Kronobiológiai elemzés rendelése

 

 

Kronobiológiai elemzés rendelhető!
Ismerje meg a saját energetikai rendszerét!

A kronobiológia azzal foglalkozik, hogy meghatározza, milyen energiákkal születtünk meg. A kiszámolt értékek segítenek megérteni, miért működünk úgy, ahogy működünk. Miért reagálunk úgy, ahogy reagálunk egy helyzetben.
Nagyon sokan ezen keresztül értik meg gyermekük vagy házastársuk viselkedését. Pl. azt, hogy a férj nem azért nem csinálja meg azt a dolgot azonnal, amire kérte a feleség, vagyis nem azért, mert lusta, vagy mert bosszantani akarja őt, hanem azért mert pl. melankólikus vagy flegmatikus, azaz nagy a fékező energiája és több idő kell neki az átgondolásra, tervezésre, mint tűzről pattant feleségének. De sokat segíthet egy elemzés a gyereknek sportágat választani vagy éppen megfelelő irányban továbbtanulni.

Amikor az ember megszületik, különböző, a szüleitől öröklött tulajdonságokat hoz magával. Ezek egész életre meghatározó jelleggel bírnak. De az újszülött még egy ennél is fontosabb információt is kap, ami mindennek az alapja. Ez a Föld energia-információs állapota a születés pillanatában. Ezen nem lehet változtatni. Ez az állapot fogja meghatározni, hogy az illető milyen, az egész életére kiható, hozott tulajdonságokkal rendelkezik.

Azok a hatások, melyek élete során érik – a nevelés, a tanulás, az élettapasztalatok – ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá.

Tehát az elemzésben mindennek az alapjával foglalkozunk, a Földtől kapott életenergiával. Fontos, hogy tudjuk:

1. Nincsenek jó és rossz energiaértékek. Mindenki annyit kapott, amennyire az életfeladatainak elvégzéséhez szüksége van. (Ezt az értéket ő választotta, amikor leszületése időpontját megtervezte. Világnézettől függően ez a mondat kihúzható.)

2. Ezeknek a számoknak nincs közük ahhoz, hogy mennyire vagyunk okosak, erősek, szeretetteljesek… Ezek csak energiák, vagyis hogy az adott csakránk mennyi energiával rendelkezik. (Legnagyobb tudósaink, költőink, sportolóink… is egészen szélsőséges értékekkel rendelkeznek. Hol magassal, hol alacsonnyal. Attól még alkothat bárki nagyot és különlegeset. A lényeg, hogy belül maradjunk a kereteinken és ne vegyünk el a többi értékből.)

3. Az összéletenergia adott, azon nem változtathatunk. Annyi van és kész!
4. Az egyes részértékeken viszont lehet változtatni, ha nem is gyökeresen.
Az alapot a fizikai energia adja. Csupán plusz-mínusz 10%-os elmozdulást engedélyez, az érzelmi 20-25-öt, az intellektuális pedig 30-40 %-ot.

Az elemzés kérhető személyesen, de írásos formában is.
70/ 267-0679
efthajduildiko@gmail.com

Ára: 20.000.-
Hossza: kb. 13 oldal
Kapcsolati elemzés bármely két ember / élőlény között: 10.000.-

………………………………………………..

 

Tudtad?

Az állatoknak is van kronobiológiai képlete. Ők is a Földtől kapják az energiájukat a születésük pillanatában. Így a gazdáiknak érdemes  ebből fakadó tulajdonságokat ismerniük, hogy jól tudják szeretni kis kedvencükkel. Sokszor pusztán attól gyógyulnak meg az állatok, hogy az adottságaiknak megfelelő módon bánnak velük.

Az állatokat ugyanúgy lehet oldani a gazdáikon keresztül, akár egy gyereket az édesanyján keresztül.