Ingás Közvetítés

GALAKTIKUS METÓDUS I-II.
I. Ingás Közvetítés
II. Ingás Lélekállítás

galaktikus metódus

Ingás Közvetítés

Már a nevében is benne van: a módszer ingával tár föl problémákat és a tisztítja a feltárt  blokkot.
Az ingával és táblázatrendszerek segítségével kapcsolatot teremtünk az MMB-vel, ami egy  mindenki számára rendelkezésre álló tiszta és semleges információs tér vagy tudat földi megnevezése. Egy féle összeköttetés, amely közöttünk és az általunk megszólaltatni kívánt információ között jön létre.

Azáltal, hogy felcsatlakozom a Mindent Meghaladó Bölcsesség és a megfelelő helyről hozom le az információt, nagyon fontos, hogy ne csak magamat készítsen fel a munkára, hanem a klienst is. Természetesen engedélyt is kell kérni a feltáráshoz és a beavatkozáshoz. Miután teljesen tiszta információhoz jutok és feltárhatom a gyökérproblémát, sőt ki is tisztíthatom, csökkenthetem, megszüntethetem.

Az MMB minden tudás és igazság birtokában képes a kérdéseink és a táblázatok alapján megfelelő segítséget, segítő bizottságot mellénk kijelölni, azok számát optimalizálni. Sokan Istentől, a szentektől, mások angyaloktól és még sok mástól kérnek segítséget. De ez olykor akadály is lehet. Nem biztos, hogy ők ebben a kompetensek, és az is gondot okozhat, ha túl sokan vannak a segítők.
Akárcsak egy baleseti helyszínen. Kell egy diszpécser, aki eldönti, hogy mentőt vagy helikoptert, rendőrt vagy tűzoltót küld és abból is pontosan hányat. Az inga segítségével megkérjük a Felső ént, hogy a legnagyobb hatékonyságú és minimális létszámú segítőt küldjön.

Felső Énre való ráhangolódás - Ingás tanfolyam

Több, mint 40 táblázat áll rendelkezésre, hogy az illető elakadását pontosan feltérképezhessük. Lehet az akadályozó tényezők között:
– testetlen energia, entitás,
– lélekhiedelem, lélekútelakadás, lélekrész leszakadás,
– párhuzamos univerzumokkal való összeköttetés
– …………
A sok táblázat olyan információkat sorol fel, ami földi tudattal eszünkbe sem juthat. Fény derül a sorsot láthatatlanul mozgató szálakra.

A munka során nem csak tisztítunk, hanem be is töltünk információt, rezgést, energiát.

Az Ingás Közvetítéss bár “elvont” dolgokkal dolgozik, mégis a földi lét során felmerülő, hétköznapi problémákra szoktuk használni.
Ezek sorát képtelenség felsorolni.
Lehet egészségügyi, jogi, anyagi, párkapcsolati, kommunikációs, lakáseladási, …..
Mindenki arra használja, ami éppen foglalkoztatja őt.

Pl.

– Meg tudhatjuk, hogy milyen lélekprogramcsomagokkal születtünk. Hogy ezeket hány éves korban kell teljesíteni.

– A tisztítással a megélendő nehézségek csökkenthetők, nem kell mindent a legsúlyosabb módon megélni.

– Az egyes megélendő pozitívumokat fel lehet erősíteni.

– Meg lehet nézni, hogy mi húzódik meg egy egészségügyi probléma mögött. Pl. megszálló lélek, párhuzamos életből átszivárgó programok, paraziták, vírusok, különböző lelkek, sötét energiák, rossz életmód, egy korlátozó hiedelem, a lélek által tévesen vállalt nehézség…. ( a sor szinte végtelen)

– Feltárható, hogy mi akadályozza, hogy békességben éljünk a párunkkal, vagy több pénzt keressünk, vagy eladjuk az ingatlanunkat …

– Kik voltunk előző, és mik leszünk jövendő életünkben. Bár én ennek nem tulajdonítok jelentőséget. Inkább csak annyit, hogy igyekezzünk elsimítani a különböző idősíkokban keletkezett, vagy vállalt játszmák nehézségeit.

– Végül is ez a felsorolás a végtelenségig folytatható, mert akárcsak az egyes emberek élethelyzetei nagyon sokfélék lehetnek, de a mögöttük meghúzódó “dolgok” ugyanilyen sok félék lehetnek.

Van, amikor a jelen földi értelmünkkel felfogható válaszok jönnek ki, máskor pedig olyan tisztítani valók jönnek elő a háttérből, amire a mi 3 dimenziós gondolkodásunknak még csak szavai és elképzelései sincsenek. De ez nem baj, mert a Felső Én viszont ezt érti és tudja, mi pedig kérjük, hogy bármi is ez, tisztítsa meg.

Számomra nagyon hasznosnak bizonyult meghalt családtagok megsegítésére.
Egy időben nagyon zavarta valami az ingám használatát. Három egymás után következő alkalommal a fizika törvényeit meghazudtolóan mozgott az inga. Végül, amikor már semmi nem jutott eszembe, sehogy sem tudtam tisztán tartani a kapcsolatot az MMB-vel,  megkérdeztem, akar-e valaki tőlem valamit. Először egy olyan rokon jelentkezett be, aki 1-2 éve halt meg. Ő ragadt meg a köztes létben. És mivel nagyon szerettük egymást számon kérte rajtam, miért nem köszöntöttem fel a névnapján.
Azok az emberek, akik öngyilkosok lesznek, hirtelen éri őket a halál, morfiumos fájdalomcsillapított állapotban halnak meg, gyakran nem tudnak átkelni oda, ahová menniük kell. Mivel a lélek nem készült fel, így a folyamat váratlanul éri és megreked a halált követő átmeneti állapotban. Ilyenkor az MMB-t vagy az elhunyt vezetőit segítségül hívva, pillanatok alatt tudunk neki segíteni és kérjük, hogy vezettetődjön el oda, ahol dolga van.

És ez csak egy a számtalan érdekes lehetőségből, amire az Ingás Közvetítést lehet használni.

A módszer megtanulható és attól kezdve ott lesz mindörökre a lehetőség, hogy a sorsodat magad tisztítsd. A felkészülés úgy történik meg, hogy építünk egy biztosítékot, amely az garantálja, hogy a változás olyan mértékű legyen, amire fel vagy készülve.

 

Engem mindig a lélek legmélye érdekel, a dolgok mögött meghúzódó valódi okok, és az, hogy mi mozgatja a szálakat.

Az Ingás Közvetítés épp ezzel foglalkozik.

A módszer megtanulható. A részletekért kattints ide!

 

CIKKEIM A TÉMÁBAN     (kattints rá)

1. Szellemes történet 

2. A “rendmániás” szellem

3. Az unatkozó szellem

4. Amikor a lélek már alig kapcsolódik a testhez

5. A porszívózó szellem

6. Egy testben 2 lélek

7. Spiri buli

8. Testfoglaló

9. Van, ami nélkül nem érdemes élni – Ingás Sorstisztítás ©

10. Felső Énre való ráhangolódás – Ingás tanfolyam

11. Felső Én – összekapcsol magasabb dimenziókkal

12. Vízen járni – a korlát a tudatunkban van – ingás tanfolyam

13. TUDTAM, TUDTAM, CSAK NEM SEJTETTEM – A FÖLDELÉS

14. Testeladás és Covid

15Egy leszületni vágyó lélek mágiája

16. Szenvedésprogramok elengedése

17. Készülnek az ingák

18. A létezés értelme

Felső Én összekapcsol magasabb dimenziókkal
Ingás tanfolyam – spirituális és gyakorlatias is egyszerre.

Visszajelzések:

Kedves Ildikó!

Fantasztikus vagy! 2 óra után úgy keltem fel, mintha leesett volna rólam egy több mázsás súly!!! A lábfájásom is ami nem gondoltam, hogy összefügghet bármivel is mintha csökkent volna. Köszönöm amit tőled kaptam! A házi feladatokat csinálom. Jelentkezni fogok a másik három témakörben is ha a mostani letisztul.

Köszönettel:

M. T.
Kedves Ildikó!

Annyira örülök, hogy el sem tudom mondani. Nagyon tetszett, hogy hanganyagot küldtél és nagyon sokat segítettél.

Voltam már pár elemzésen, asztrológusnál is 2X, de valahogy nem sikerült felderíteni a képletemet és sokszor csak sablon szövegeket küldtek. Szóval semmi érdemlegeset nem tudok a képletemről, viszont téged még órákig hallgattalak volna.

Szóval tőled tudtam meg eddig a legtöbbet, pedig csak a szaturnusz volt a fő téma. Hát szívesen elmennék hozzád egy teljes elemzésre.  Mindenben igazad volt.  Voltam már pár tanfolyamon, de igazából úgy érzem tőled fogok a legtöbbet tanulni és örülök, hogy téged választottalak.  Most szívesen lennék szegedi.

Köszönöm: A.
APRÓ GYAKORLATI ÖRÖMÖK:

Kedves Ildikó!

Köszönöm a leveled...és az anyagokat is! Nem is meséltem, hogy az ingám már szépen mozog oldalirányba is, igaz kicsit lassabban indul meg arra, de már egyre ügyesebbek vagyunk együtt! Tisztítottam a kislányom oviba járására. Ma kezdődik neki ... és már 6 óra előtt fenn volt, annyira várja az ovit (az első két év összes reggelét sírással kezdte). Annyira jó érzés...annyival "könnyebb így" nekem.  Megyek reggelit készíteni (mert az oviban nem nagyon eszik ... vajas lesz a keze véletlenül ... mondjuk tegnap erre is tisztítottam, és este kért vajat a szendvicsébe ... kicsit meglepődtünk)

 

Csak írok egy történetet!
Az egyik dologra többek között ingával is tisztítottam.

Elvállaltam egy projektmenedzseri állást Sz........on. S nagyon jónak tűnnek a feltételek, hatalmas stresszt és nyomást éreztem. Van ezéletbeli nehéz tapasztalatom a pályázatokkal kapcsolatban. Ki is szerettem volna maradni ebből a körből (Szechenyi 2020).  Viszont vonzott a lehetőség. OK, akkor itt van mit tisztítani!

Tisztítottam accessel, futtattuk a barokat, aztán egyszer  leültem (a magam csendességében) és elővettem az ingás  "szatyrot"!  :-)

És gyönyörűen elkezdtem feltárni, hogy mik az akadályozó tényezők, sorra vettem mindet, volt amibe még külön is belementem. Tisztítottam, betöltöttem...  Utána sorra vettem a segítő tényezőket, azokat felerősítettem. És a végén még mindent, amit nem vettem észre, azt is tisztítottam. Mop up...

Azóta könnyebb, vidámabb ez a terület. Már csak azért is, mert ha elakadok, akkor tudom, hogy vannak eszközeim! És mi kell ahhoz, hogy ez könnyebb legyen?

Üdv, M.
Kedves Ildi!

Tényleg, a legcsodálatosabb karácsonyi ajándékot adtad nekem.

Az alábbi történt: használni kezdtem a Szeretet Kódot. A félelmeimre kérem a megoldást, ami elég húzós...

A múlt héten csináltad meg a tisztítást én pedig 23-án nekiláttam a Szeretet  Kód aznapi gyakorlásának. Közben megjelent apukám(aki 22 éve halott) és bocsánatot kért, hogy nem hitte el azt, hogy a szomszéd srác molesztált. Nagyon sírtam és arra is rájöttem, hogy bár 22 éve elment, mégis nagyon hiányzik. Utána húztam egy kártyát, hogy mi volt ezzel az apukám célja, és a világ kártyát húztam.... Megtalálom a helyem a világban.

Ez az egész katartikus élmény a te segítséged nélkül nem jött volna létre. Köszönet és hála érte!

Szerettem volna ezt megosztani veled. Az ezós suliban is sok meditációt csináltunk,volt több beavatásom is, de ilyen elementáris élményben még nem volt részem. 

Csodálatos, szép, nyugodt, bőséges, szeretetteljes új évet kívánok neked! 

Ölellek: A.