Ha még szükséges, további feltárást végzek. Meg kell-e a probléma keletkezésének időpontját keresni? Kihez tartozik a feltárt információ? Mit kapcsol ez be nála? …
  Aztán jön az okok semlegesítése, maga a terápia. Itt nem sorolom fel, de biztos több mint 10 eszközzel rendelkezem, hogy semlegesítsük a „történetet”. A honlapon megtalálható a módszerek listája és leírása.
  Végezetül megkérdezem, szükséges-e házi feladatot adnom, ami mélyebbre viszi a velem elkezdett folyamatot. Legtöbbször szükség van a kliens által néhány napon keresztül otthon elvégzett gyakorlatokra.
  0
  0
  0
 3. Mennyi ideig zajlik egy kezelés?
  Általában 1.5 órát szánok egy alkalomra, de ez nem biztos, hogy elegendő. Olykor egy kicsit megcsúszunk és 2 óra lesz belőle. Megfigyelés: nem érdemes egy találkozót hagyni hosszabbra nyúlni. A többlet már nem ad hozzá. A kliens elfárad, már nem képes többet befogadni. Sem energetikailag, sem szellemileg.
  Régebben gyakran belecsúsztam a hibába, miszerint 2-3 órára nyúlt az alkalom. A pácienstől végül megkérdeztem, hogy mit érez, gondol így a végén. Volt, amikor annyira összezavarodott, nem jutott semmi az eszébe, nekem kellett összefoglalnom, mi is történt az elmúlt órákban.
  Rájöttem, hogy mindkettőnket szolgál az időkorlát betartása.
  0
  0
  0
 4. Hány alkalom tud segíteni?
  Akár egy is.
  Hozzám nem kell járni, viszont azt is lehet, ha az illető azt igényli.
  Leggyakrabban egy alkalom is elég a változás beindításához. Az emberek nagy többségének egy „pöccintésre” van szüksége ahhoz, hogy túljusson egy élethelyzeti vagy gondolati elakadáson.Járni leginkább azok szoktak hozzám, akiket valamire tanítok. Pl. tarot-ra, kronobiológiára, ÉFT-re. Vannak olyanok, akik nem iratkoznak be tanfolyamra, hanem személyes konzultációkat szeretnének. Lehet ezt is. Persze így drágább és odavész a csoportban rejlő lehetőség. De hát mindnyájan különbözünk, nem kell egyformán működnünk.
  (Javaslom a „Legyenek eszközeid!” című írásom elolvasását: https://hajduildiko.hu/amire-rajottem-2/amire-rajottem-3/)
  0
  0
  0
 5. Veszélyes ez az egész?
  Igen!
  Ezt félig-meddig tréfásan értendő. Ha részt veszel egy ilyen találkozón, feltárulhatnak rejtett dolgok, megváltozhat a nézőpontod, elengedhetsz egy megakadt gondolatot, … Egy szóval, már nem leszel az, aki előtte voltál. De hát ezt szeretnéd – nem?
  Végül is azért jössz, hogy már ne az legyél, aki előtte voltál. Ne azt gondold, amit eddig. Ne úgy érezz, mint eddig. Ne abban az állapotban legyél, mint eddig. Hiszen az nem tett boldoggá.
  0
  0
  0
 6. Hogyan fogod érezni magad a kezelés után?

  Leggyakrabban két állapot szokott előfordulni.
  Az egyik, aki feldobódott, izgatott. Mivel valami blokk, régi nézőpont, stressz távozott belőle, ezért feltöltve érzi magát. Olykor este nehezen alszik el, annyira könnyűnek, frissnek érzi magát.
  A másik típus, aki a blokk, vagy stressz távozása után végtelenül álmosnak, fáradtnak érzi magát. Ez azért van, mert ha évekig megfeszül valami testben vagy az idegrendszerben a tárolt probléma miatt, akkor amikor ez kimegy belőle, akkor hosszú idő után először lesz az illető képes lazítani. Elernyed és aludni vágyik. Sokan számoltak be a kezelést követően arról, hogy haza mentek, egyből ledőltek, elaludtak és csak órák múlva ébredtek egy valódi, mély és nyálcsorgatós álomból. Nem volt kontroll, feszültség, csak alvás.
  0
  0
  0
 7. Mi van akkor, ha nem csinálod meg a házi feladatot?   Semmi.
  A te felelősséged.
  A házi feladat elbliccelése azt jelenti, hogy az elkezdett változást még nem akarod végigvinni. Ez egyfajta elkerülés. Akkor is, ha mások akadályoznak a kis gyakorlatocskák elvégzésében. Aki meg akarja csinálni a gyakorlatokat, az talál rá módot. Ne csapd be magad! Ha bevallod magadnak, hogy még nem akarod a változást, csak tettél egy próbát – már a beismerés is felszabadító és elindul a vágyott folyamat.
  Ha mindig elfelejted, az is önszabotázs. Lehet, hogy nem tudatos szabotázs, de a rendszered még nem akarja a változást.
  Az oldás során végzett munka akkor is ott van, nem vész kárba, de a mélyebbre vivés a házi feladat által elmarad.
  0
  0
  0
 8. Ha nem hiszek az egészben, akkor is működik?
  Igen, működik, viszont én nem szeretnék senkit sem meggyőzni semmiről.Volt már olyan telefonáló és levélíró, aki azt szerette volna, hogy én győzzem meg őt a módszer működéséről. Nos, erre én nem vállalkozom. Erre se időm, se energiám nincs.
  0
  0
  0
 9. Szükséges-e valamilyen ismeret, tudás a kliens részéről a kezeléshez?Semmilyen előképzettség, tudás, felkészülés nem szükséges.
  0
  0
  0
 10. Lehet-e olyan emberen „dolgozni”, aki nem tud róla, vagy aki nem szeretné?
  Ez elsősorban etikai kérdés.
  -Egyrészt mindnyájan egyek vagyunk, akkor is, ha emberi megtestesülésünkkor ezt képtelenek vagyunk érzékelni. Az elkülönülés illúziójában élünk és nehéz ezen az illúzión átlátni.
  Ezért, ha valaki valóságában felbukkan egy probléma – pl. az apjával, a gyerekével, a párjával, a macskájával, … kapcsolatban -, akkor ahhoz neki köze van, és változtathat rajta. Én elsősorban az önmunkát szoktam javasolni. Mert ha ő megoldja a problémához való viszonyát, akkor a probléma is okafogyottá válik. Például a gyereknek már nem szükséges tovább allergiásnak lennie, mert a szülő megoldotta önmagán, ezért nem is kell, hogy ez a téma jelen legyen.
  Erről oldalakat tudnék írni. Helyette azonban ajánlom a buddhizmussal foglalkozó könyveket, illetve Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel című könyvét.
  Richard Bartlett, a Mátrixenergatika módszerét kidolgozó természetgyógyász is foglalkozott ezzel a kérdéssel. Nekem az ő, „vicces” megközelítése tetszik a legjobb. R. Bartlett legismertebb módszere az ún. kétpontozás. A kétpontozással azonnali változásokat tud előidézni. A pasas zseniális és a munkája ráadásul látványos is. Az ő mondata így hangzik: „Mindenki, aki felbukkan a valóságában, egy kétpontozásra váró lehetőség.” Tehát ő engedélykérés nélkül mindenkin dolgozik, aki a valóságában felbukkan.- Másik megközelítés szerint, ha pl. egy nő a férjére szeretne egy oldást, mert az nem akar, nem tud eljönni, de megkérte a feleségét, akkor elvégezhetjük az oldást a nőn keresztül.
  Ha viszont a nő nem kapott erre felkérést vagy engedélyt, akkor az izomteszt segítségével rákérdezhetünk a férfi „lelkétől”, hogy van-e rá engedély, őrajta dolgozni.
  – Vagy ha pl. egy várandós anyuka szeretne információt kapni a magzatról, jól érzi-e magát, van-e akadálya a megszületésnek, milyen nevet szeretne, … erre is engedélyt szoktam kérni a babától.
  – Ha egy haldoklón szeretne segíteni egy hozzátartozója, akkor is kell a hozzátartozótól engedélyt kérni. Még akkor is ha az illető mondjuk kómában van. Az izomteszt (vagy más módszer) mindig megmondja, mi a helyzet. Egyáltalán nem biztos, hogy az illető élni akar. Ilyenkor például arra szoktunk egy oldást vagy SVT tisztítást végezni, hogy az illető tudjon úgy dönteni, ahogy neki jó.
  – Még sorolható a variációk sora. Én mindig szem előtt tartom, mi célból is kéri a kliens, hogy valaki máson dolgozzunk.
  Biztos, hogy a másiknak van szüksége erre?
  Mi az, ami hozzáad az ügyhöz és mi az, ami elvesz?
  0
  0
  0
 11. Tanítom-e a Faster ÉFT-t?
  Mivel tanítom az ÉFT-t és még más módszereket is, sokan kérdezik, hogy a vele rokonságban álló Faster EFT-t is tanítom-e. A válaszom: nem. Annyi mindent használok, tanítok, hogy nincs erőm, kedvem ezekben is belevágni. Magyarországon már többen is foglalkoznak a Faster EFT tanításával.
  0
  0
  0
 12. Milyen problémával lehet hozzád bejelentkezni?
  Bár furcsán hangzik, de szinte bármivel.
  – betegségek, fizikai problémák, testi tünetek
  – élethelyzeti elakadások:
  *párkapcsolat
  *anyagiak
  *konfliktusok
  *sorstani dolgok
  – érzelmi problémák: gyász, halálvágy, szorongás, pánik, félelem, stressz, …
  A sor a végtelenségig sorolható.
  Mivel minden problémánk vagy energetikai, gondolati, vagy lelki, illetve sorstani elakadás, ezért, ha azt felodjuk a tünetnek is múlnia kell. Hiszen a probléma csak azt jelzi, hogy valaminek ellenállunk, vagy ragaszkodunk hozzá.Tehát mindegy, mi a gond, valami eszközzel feltárom, és korrekciót keresek hozzá.
  0
  0
  0
 13. Mennyit kell elmondanod a problémádból?
  Akár semennyit sem.
  Anélkül is lehet dolgozni, hogy bármit tudnék. Mégis azt tapasztalom, hogy a kliensek nemhogy visszatartanák az információt, hanem többet is mondanak a kelleténél. Ilyenkor gyakorta leállítom őket, mert a sztorizás nem ad hozzá. A kevés, szabatos információ pont elegendő. Azt hiszik, hogy még ki kell cizellálni a történetet, ahoz, hogy megértsem. Pedig az csak elvesz belőle.