Ingás Lélekállítás

GALAKTIKUS METÓDUS II.

Ingás Lélekállítás

 

Ez egy továbbfejlesztett komplett rendszer, melynek én vagyok a rendszergazdája.

Így ennek megfelelően egy a következő nevet adtam neki:

INGÁS LÉLEKÁLLÍTÁS

A rendszer kidolgozásában még részt vett Odrobina Márti kolléganőm is, akivel ma már együtt vagyunk a “rendszergazdák”.
Bár már hallottam olyanról, aki részt vett a tanfolyamainkon és máris tanítja, de aki a leghitelesebb forrásból szeretné megismerni az Ingás Családállítást, annak magamat – Hajdú Ildikót -, vagy Mártit javaslom.

galaktikus metódus

HOGYAN IS ÁLLT ÖSSZE A RENDSZER?

Minden, ami a családodban történt, az vagy te!

Tehát néhány évvel ezelőtt összeállítottam egy vadonatúj módszert, melynek a családállítás SVT-vel nevet adtam.
Aztán rájöttem, hogy az SVT rendszere nagyon korlátoz, ezért továbbfejlesztettem.
Illetve a családállítás rendszerét is behatároltnak éreztem, így azt is átalakítottam.

A végeredmény egy rendkívül ütős, gyors, hatékony és egyedi módszer lett, melynek az INGÁS LÉLEKÁLLÍTÁS nevet adtam.
A rendszer  3 – általam favorizált  – metódus ötvözete:
– a lélekállítás,
– az ingás sorstisztítás, és
– az asztrológia analógiái.

Összekombináltam az asztrológiát, a spirituális választerápiát, valamint a Hellinger -féle családállítást. A módszer gyors, hatékony és gyakran azonnali változást eredményez. Azóta kipróbáltam magamon, az ügyfeleimen, a családom egyes tagjain. És megdöbbentően ütős a módszer. Drámai a felismerés és a feloldásból fakadó azonnali hatás.

Egy időben részt vettem pár családállításon, de nem szerettem meg a módszert. Vagyis a módszert zseniálisnak találom és tudom, hogy működik is. De mégsem nekem való. Nem szeretem, ha el kell játszani valamit, egy figurát, egy szerepet. Márpedig a családállításon bele kell helyezkedni valakinek az életébe, szerepébe. Várni kell, hogy megérezzük, hogy mit érzett az illető a felállított problémával kapcsolatban.

Bár tudom, hogy a kronobiológia szerint nekem nagyon magas az intuíciós értékem – tulajdonképpen nem is lehetne magasabb -, én mégsem éreztem az égvilágon semmit. Mindenki drámázott, sírt, utált vagy gyűlölt, vagy remegett a keze, vagy melegség futott át rajta, de én semmi ilyesmit nem éreztem. És az olvasott szakirodalom alapján várt élethelyzeti változás sem következett be. Vagy olyan kicsi volt, hogy lehet, hogy másnak tudtam be.

Aztán egyszer megtanultam a spirituális választerápiát, ahol a Felső Én segítségével kitisztíthatóak az előző életek, a következő életek, programok következményei, a fogadalmak, kötések, és még sok minden más.

Majd az asztrológia döbbentett rá, hogy az asztrológiai képletben nem csak a saját életem, tulajdonságaim, lehetőségeim … mutatkoznak meg, hanem felfejthető az egész családrendszeremben rejlő összes tragédia, félresiklás, nehéz sors. Minden planéta jelez egy ősömmel való valamilyen kapcsolódást, azt, hogy az ő életének eseményei, milyen módon mutatkoznak meg az én jelen életemben.

Rá kellett döbbennem, hogy nincs mese. Ha azt szeretném, hogy az a sok nehézség – amiből az elmúlt évtizedekben nem tudtam kilábalni – feloldódjon, sürgősen el kell mennem egy 10-15 családállításra. Egyrészt a fentebb elmondottak miatt ehhez semmi kedvem sem volt, másrészt az én sürgetős temperamentumom ezt az időtávlatot, amíg ezt lebonyolítom, beláthatatlanul hosszúnak ítélte. Anyagilag sem kevés, és időben is 10-15 napot kellett volna rászánni.

Ekkor döbbentem rá, hogy én tulajdonképpen már rendelkezem minden olyan eszközzel, ami ehhez szükséges és sehová sem kell mennem. Itt és most feltárhatom a családból fakadó gubancokat és az SVT segítségével fel is oldhatom.

Neki is láttam. Megtisztítottam a kapcsolatot a Felső Énnel és a horoszkópomban látható egyik feltűnő gyenge pontra kérdeztem rá. Mit jelent ez a hatos házban együtt álló exil Vénusz és fall Szaturnusz. Nos hamar kiderült, hogy anyukám három testvérének nehéz sorsát vettem át. Itt túl sok nyomozni való nem is volt, mert ismertem őket, emlékeztem rájuk. Megkérdeztem, hogy én vállaltam-e ezt, vagy ők akarnak-e esetleg láttatni valamit, továbbadni valamit? Nos, ez mind az én lelkem irántuk érzett szeretetének kifejeződése volt, hogy átvettem a nehéz sorsukat. Most már nem is csodálkoztam az elmúlt évek önsorsrontásán, és a hiábavaló küzdelmeken. Egyesével kitisztítottam mindegyikőjükkel a kapcsolatot. Letettem az önként vállalt terhet. Használtam a Hellinger-féle mondatokat és közben a Felső Énnel mindezt kitisztítottam a cslád morfogenetikus mezejéből. További SVT tisztításokat is elvégeztem, hogy mindenhonnan törlődjönenek ezek a programok, fogadalmak, kötések, következmények.

A megdöbbentő az volt, hogy már másnap éreztem ennek a „kezelésnek” az eredményét. Valahogy egyszerűen csak elkezdtek működni a dolgok. Felhívtak az ügyfelek, szűntek az anyagi nehézségek. Mintha hirtelen egy puzzle darabjai a helyükre kerültek volna.

Ezt az azonnali hatást ugyanolyan ütősnek találtam, mint annak idején az ÉFT-vel való találkozásomkor egy régi betegségem 2 perc alatti elmúlását.

Ez annyira fellelkesített, hogy nap mint nap tártam fel újabb és újabb aknákat a családunk történetéből. Hihetetlenül átalakult az életem, minden tekintetben!

Persze nekiláttam a szeretteim tisztításának is. Vagyunk páran, mindnyájan sok hozott összefonódással, átvett teherrel. Ez még el fog tartani egy ideig, de fény már van az alagút végén. Nem kell mindent egy nap elvégezni. (Ezt a mondatot régebben nem tudtam volna kimondani, olyan zizi és hirtelen és boldogtalan voltam.)

Aztán jöttek a klienseim. Mindig mindenkinél ki szoktam tesztelni – elvárásom és hitrendszeremtől függetlenül – milyen módszerrel leginkább segíteni neki. Persze mostanában nagyon gyakori, hogy az illető családjából hozott akadályt kell elhárítani. Vajon véletlen? 🙂

Most nagyon lelkes vagyok és ez nem is akar múlni, ahogy érzékelem. Már saját táblázatot raktam össze, amivel meggyorsítom a múltba, a titkokba, a láthatatlanba való utazást, a tényfeltárást.

Egy alkalommal egy kineziológus fordult hozzám. Mivel nagyon gyors észjárású és velem egy srófra járó eszű hölgyről van szó, 2 óra alatt 10 történetet és rejtőzködő nehézséget tártunk fel valamint tisztítottunk ki.

Ezt egyébként nem tartom helyesnek, de akkor így döntöttünk. Messziről jött, ez az alkalom állt csak rendelkezésünkre. Azóta azonban lassabb tempót diktálok, hogy legyen a kliensnek ideje tudatosítani a feltárt eseményt, szembenézni vele, hagyom, hogy hasson. Kérem, hogy jegyzeteljenek, mert én később képtelen vagyok felidézni az eseteket. A tisztítást alaposan elvégzem, és a feloldó mondatokat is alaposabban kimondatom, betáplálom.

Már tanítom a módszert. Ráfér az országunkra, hogy könnyebb sorsú, boldogabb polgárok lakják!

A módszer meg is tanulható: a részletekért katt ide!