Kronobiológiai számolóprogram

Itt az új honlapom, ahol bármit kiszámolhatsz / előfizetőként kapcsolati számolásokat is végezhetsz:

 

Kattints a képre és máris ott vagy.

 

 

Ha mégis szeretnél egy saját Kronobiológiai számolóprogramot:

A kronobiológia csoportos műhelymunkát  már a legelején azzal kezdjük, hogy megtanuljuk azt az alapvető számoló eljárást, amely segítségével a személyeket típusokba soroljuk.

A számolás nem túl bonyolult, de némi gyakorlást igényel. Nem kell megijedni, csak összeadás és kivonás van benne és persze szükség van egy napra pontos születési dátumra is.

Kronobiológiai számolóprogram
Létezik egy program az alapképlet előállítására és egy fejlesztett változat, amely képes összevetni energetikailag és sorstanilag is 4 személyt, pl. egy családot.

A számolást számítógépes programmal is el lehet végezni. Ez egy excel program, amelyet egy perc telepíteni a gépre.
A programot csak akkorszoktam odaadni a műhelymunka résztvevőinek, amikor már nagyon biztosan a kézi számolásban. Ha csuklóból, rutinszerűen megy a dolog, akkor lehet a továbbiakban a program segítségével is számolni.

Régebben lehetett vásárolni az interneten hibás számolóprogramot. A készítők nem vették figyelembe a szökőévnek egy speciális problémáját. Így például a 2010-es években született emberekre már hibás adat jött ki.
Sok időt áldoztam a táblázatok leellenőrzésére és javítására. Egy idő után már szó szerint cösszefolytak előttem az adatok. És megtaláltam azt az ellenőrző módszert, amellyel minden táblázat és program leellenőrízhető, vajon tényleg hibátlan-e.

Egy ügyes fiatalember pedig elvégezte a programozást. Egy másik pedig tovább is fejlesztette. Olyannyira, hogy a program már nem csak egy személy adatait kezeli, hanem akár egy 4 fős család komplett képét is megadja. Sőt!!! A  4 ember sorstani kapcsolódását, vagy kronodinamikai kapcsolódását is kezeli.

Büszke vagyok a csapatra, akik mindnyájan hozzátettek ehhez a munkához, hogy végre egy jól használható eszköz álljon a rendelkezésünkre.

Az alapprogramot a résztvevők megkapják.
Azoknak, akik nem vesznek részt tanfolyamon: 10.000.- Ft
A kapcsolatokat kezelő programot pedig szintén meg lehet vásárolni 20.000.- Ft-ért. Az nem a foglalkozás része.

Ha szeretnél ilyen programot, bármelyiket, kérlek írj egy levelet és megbeszéljük a részleteket.