Lélekállítás ingával – esetek

Lejjebb családállítós SVT esetek leírásai olvashatók: 


1. Abortusz
2. A colitises beteg

Nap mint nap számos esetet tárok fel a spirituális választerápia segítségével. Az SVT olykor korlátok közé szorít. Úgy éreztem nem elegndő az, ha az előző életeket, párhuzamos életeket, jövendő életeket, stb. tárom fel, hiszen a családból is fakadhat probléma. Az ősök felől nem csak energiát kapunk, de titkokat, elakadásokat is hozunk.

Egy abortált magzat, egy titkos szerelmi kapcsolat, egy kiközösített vagy szégyellt családtag, anyagi igazságtalanság és még rengeteg szövevényes ügy akadályozhat bennünket, hogy boldoguljunk vagy boldogok legyünk.

Nagyra becsült asztrológia tanárnőm, Dobó Zsuzsa szenvedélyesen tanítja a csoportunknak a családtörténeti asztrológiát. A képletek boncolgatása közben jöttem rá, hogy mind az, amit az ősöktől hozunk, benne van a képletünkben.

Eleinte csak azokat a szembetűnő nehezítéseket tártam fel, ami könnyen, akár első ránézésre is látható a horoszkópban. Aztán ezen a nyomon haladva fedeztem fel, hogy nem kell ehhez horoszkóp, csupán kérdezni kell tudni, de azt jól. Felső Én majd válaszol. Így jutottam el egészen mély rétegekig, mélyebbre, mint ahogyan a jelenlegi képességeimmel az asztrológiai képletem elemzése segítségével el tudtam volna jutni.

Most már inkább csak az SVT-t használom. Készítettem is egy speciális táblázatot, amely segítségével tökéletesen, tisztán fel lehet fejteni a szálakat. Pl. a kérdezőnek nem lehet gyermeke. Megkérdezem, hogy hány eseményt kell feltárni, ami akadályozza őt? Hanyad íziglen kell visszamenni?
És akkor nekiállok részletesen feltárni a szereplőket, az eseményeket, a sérült alapelveket.
Amikor már tudok annyit, hogy a tudat számára elegendő az információ, akkor neki állok kitisztítani a működő és akadályozó mintát. Használom a hellingeri mondatokat és az SVT eszközét. Feltárom, hogy hol tárolódott a minta, mi sérült (valamelyik test vagy elme, lélek, szellem, morfogenetikus mező) és ott tisztítok.
Olykor kijön olyan is, hogy nincs már a történettel probléma, csupán az egyik szereplő még nem kelt át. Itt van egy köztes létben. Volt olyan is, hogy elegendő volt megkérni a Felső Én, hogy vezesse át a megrekedt lelket szeretettel a fény felé, vagy oda, ahol a dolgát intézheti. Ez pillanatok alatt megy és nagy megnyugvást szokott okozni az élőknek.

1. Abortusz

Egy ügyfelemnek több abortusza és vetélése is volt fiatal korában. Sokat dolgoztunk már együtt és ezzel a témával még nem foglalkoztunk.
Szépen haladtunk kronológiai sorrendben.
Érdekes ezekben az esetekben, hogy sokszor azok a lelkek, akikről azt gondoljuk, hogy nagy hatást gyakorolnak még ma is a sorsunkra, valójában nincsenek is hatással ránk, de egy másik történet viszont annál inkább befolyással bír.
Ennél a hölgynél utoljára egy vetéléssel foglalkoztunk, amikor is ikreket várt
Az egyik baba semmit nem akart és tőle sem akart egy családtag sem semmit. Nem is láttatta senki a sorsával, nem azonosultak vele, … Azonban a másik baba egyrészt nem kelt át, másrészt a később megszületett lánnyal állt kapcsolatban. Ez a magzat nem fogadta el, hogy meghalt, hanem ragaszkodott az élethez. A kislányon keresztül szerette volna ezt a szándékát megvalósítani. A kérdés, hogy hogyan jelenik meg ez Zsuzsi életében? A válasz Hármas asztrológiai ház. Vagyis a mozgásán és a beszédén keresztül. És valóban Zsuzsinak problémája van a mozgással, nem tudott megtanulni biciklizni, görkorcsolyázni, sok fenntartása volt még más mozgásokkal is. A beszéde ppppedig aaaakadozott. Mintha két ember helyett szeretett volna beszélni.
Az ügyfelem hatalmas megnyugvásról számolt be. Csökkent a bűntudata és megnyugtatta, hogy az élete során elkövetett hibák következményein enyhítettünk. Ennyivel később, ennyivel bölcsebben ezt tudta tenni a magzataiért, magáért és a lányáért. De a lánya utódaiért is. Mivel ezek a történetek – amennyiben nem oldódnak fel, vagy nem kerülünk elég távol tőlük – további generációkra is kifejthetik a hatásunkat.

Egy ilyen tisztítás után az ügyfelek vagy arról számolnak be, hogy az adott életterület azonnal elkezd működni. Egyeseknél szépen elcsitulnak a tisztítás utáni hullámok és óvatosan bekúszik a pozitív változás. Mások csak valami hatalmas feszültséget engednek el, amit csak most vesznek észre, hogy már nincs. Van, aki újra élni akar, vagy letesz egy öntudatlanul cipelt nehéz sorsot és elkezd boldogulni. Az is előfordul, hogy gyógyul, párt talál. Mindez attól függ, hogy a kitisztított történet milyen hatással volt rá, melyik életterülete akadályozta őt.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

2. A colitis-es beteg

Van egy hölgy ügyfelem, akivel már többször találkoztam. Mindig más és más ügy volt terítéken. Az első találkozásunk alkalmával megemlítette, hogy a férje öccse hosszú évek óta nagyon beteg. A sógora tíz éve küzd mindhiába, most már feladta és nem is próbálkozik semmivel.

A férj ragaszkodott, hogy jöjjön el hozzám az öccse. Én azonban nem engedem a közvetett bejelentkezést, mert az nem az illetőből fakad. Jelen esetben nem az öcs, hanem a bátyja akarta, hogy még tovább próbálkozzon. Végül összehoztak egy telefont köztem és a fivér között, ami tragikus hangulatú és eredménytelen, de leginkább kínos volt. A férfi elmondta, hogy őt ez az egész sérti, és haragszik a bátyjára, hogy ilyen helyzetbe sodorta. Ő már azt hitte döntött. Még néhány nap és bevonul a kórházba, ahol felerősítik őt egy kicsit, majd kiveszik a gyulladt vastagbelét, készítenek egy végbelet neki és egy zacskóba üríti élete hátralévő részében a székletét. Eddig úgy érezte, meghozta ezt a döntést és kikéri magának, hogy a testvére újból elbizonytalanítja, és azzal szembesíti, hogy nem próbált még meg mindent. Nagyon örültem, amikor a beszélgetésnek vége lett!

Később a sógornője, aki a kliensem mégis eljött hozzám. Először a gyerekeivel foglalkoztunk, de sort kerítettünk a bélgyulladásban szenvedő sógorra is. Kértünk rá engedélyt és az jött ki, hogy családtörténeti tisztításra van szüksége. Kb. 3 történetet kellett feltárni, amelyek között volt olyan, ami az anyukájáról szólt, volt olyan, ami több generációval korábbról eredt. Az SVT -ben használt módszer segítségével kitisztítottam az elmékben, testekben, a lélek különböző szintjein, szellem szinten található eltéréseket, disszonanciákat. Töröltük a morfogenetikus mezőben lévő rendellenességeket.

Persze azt is meg kell említenem, hogy a felkészülésnél rengeteg testetlent , de több száz megszálló lelket is eltávolítottam. Ezek gyakran előfordulnak ilyen nagy számban a legyengült személyeknél, akárcsak alkoholistáknál, vagy kábítószereseknél …

Eltelt néhány hét és a hölgy most az egyik saját problémája miatt keresett fel.
Majd egyszer csak eszembe jutott a sógora ügye, amire rá is kérdeztem: Mi van vele? Kiderült, hogy nem történt semmiféle orvosi beavatkozás, műtét. Valamilyen érthetetlen okból kifolyólag sokat enyhültek a tünetek. Eddig a nyelőcsövétől a végbeléig gyulladásban volt az egész rendszer. Azonban ezek enyhültek, csak kisebb bélszakaszok problémásak. Lehet, hogy crohn-beteg a férfi, vagy valami más. Hazaküldték, hogy erősödjön.

Teljesen ledöbbentem. Bár olyan sok csodás dolgot tapasztaltam, ez mégis annyira meghökkentett. Ha nem kérdezek rá, ki sem derül. Persze lehet, hogy nem a spirituális választerápia okozta ezt a gyors gyógyulást, mégsem tudtam másra gondolni.

Az ügyfelem férje el akarta mondani a testvérének, hogy milyen háttér munka zajlott a gyógyulás érdekében, de szerencsére a felesége lebeszélte. Nem az érdemek a fontosak, hanem, hogy valaki újra emberhez méltó életet élhet és remélhetőleg túl van tíz év gyötrelmén, ami nem kell, hogy folytatódjon.