MÓDSZEREIM 1.

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos, terapeuta, pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból.
Nem gyűjtök és tárolok adatokat. A találkozó során keletkezett minden feljegyzést az ügyfél elvisz.
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek bárki számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforul, hogy a klienseim élete egészsége a találkozók után megváltozik.)

Feltárás és megoldás egy helyen, nálam

A legfőbb alternatív megoldó módszerek, amelyeket használok a munkám során:

Érzelmi Felszabadító Technika
AFT (ELMEAKUPUNKTÚRA)
Ingás Lélekállítás
Ingás Sorstisztítás
– Blokkoldás
Bach-virágterápia
– Rajzelemzés
Kronobiológia
Tarot kártya jóslás
Enneagram
– Mátrix
Elengedés
– Access Cons.
– Négy kérdés

Alternatív megoldó módszerek
Alternatív megoldó módszerek Hajdú Ildikóval

Hogy miben is tudok segíteni?

Például egy nehéz érzelmi helyzetben. Az ÉFT-vel – azaz az Érzelmi Felszabadító Technikával – kikopogtathatjuk a haragot, a szomorúságot, a feszültséget vagy bármilyen más, negatív érzelmet.

Sőt, semlegesíthetjük a régi fájdalmas emlékeket is. Segít felejteni, ami valljuk be sokkal nehezebb, mint emlékezni.

A Faster ÉFT munkára fogja a jobb agyféltekét is és még gyorsabb az oldódás.

Az általam alkalmazott módszerek gyengédek és kíméletesen hozzák el a változást.
Bár olykor a klienseim sírnak, aztán nevetnek, néha sírnak és nevetnek egyszerre, de mindig változnak, így az életük is változik.

Az AFT-vel megállapíható egy probléma vagy egy betegség tudatszintje. Mivel azon a tudatszinten a helyzet nem oldható meg, amin keletkezett, így az AFT segítségével a tudatot egy pozitív tartományba emeljük, hogy az öngyógyító folyamatok elinduljanak.

A Spirális Metódussal életünk szinte bármelyik problémás területére rá lehet kérdezni. Olvashatunk a lélekfeljegyzésekben, jelen életünk dimenzióinál tágabb tudattérben vizsgálódhatunk. És a Felső Én segítségével kitisztítjuk a blokkokat, negatív energiákat és mintákat.

A kronobiológia rendszerével feltérképezem a kliens adottságait. Milyen energiákkal született fizikai, érzelmi és szellemi szinten. És vajon ennek megfelelően él-e? Ennek ismerete már életeket mentett meg.

Még alternatív megoldó módszer áll a rendelkezésemre.

Például a rajzteszt – az emberek nem is sejtik, hogy mi mindent elárul egy egyszerű rajz. Beszél az érzésekről, a célokról, a párkapcsolatról, az egészségi állapotról.

A Bach virágterápia, információs szinten hat. A Mátrixenergetika pedig egy tudati technológia. És az Ingás Sorstisztításról még egy szót sem beszéltünk. És ne is soroljuk tovább a módszereket!

Tehát annak, akinek testi, érzelmi, élethelyzeti problémája van és segítséget kér, mindezek a rendelkezésére állnak. A kezelés során sosem tudom melyik módszert fogom majd alkalmazni. Általában 3-4 keverékét.
Ezt nem én választom ki, hanem kitesztelem, hogy ne az legyen, amit az én tudatos elmém kitalál, hanem az, ami leginkább a klienst szolgálja. Ami a legjobb megértést és a leggyorsabb, legkíméletesebb változást eredményezi.

A találkozó során olyan módszereket alkalmazok, melyekkel először feltárom a probléma gyökerét. Ez azért is fontos, hogy a tudatunkba emeljük és megértsük, honnan ered a történet.

De itt nem állhatunk meg! Ugyanis nem elég az, ha tisztában vagyunk az elakadásunk keletkezésének körülményeivel. Szükség van a korrekcióra is.

Az eredmény olykor egy pillanat alatt következik be, máskor néhány napra is szükség van a látható változáshoz.

Gyakran adok házi feladatot. A kapott feladat egyrészt továbbviszi a megkezdett változást és a kliens rendszerének olykor többször is meg kell kapnia az új rezgést vagy információt.

 

(Nem tudom, melyik módszert fogom használni. Azt majd a “tudatalatti” megmondja.. Lehet, hogy csak az egyiket, de akár 4-5 módszer keverékére is szükség lehet! Hiszen MINDEN EGY – VAGYIS MINDEGY.)

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos és pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból. 
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforul, hogy a klienseim élete, egészsége a találkozók után megváltozik.)

 

Alternatív megoldó módszerek, melyeket használok: 

 

– Érzelmi Felszabadító Technika
– AFT (ELMEAKUPUNKTÚRA)
– Blokkoldás
– Bach-virágterápia
– Rajzelemzés
– Kronobiológia
– Tarot kártya jóslás
– Enneagram
– Mátrix
– Elengedés
– Access Cons.
– Négy kérdés

 

 

ÉRZELMI FELSZABADÍTÓ TECHNIKA: Ezzel a módszerrel szoktam semlegesíteni múltbéli traumákat, lenullázok minden régi negatív emléket, hogy az már ne fejtse ki hatását a jelenre. A múlt eseményei alapján gondolkodunk a jelenről. Ha megváltozik a múlthoz fűződő viszonyt, megváltozik a jelen is.
De ezzel a módszerrel lehet leggyorsabban elmúlasztani egy fájdalmat, vagy betegséget – pl. köhögést, hányingert, fejfájást …
A kezelés során a testünk meridián pontjait ütögetjük – mintha egy önakupunktúrás kezelést végeznénk – és beszélünk a problémáról, hogy életben tartsuk, majd a megfelelő pontra koppintva örökre búcsút mondunk az eltárolt blokknak. Ez a módszer könnyen megtanulható és nem kell hozzá senki és semmi, csak a személy és a problémája. Rajtad múlik, mennyit veszel ki ebből a lehetőségből.

AFT – ELMEAKUPUNKTÚRA: Mottó: “Egy problémát megoldani csak egy magasabb tudatossági szinten lehet, mint amin keletkezett.” Ez egy rendkívül hatékony módszer a személy körül lévő vonzási mező, az erőtér megváltoztatására. A körülöttünk lévő erőtér vonz magához dolgokat. Egy alacsony rezgésű erőtér fizikai és pszichés megbetegedéseket eredményez.
Minden betegségnek, vagy nehéz élethelyzetnek van egy tudatszintje. Ez egy alacsony rezgésű energiaminta. Az AFT-vel feltárjuk, hogy milyen tudatszinthez tartozik a problémánk, ezt kopogtatással semlegesítjük, majd magát a tünetet is ugyanígy lenullázzuk.
De a spirituálisabb beállítottságú kliensnél mindezt rábízhatjuk a Felső Énre, hogy végezze el, mivel az ő hitrendszere megengedi, hogy a gyógyulás nem csak küszködés és küzdelem eredménye lehet.

BLOKKOLDÁS: Egy egyszerű problémafeltáró módszer, melynek eszköze maga a test. A test, mint biológiai visszajelző rendszer jelzi, hogy számára mi okoz sresszt. Így kideríthető, mi okozza a feszültséget. Megkeresem, hogy a kliensnek mikor keletkezett a problémájához kapcsolódó blokkja és hol, hogyan tárolja azt. Majd néhány gyakorlat segítségével oldjuk az érzést, gondolatot, lenyomatot, …
Ezzel a módszerrel feltárhatók és oldhatók a betegséget okozó elakadások, oldhatók az intellektuális, tanulási, memória nehézségek, átprogramozhatók a gondolati minták, kiegyensúlyozható az energiarendszer.

RAJZELEMZÉS: Ez egy olyan feltáró módszer, amely 7 hétköznapi szimbólumot használ. Ezt kell lerajzolni a kliensnek. A rajz elemzése feltárja, hogy hol akadt el az illető, mi zajlik az életében, milyen a múlthoz, jövőhöz való viszonya. De megmutatja, hogy milyenek az érzéseink, milyen a körülöttünk élőkhöz, sőt a külvilághoz a viszonyunk. Feltárulnak titkaink, az ösztönéletünk, a szexualitáshoz fűződőviszonyunk, párkapcsolati problémáink és az egészségi állapotunk is. A rajzba olyat is belerajzol az ember, amit a tudatos énje nem is tud. Tehát akár lappangó betegségek is megmutatkoznak.

KRONOBIOLÓGIA: 3 dologgal foglalkozik. A fizikai, az érzelmi és az intellektuális energiával. Ezen adatok segítséget adnak az önismeretben, de megismerhető a partner, a gyermek, a tanítvány, a híres ember … is. Aki ismeri a „kronóját“, az megértheti az ellentmondásokat, és javíthat az emberi kapcsolatain.
De az adatok azt is megmutatják, hogy milyen sportágat érdemes választania, milyen munkában lenne hatékony, milyen ételeket kellene fogyasztania, vagy éppen milyen egészségügyi problémák az elkerülhetőek.
Nagyon izgalmas, hogy megmutatja azt is, hogy két ember mennyire illik össze, hány ponton kapcsolódik, mi a dolguk egymással?

TAROT: A kártya egy önismereti rendszer. Segítségével feltárható, ami bennünk zajlik. Megláthatók a valódi akadályok, érzések, tulajdonságok. Rávilágít dolgokra, rejtett összefüggésekre.

BACH-VIRÁGTERÁPIA: Ez a terápia nem a betegségek fizikai tüneteivel foglalkozik. A virágesszenciák segítenek feltárni az adott probléma mögött húzódó leki-szellemi eltérést. Aztán segítenek visszatérni az egyén “isteni tervéhez”.
Az esszencia cseppek szedésével ezek a leki okok átalakulnak azzá a lelkierővé, ami már hasznos az illető számára. Így a tünetek is feleslegessé válnak, hiszen már nem kell jelezni, hogy “hahó, valamit nagyon nem úgy csinálsz, ahogy egészen mélyen azt szeretnéd!”

 

Ha egy kicsit könnyedébb olvasmányokra vágysz tőlem, akkor látogass el a Facebook oldalamra:
Alternatív Probléma-megoldó Módszerek:

httpss://www.facebook.com/alternativlelkimegoldasok