KAPCSOLAT, REFERENCIÁK

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 

+36 70/267-0679;

efthajduildiko kukac gmail.com

skype: eftildi
Messenger

Külföldön élőkkel gyakran Skype-on, Messengeren vagy más online felületen dolgozom.
Eleinte nehézséget okozott, de mára már mind én, mind a klienseim remekül működünk együtt ilyen módon is.
Már nem érzem korlátozottnak a lehetőségeket online.
A lényeg, hogy belejöttünk és működik!

 

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos, terapeuta, pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból.
Nem gyűjtök és tárolok adatokat. A találkozó során keletkezett minden feljegyzést az ügyfél elvisz.
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek bárki számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforul, hogy a klienseim élete egészsége a találkozók után megváltozik.)
 

2023. jan 01-től:

.

.

Ügyfelek írták:

 

Kedves Ildi!
>
Szeretnék neked megköszöni egy évekkel ezelőtti oldást. Nálad
találkoztam először kineziológiai módszerekkel, ami már akkor nagyon érdekelt, amikor kliensként engem teszteltél.
Elkezdtem kineziológiát tanulni, szakvizsgát tettem és hamarosan
elkezdem a saját praxist is.
Egy új szakmám lett, egyre több ágával ismerkedem meg.
Szívből és hálásan köszönöm, hogy a “felhő szélén” elfogadtad a
feladatot, hogy a segítőm légy.
40/4-es a kronóm, azzal mentem hozzád, hogy nem tudom, mi a feladatom az életben. Azt gondolom, hogy ha még nem is a kinez a végső állomás(persze lehet, hogy az), már tudom, hogy vállaljam a felelősséget az életemért, végső soron egy új életszemléletet kaptam.
Köszönöm!

Szeretettel ölellek: Edina
Ildikóval mar legalább 9 éve dolgozunk együtt a “megoldandó feladataimon”. Mindig lehet rá számítani és mindig jobban érzem magam az egy-egy alkalom után. Nagyon sokat köszönhetek neki. Volt egy időszakom, amikor nagyon nem voltam jól (finoman fogalmaztam ) és ha ő akkor nincs nekem, akkor tuti be is csavarodott volna az összes agytekervényem és úgy is maradok. ) Abszolút ajánlom azoknak, akiknek segítségre van szükségük. 
Hálás vagyok a sorsnak, hogy Rád találtam, kedves Ildikó ! Nagyon köszönöm a sok munkát. Hamarosan ujra találkozunk 
Pár évvel ezelőtt találkoztam először Ildivel. Őszintén mondom, hogy a vele való konzultációk és a tanfolyamon szerzett tudás-tapasztalat hatására teljesen megváltozott a gondolkozásom, a dolgokhoz való hozzáállásom és a problémamegoldó készségem. Mondhatni és talán nem is túlzás, hogy Ildi irányításával kinyílt előttem a Világ. Az egyéni konzultációit azért szeretem, mert ő nem akarja megmondani a tutit, de szépen rávilágít a valóságra. Mindig ráérez arra, hogy honnan kell kiindulni, bármennyire is triviális a dolog. Pl. velem kapcsolatban a Nemzeti daltól indulva jutottunk el egy hihetetlenül fájdalmas felismeréshez.
Tiszta szívből ajánlom Ildit mindenkinek, aki elég bátor ahhoz, hogy megismerje önmagát. 💓

Zuberecz Adrienn
Ildit még iskolás koromból ismerem, és nagyon megörültem, amikor rátaláltam ismét itt a Facebook-on.
Nagy érdeklődéssel olvastam a cikkeit a különböző témákban, és mikor szükségét éreztem, felkerestem egy személyes megbeszélésen is. Nagyon sokat segített már az az egy találkozó és mikor hallottam, hogy indít ÉFT tanfolyamot, örömmel jelentkeztem  
Azt ígérte, hogy annak, aki ezt elvégzi, megváltozik az élete!
És igaza volt!
Nagyon köszönöm! Mindeninek csak ajánlani tudom!!!!!

Nagyon jól esett, köszönöm Zsuzsa!
És milyen érdekes, az én életem is megváltozott a találkozásunktól. :-)

 

Ildi először a hírleveleivel fogott meg, amik mindig „betaláltak” és valahogy mindig beleillettek az adott élethelyzetembe. Aztán az élet úgy hozta, hogy egy nagyon nehéz időszakban segítségre volt szükségem: egyéb nehézségek mellett gyászt kellett feldolgoznom, ráadásul külföldön. Pár évvel ezelőtt még kevesen álltak rendelkezésre online, így fogalmam sincs, hogyan dolgozom föl, ha ő nincs.

Ildi rugalmas, borzasztó empatikus, nagyon jól ráérez dolgokra. Szakmai tudása lenyűgöző, élettapasztalata pedig mindig hozzátesz a munkához. Könnyű és természetes vele együtt dolgozni és gyakran nevetés a vége a konzultációknak.😊 Azóta is, ha segítségre van szükségem, hozzá fordulok.

Őszintén, szívből ajánlom mindenkinek.

P. Gizella

Köszönöm Gizus!
Pont ilyen szeretnék lenni,mint amilyennek látsz. :-)
Hálásan köszönöm az ajánlást!

 

Ildikóra egy " véletlennek" kôszönhetően találtam rá, az egyik módszerével a kronobiológiával kapcsolatban. Azóta elvégeztem ezt és más tanfolyamát is, jelenleg is , és valószínűleg a jövőben is. Hálás vagyok a sorsnak,hogy rátaláltam személyében egy olyan kedves közvetlen, sokoldalú embert ismertem meg, aki az alternatív módszereket könnyedén, érthetően fordítja le ,hogy bárki számára érthető, és a gyakorlatban is tényleg használható legyen. 
Egyéni konzultációban pedig számos módszere közül választva segített megoldást találni a problémámra. 
Szívből ajánlom mindenkinek , és ha a távolság az akadály tapasztalatból mondom, az online konzultáció, és tanfolyam is ugyanolyan hatékony!!! 🤗🌺

B. Gabriella

Kedves Gabi!
Nagy szükség van az ilyen ajánlásra manapság. Egyre nagyobb jelentősége van a távmunkának és ledöntve a bennünk lévő ellenállásokat, végül rádöbbenünk, hogy egymástól távol ülve is milyen közel vagyunk egymáshoz. 
Köszönöm. :-)

Ui.: Ja, és véletlenek azok vannak, csak nem véletlenül vannak. :-)
Mindenkinek hatalmas szeretettel ajanlom Ildikot. Nagyon kedves, szeretettel banik mindenkivel es intuitiv is. Szerettem nala tanulni tavoktatasban. Elerheto volt es valaszolt minden kerdesemre turelmesen.
Maria P.

Nagyon köszönöm Marcsi.
Egy évvel ezelőtt interneten keresgéltem elengedéssel kapcsolatban segítséget, így akadtam rá Ildi weboldalára is. Azonnal megfogott az ezzel kapcsolatos hanganyag, az őszintesége, kedvessége, egyenes hozzáállása, magával szembeni nyilvánosság elé tárt önkritikája (óriási dolog, hány ember tenné vajon ugyanezt meg??) - tudtam, hogy egy ilyen értékekkel rendelkező emberrel találkoznom kell. Azóta is rendszeresen élőben, illetve online is találkozunk. Hála a jó égnek, az internet segítségével, amikor személyes találkozásra nem volt lehetőség, online ugyanolyan hatékonyan tudott a segítségemre lenni, mintha csak mellette ültem volna. Egy évvel ezelőtt, azon gondolkodtam, keresnem kell egy pszichológust, mert szükségemre volt segítségre. Ildire találtam rá, akit soha fel nem cserélnék semmilyen más szakemberre, mert bármilyen problémám van, tudom, hogy az ő módszerei hatékonyan segítenek a problémáim feltárásában, megértésében, megszüntetésében. Köszönöm, hogy vagy és hogy ismerhetlek. ❤️

B. Melinda

Drága Melinda!
A tisztelet kölcsönös. :-)
Az elmúlt években sokszor találkoztam Ildivel. Amikor nagyon elfáradtam és csak azt akartam, "szereljen meg kicsit", egyéni terápiára mentem, ha sok erőt éreztem magamban, tanfolyamra* jelentkeztem. Minden alkalommal többet kaptam, mint amit vártam. Szent meggyőződésem, hogy már azzal is gyógyít, ha csak hallgatod őt, hát még milyen hasznosakat mond!  
Szeretem, hogy nála lehet nevetni, sírni és bármiről beszélni mindenféle ítélkezés nélkül. Már sok hónapja nem találkoztunk személyesen, de nem telik el úgy hét, hogy ne jutna eszembe egy mondása vagy ne venném elő a tőle tanult jegyzeteimet. 
Szeretettel ajánlom őt mindenkinek.
*Az időponthoz nem kötött online képzés már évekkel ezelőtt is zseniális ötlet volt! Pár tanfolyam még bakancslistás tétel nálam. K. Kata

Ha elszontyolodsz Kata! Előbb kérd meg a kreatív vevőidet, hogy írjanak rólad. Máris átmelegszik a szíved. Az enyém azt tette.
Ildit egy kedves barátnője/kolléganője ajánlására kerestem meg.

Olyan szakember segítségére vágytam, aki online, a távolból tud nekem segíteni. Ami még fontos volt, hogy a terapeuta ne csak "megmondja nekem a tutit", és mehetek isten hírével, hanem a segítségével megéljem az adott helyzet megértését, a probléma elengedését. Ildi ilyen. Az online világban, távolról is olyan vele dolgozni, minta egy szobában ülnék vele. Hihetetlenül intuitív, kedves, segítőkész, aki mindig rávezetett az aktuális probléma megoldására, legyen az egészségügyi, párkapcsolati, család munka vagy bármilyen témában elakadás. Nem csak egyéni konzultációm volt vele, de annyira tetszett ahogy dolgozott velem, hogy két tanfolyamát (Ingás sorstisztitas, ÉFT) is elvegeztem közben online. A csoportos órái bizony szintén katartikus élmények és olyan eszközöket adtak a kezembe, amikkel tovább tudok dolgozni magamon. 
Azt is nagyon becsülöm Ildiben, hogy mindig szakít időt az ügyfeleire/tanítványaira még a szabad idejében is, ha szükséges. Akár csak egy pár oda illő szóval, ami megadja a szükséges löketet. Jó szívvel ajánlom mind egyéni konzultációját, mind a csoportos óráit, pedig személyesen még soha nem is találkoztunk. Azért egyszer remélem, arra is sor kerül. ❤️

Viktória J. R.

Ildikó: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kedves Ildikó!


Több mint két hónapja volt egy Skype konzultációnk, ezzel kapcsolatban szeretnék egy visszajelzést küldeni.

Nem mondtam a konzultáció előtt, mert nem láttam értelmét szóba hozni, hogy közel húsz éve foglalkozom a spiritualitás témájával. Nagyon komolyan elmélyedtem az "ősi bölcsesség" tanulmányozásában, ami képes egyfajta rálátást adni a különféle irányzatok értékeire és korlátaira, vagy épp egy tanácsadó felkészültségére.
Az is igaz persze, hogy ez a rálátás nem sokat segít, amikor a saját vakfoltjainkról van szó :-) Ezért is nem tartottam releváns információnak, hogy mit tudok én elméletben, ha egyszer nem tudom kihúzni magam a gödörből (szépen fogalmazva).

Áldom a jó sorsomat, hogy hozzád vezetett, mert a személyedben egy fantasztikus tanácsadót és embert ismerhettem meg. Nálad a szakértelem, az intuíció, a hit és a józan ész találkozik. Emellett bámulatos természetességgel adtad meg, amire szerintem egy embernek egy ilyen érzékeny időszakában szüksége lehet, az együttérzést, tapintatot, tiszteletet, és egyfajta könnyedséget, finom humort, ami szintén hozzájárult, hogy a konzultáció egy kellemes emlékként maradt meg bennem.

Mindezek tetejében az eredmény sem maradt el. Az anyagi helyzetem az akkori siralmas állapotból egy elfogadható szintre javult fel. Már az első néhány hétben észrevettem a változást, mostanra pedig azt látom, hogy sokkal bátrabban (persze így is ésszel) költekezek, mégis mindig több marad  a számlámon, mint amire számítok. Azt is megfigyeltem, hogy megváltozott a fogalmam arról, hogy mi "drága" és mi "olcsó". Érdekes! Maga a konzultáció is nagyon érdekes és tanulságos volt, a házi feladatot is lelkiismeretesen elvégeztem, de a változás folyamatát különösen érdekes megfigyelni.

Ezt a kis visszajelzést köszönetem és tiszteletem jeléül küldöm.

További sok sikert és minden jót kívánok!

F. V.

Ui.: A honlapodon nem láttam "Referenciák" menüpontot, de, ha bármikor bárhol fel szeretnéd használni a levelem, bátran tedd meg, hozzájárulok.
Volt a minap egy hatalmas élményem-élményünk. Ági lányom külföldön van két hete, és az első 3-4 nap nagyon kritikus volt: nem evett, nem aludt, félt, remegett, és haza akart jönni. Mi igyekeztünk itthonról segíteni, nem sok sikerrel, mire egyszer csak felvetette, mi lenne, ha kopogtatna. Átküldtem a forgatókönyvet, és már másnap 4 órát aludt, azóta pedig teljesen rendbe jött.
Kedves Ildi!
Köszönöm hogy átküldted a papíroskát! Szorgalmasan csinálom a házimat! :)

Izgalmas volt az együtt töltött idő minden pillanata. Nehezen szántam rá magam, hogy felhívjalak, félve vágtam bele, elvégre egy eddig számomra ismeretlen ember előtt kell a lelkem mélyén rejtőző zűrzavarról beszélni. De azt kell, hogy mondjam szorongásom már ez első pár percben elmúlt, és nagyon oldott volt a hangulat mindvégig. Ahogy haladtunk előre felszínre kerültek a bennem rejtőző újabb és újabb problémák. Csak ámultam és nem tértem magamhoz, hogy ezekre milyen profizmussal szinte azonnal ráéreztél! Szimpatikus volt számomra, hogy az első akadályom leküzdése után nem vetted elő a naptáradat és nem beszéltük meg a következő x alkalmat, mikor a még fennálló nehézségekkel dolgozunk, hanem fáradtságot nem kímélve (mert látszott rajtad, hogy már nagyon kifárasztottalak… :) ) haladtunk tovább és tovább, egészen addig, míg azt a visszajelzést nem kaptuk, hogy nincs több dolgunk.

Útkeresésem során, mikor nem tudtam hogyan tovább már kértem segítők segítségét. Hol ilyen, hol olyan technikákat alkalmaztak, de nem találkoztam még senkivel, aki az eszközök oly gazdag tárházával rendelkezett volna, mint Te. Folyamatosan a szeretet és a kedvesség sugárzott belőled, ami miatt biztonságban éreztem magam a „kezeid között” :). Az együtt töltött közel 2 óra nagyon gyorsan elrepült.

Örülök, hogy találkoztam Veled, fantasztikus élmény volt számomra! Köszönöm!

Őszinte szeretettel gondolva Rád,
Sok puszit küldök, M
Kedves Ildikó!

Március 4-én voltunk nálad a férjemmel, a kisfiunk székletvisszatartása miatt. Ezúton szeretném megköszönni a segítségedet,és "jelenteni" (amiben gondolom te egy pillanatig se kételkedtél), hogy teljesen sikeres volt az "ügyködésünk". 7-én hétfőn meggyőztük egy kis glicerinkúp segítségével, hogy kakáljon...és utána közölte,hogy meggyógyult ezt ünnepeljük meg,vegyünk a popónak tortát :D (másnap csináltattam is, azon ne múljon) Azóta ő szól,minden nap ! ...és eljutottunk oda,hogy szeretek kakálni.

Fantasztikus,hogy így megoldódott a probléma...ugyanakkor rettentően elgondolkoztat és ösztönöz,hogy mennyi mindent "rendbe" lehetne még tenni. Biztos vagyok benne,hogy itt nem fogok/fogunk megállni. Fogsz még hallani rólunk.

Nagyon tetszett a kronobiológiai elemzésed is ... Jól értelmezem,hogy a kronobiológia tanfolyamod itthonról is elvégezhető? Érdekelne! Írnál nekem részleteket róla? Nem is zavarlak tovább!

Legyen szép napod!
 Hálás ölelés : Csné Ibolya
Kedves Ildi!

Egy ideje elkezdtem olvasgatni a leveleidet, amiket heti szinten küldesz nekünk, akik már legalább egyszer jártak nálad. Én tavaly május végén voltam nálad Pesten, és nagyon köszönöm az akkori segítséged! Csodálatos, amit csinálsz! Lényeg a lényeg...sokáig nem olvastam a leveleket, mert egész nyáron dolgoztam, és valahogy sosem volt időm elolvasni őket... aztán egyszer megnyitottam az egyiket,mert felkeltette az érdeklődésemet a téma címe... Hát egyszerűen imádtam! Főleg azt, ahogy írod, ahogyan benne vagy a sorokban, a humorod... és azt, hogy ezzel mennyit segítesz... feldobod az ember napját, az tuti! Sok leveled rádöbbentett dolgokra magammal szemben, amit szintén köszönök!

Hát ennyi lenne szerény kis levelem... az egyikben emlékszem, írtál olyat, hogy örülsz, ha van válasz a levelekre, mert akkor tudod, hogy olvassák őket! Hát én most ezért írok, hogy teljes szívvel hálát mondjak neked ezekért! :)

Üdvözlettel és szeretettel: Sz. F.
Drága Ildikó!

Az ÉFT-vel bámulatos eredményeket értem el, tizenöt év után sikerült az apámmal kapcsolatos dühöt és elkeseredettséget kis nehezteléssé és olykor, ha rágondolok, apátiává szelídíteni a módszerrel (először túl nagy falatnak éreztem, hogy ezzel dolgozzak), és végre 3-as alá csökkent az intenzitás. Így végre bevethetem a választásokat alkalmazó kopogtatást, és tudatosan választhatom a felszabadultságot. Sok évnyi feszültséget oldott fel a módszer, és végre már bekopogtathatok hozzá sok-sok pozitív állítást, hogy milyen kirobbanó formában vagyok, és nyitott vagyok a másik nem közeledésére (még ha az nem is a pasizást jelenti).

Szeretettel:E.
Szia!

Csak szeretnék neked köszönetet mondani. Szerintem sokszor nem is sejted, milyen hosszú távú hatásokat, változásokat indítasz el. Nagyon sokat köszönhetek neked, mire eljutottam a tegnap bejelentett felmondásomig, sok erőt, hitet és tudatosságot sikerült beépítenem a tőled kapott oldásokon, tanfolyamokon és találkozásokon keresztül. 

Új életet kezdek, úgyhogy gondoltam, ma megengedek magamnak egy kis extra elérzékenyülést, úgyis ritkán mondjuk meg a másiknak, milyen fontos. :) 

Szép napot neked, csoda-fény-szeretet!
Puszi! Kata
Sokszor szerettem volna már leírni neked,de nem találtam a megfelelő szavakat. Hálás vagyok mindennek,hogy feléd terelt és a segítségeddel, a tőled kapott iránymutatással.....valóban olyan életet élhetek,amilyet szeretnék. Az élet egy színdarad,aminek én vagyok a rendezője. Voltak,vannak és lesznek hullámvölgyek az életben, de tudom, h.megoldom azokat is. A te segítségeddel egy más látásmódot kaptam, ami hatalmas segítség a mindennapjaimban. 
Köszönöm Ildi! 
Ui: egy dolgot megígérek. Ha jövőre férjhez megyek,meghívlak az esküvőre. ☺
Szia Ildikó!

Szeretnék egy rövid visszajelzést adni, ami bízom benne, hogy nem túl korai.

Említettem Neked, hogy az egyik mellemből véres váladék  jön és ezzel kapcsolatban több vizsgálat is vár rám, mert ez nem normális dolog.

A vérrel összefüggő dolgokat rendeztük és képzeld ma reggel voltam dokinál és hülyének nézett, mert nem tudtam neki megmutatni, mert semmi nem jött a mellemből.

Ettől függetlenül még elmegyek egy ultrahangra, mert oda még van időpontom, de ha az is negatív, akkor kijelenthetjük, hogy ezt a testi tünetet feloldoztuk a probléma rendezésével.

Nagyon hálás vagyok!

Üdv.,Renáta
Szia Ildikó😊
Nem olyan régen voltam nálad,amikor párkapcsolatra dolgoztunk. Azt mondtad, egy hajszál választ el tőle. Megtisztítottál többekközt😊És képzeld, a pasi megjött 2hete, akit kiolvastál a kártyában😊 Minden stimmel rá, amit mondtál😊
Köszönöm❤❤🥀🌷🌺
Drága Ildi!

Nem tudom eléggé megköszönni azt a segítséget, amit kaptam tőled.
Tiszta szívvel segíteni akartál, még akkor is, ha számodra a helyzetem teljesen idegen volt.
Te biztos nem így csináltad volna, de engem szeretettel elfogadtál!
Sem időt, sem energiát nem kímélve mindent, és még annál is többet megtettél értem.

Nem tudom mit csinálok a jövőben de azt tudom, ha úgy csinálom, ahogy te, akkor a LEGTÖBBET adom abból, amit adhatok.

Kívánom, hogy mindaz a szeretet, amit valaha adtál és adni fogsz, tegyen BOLDOGGÁ TÉGED legalább annyira, mint másokat!

Sok puszi és ölelés

Adri
Szia Ildi!

Azért kereslek, mert szeretnék köszönetet mondani Neked. Már az online találkánk után másnap sokkal jobban lettem és utána napról napra még jobban. Igazad lett, kb. 11 nap után teljesen a visszatért a derűs alaptermészetem és végre újra a régi voltam és vagyok azóta is. Ettől függetlenül végigcsináltam becsülettel a házi feladatokat két hétig, amiket adtál.

Fantasztikus, hogy összehozott Veled a sors vagy az égiek vagy nem tudom, hogy nevezzem, de a lényeg, hogy nagyon hálás vagyok Neked 

Mindenképp keresni foglak a jövőben is, ha elakadnék ismét az kis életutamon.

Addig is minden szépet és jót kívánok Neked 

Üdvözlettel,
D... Niki
Kedves Hajdú Ildikó!

Ismeretlenül írok Önnek, ma véletlenül tévedtem a honlapjára vagy valami csodás felsőbb vezetéssel 🤗, de lényeg, hogy rábukkantam (ÉFT és egyéb feltáró, megoldó módszerek - Hajdú Ildikó (hajduildiko.hu)).

Gratulálok hozzá, a szellemisége igazán lélekemelő és támogató. 

Amiért írok, az az, hogy megköszönjem a "varázsige" gyakorlatot és az elengedés gyakorlatot, ma ez igazán jól jött nekem, hálás vagyok érte.

Csupa jót kívánok, köszönettel így ismeretlenül,
Eszter

Kedves Eszter!

Ez nagyon jól esett. Örülök, hogy a felsőbb vezetők “jól végzik a dolgukat”. 🙂

A marketing, az ismeretterjesztés és a megsegítés egyaránt célom. Én is sokat kapok az “univerzumtól”.

Szeretettel: Ildikó