Ingás Sorstisztítás – esetek

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos, terapeuta, pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból. 
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek bárki számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforul, hogy a klienseim élete egészsége a találkozók után megváltozik.) 

Ingás Sorstisztítás esetek
1. MEGERŐSZAKOLT GYERMEK
2. A SIKERTELENSÉG, MINT ÖNBÜNTETÉS
3. FOGADALMAK, SZERZŐDÉSEK
4. MI LEGYEN A GYEREK NEVE?
5. MAGYARORSZÁGOT TISZTÍTOM
6. MESTERI LISTA
7. TESZTELJÜNK KI EGY INFORMÁCIÓT!
8. NEM MEREM HASZNÁLNI AZ ERŐMET
9. ÁTKOK, KÖTÉSEK, MEGYSZÁLLÓ LELKEK …
10. NEM AKAROK FÉSZBUKOZNI!
11. TESTSÚLY (ÚJ!)
12. Az alvó kliens
13. A lélek dolgai – testfoglaló
14.Eredet – olykor muszáj tudni, honnan jöttünk
15. Örökös elvágyódás valahová – egy nő az űrből
16. A lélek dolgai – az alvó kliens
17. Egy leszületni vágyó lélek mágiája

*****************************************

1. MEGERŐSZAKOLT GYERMEK

A legelső hihetetlenül gyors megtapasztalásom még akkor volt, amikor csak tanultam a módszert. Amit nagyjából tudtam, azt alkalmaztam.

Egy  ismerős 6 éves kislány kényszeresen vakarta a fenekét, mindig ki volt száradva a bőre. De ami sokkal kellemetlenebb volt, hogy turkált a fenekében. Csak olyankor, ha nem figyelt oda, vagy elmélyült valamiben. Ez gusztustalan és egészségtelen, sőt antiszociálissá tette. A szülei megkértek, hogy valamelyik módszerem egyikével próbáljunk utánanézni a dolognak. Én az Ingás Sorstisztítás-ra gondoltam, mert akkor éppen csak ezen jártak a gondolataim.
Egy igen egyszerű történet jött felszínre. (Azért írom, hogy egyszerű, mert az Ingás Sorstisztításban nagyon sok olyan fogalom van, ami a földi gondolkodásunknak befogadhatatlan.) Az ok az előző életbe nyúlt vissza, ahol a gyermeket szintén 6 évesen megerőszakolták, aki ebbe bele is halt. A szülők kíváncsiak voltak egy-két részletre is és azt is feltártam: idő, helyszín, férfi, nő … Mindent megtisztítottam és kértem a szülőket, hogy figyeljék a gyereket. Ez nem volt nehéz, mert a másik szobában játszott. Addig állandóan a nadrágjában volt a keze, ha elmélyült valamelyik játékban, azonban a tisztítást követő perctől ez soha többé nem ismétlődött meg.
Ez annyira erőteljes és gyors siker volt, hogy engem még elszántabb tanulásra és gyakorlásra serkentett.
Egyébként erre a történetre még két rövidebb tisztítást végeztem. Később kiderült, hogy a gyermek nem csak a fenekében turkált, hanem minden nap, akár többször is  egy nagyon keveset – épphogy piszkos legyen – be is piszkított a bugyijába. Illetve a feneke bőrére is kellet egy rövid tisztítás. Ma már egyik tünetre sincs semmi szüksége a kicsinek és a szülők már nem is gondolnak erre a problémára, ami annyira megkeserítette az egész család életét.

2. A SIKERTELENSÉG, MINT ÖNBÜNTETÉS

Egy ügyfelem oldásra jött el hozzám. Mivel először járt nálam, alaposan feltérképeztük és megkerestük, hol van a legfontosabb elakadás az életében. Kopogtattunk és oldottunk is.
Majd végül kérte, hogy csak úgy egy általános tisztítást végezzünk el rajta Ingás Sorstisztítással. Én ilyenor mindig megkérdezem, sok más mellett, hogy hány önbüntető programot futtat az illető. A Felső Én 6-ot mondott.
Szépen elkezdtem feltörni és törölni őket. Ő mindegyiket értette és elmondta, hogy igen, ezek jellemzőek az életére. Köztük volt a “sikertelenség” is. Alkotó emberként – bár elismerik a tehetségét -, mégis kevés a megbízása. Töröltük az említett önbüntető programokat és még sok minden mást.
Másnap lelkesen hívott, hogy olyan megbízást kapott, amiről az ő szakmájában csak álmodnak és ezzel hónapokig ellesz. Azután pedig egy későbbi beszélgetésünk során kiderült, hogy egy másik, nagy kihívást jelentő ajánlatot is kapott, amire alig van ideje az első munka miatt. Épp emiatt képes volt magabiztosan tárgyalni és az alkupozícióból nyeretesen került ki. Vagyis a türelmetlen, sürgető megrendelő hajlandó hozzá alakalmazkodni. A lényeg, hogy ő végezze el a munkát.

3. FOGADALMAK, SZERZŐDÉSEK

A fogadalmak szintén egy könnyen érthető témakör. Jelen életünkre nagy hatással lehet egy (de lehet több, sőt sok is) fogadalom, amelyet pl. az előző életek valamelyikében tettünk. Ezeket a fogadalmakat tehettük magunknak, Istennek, vagy bárki másnak. Számtalan dolgot megfogadhatunk, de vannak szívbéli fogadalmak.
Az egyik beszédhibás kislányról például kiderült, hogy némaságot fogadott, mert valamelyik előző életében nagyon csúnyán bántalmazta az öccsét szavakkal, amire felnőtt korában rádöbbent és akkor tette magának a fogadalmat.
Vagy: az egyik lány, aki sok-sok éve nem talált párt magának, egy cölibátusi fogadalommal akadályozta magát.
Egy ismerősöm férje pedig, aki állandóan túlórázni volt kénytelen, buzgóságot fogadott.
De lehet szegénységet, áldozatot, elkülönülést , és még sok mást is megfogadni. Ezeket érdemes visszavonni.

Nagyon érdekes feltárni, hogy egy-egy emberi játszmát milyen szerződések tartanak fenn. Pl. Születés előtt két lélek leszerződheti, hogy ebben az életben te leszel az én áldozatom, aztán legközelebb cserélünk. Hiszen mindkettőnknek szüksége van erre a megtapasztalásra.

4. MI LEGYEN A GYEREK NEVE?

Nemrégiben egy 39. hétben járó, várandos anyuka hívott egy távoli településről, hogy segítséget szeretne kérni a gyermek nevét illetően. Túl sok név tetszik nekik és még újabbak is fel-feljönnek. Egyre bizonytalanabbak.
Én a névválasztásban a  ingás teszttel szoktamsegíteni. Pl. az anyuka izmain keresztül megkérdezem mind az édesnyát, mind a babát, hogy van-e engedély kutakodni. És amennyiben van, akkor ki szoktam tesztelni, hogy a magzatnak a szülők által preferált nevek közül melyik hány százalékban tetszik.
Ebben az esetben azonban a szülők több száz kilométerre voltak tőlem. Így javasoltam, hogy Ingás Sorstisztítással dolgozzunk.
Az édesanya lediktálta nekem a szóbajött neveket. Én pedig mind az én, mind a magzat Felső Énjéhez megtisztítottam az utat, hogy minden befolyástól és elvárástól mentes infót kapjak, majd nekiláttam a tesztelésnek. Mindegyik név kapott egy százalékos értéket.
Majd az édesanya kérésére megkérdeztem, hogy van-e a babának külön kívánsága. Kiteszteltem két nevet, ami igen megfelelő lett volna neki, de azt mondta, higy nem ragaszkodik hozzájuk.
Szerintem a szülők feladata a névválasztás, ők a főnökök. De valóban meg lehet kérdezni, hogy mivel tudna leginkább azonosulni a gyermek, melyik név szolgálná leginkább őt, ha több verzió is létezilk.
Egyszer egy galibát is okozott a szülő kíváncsisága, mert a születendő kisfiút kérdezve, a gyereknek egyik lehetséges név sem tetszet. Majd megkérdeztük izomteszttel a babát, hogy mit szeretne, és hosszú tesztelgetések után az jött ki, hogy egy perui indiánnévvel tudna azonosulni.
Hát, ez elég vicces lett volna itt egy Szeged melletti kis faluban.Úgyhogy a z anyuka kapott egy házi feladatot, hogy a gyermek el tudja fogadni a szülők által adományozott nevet. Mindezek után született meg Marcell (ez a név nem volt a listán), aki gyönyörű és egészséges, és remélhetőleg szereti ezt a nevét!

****************************************

5. MAGYARORSZÁGOT TISZTÍTOM

Az elmúlt hetekben, amikor néztem a tv-ben a Híradót, jutott eszembe, hogy vajon az Ingás Sorstisztítás eszközével lehet-e egy országot tisztítani. Gondoltam, ki más tudná rá a választ, mint a saját Felső Énem. Megkérdeztem, és azt a választ kaptam, hogy lehet.
Ezért felvettem azt a szokást, hogy amikor magamon végzek valami tisztítást, akkor dolgozom egy kicsit az országra is.
Eleinte csak általánosságban kérdeztem és programokat, blokkokat, önbüntetéseket, fogadalmakat … tisztítottam, de mostmár konkrétan is, egy-egy problémára fókuszálva végzem az oldást.
Gazdasági helyzet, ketté osztottság …
Igyekszem úgy dolgozni, hogy senkit se sértsek, vagyis politikai beállítottságtól mentesen kérdezek és dolgozom. Mindig hozzáteszem, hogy elvárásaimtól és hitrendszeremtől függetlenül kérdezek.
Látva a dolgok alakulását, úgy döntöttem, folytatom az országon végzett program- és egyéb tisztító tevékenységet.

****************************************

6. MESTERI LISTA

Van az Ingás Sorstisztítás-nak egy nagyon hasznos lehetősége. Létezik az ún. Mesteri Lista, vagy lánc. Azaz egyszer megkértem a Felső Ént, hogy mindenkit, akit eddig tisztítottam, vagy ezután tisztítok, kerüljön fel erre a listára, és ezek után ha valaha is bármiféle tisztítást végzek, az végződjön el az összes listán szereplő egyénen.
Így egyre többen és többen részesülhetnek ebből a megtisztulási és felemelkedési folyamatból.

****************************************

7. TESZTELJÜNK KI EGY INFORMÁCIÓT!

Régi ügyfeleim – miután látták hogyan dolgozom – gyakorta kérnek meg, hogy teszteljek ki valamit a számukra. Bach virágesszenciát, árlistát, egy névnek a rezgését, igazságszintet, tudatszintet, hány napig kell egy gyakorlatot végezni … végül is bármit.

Ezt, ha személyesen találkozunk, akkor leggyakrabban izomteszt segítségével végzem. Először felkészülünk, hogy tiszta izomválaszt kapjunk, majd jön az izomteszt.

Az a legjobb, ha én nem is tudom, hogy mit tesztelek, hanem van egy lista és én százalékos értékeket rendelek hozzá. Azért hogy az én hitrendszerem és elvárásom ne kavarjon be. De másképp is lehet csinálni.

Ha Ingás Sorstisztítással végzem a tesztet, akkor az én és az ügyfél Felső Énjéhez jutok el először, majd megvizsgálom, hogy 100 %-osan tiszta-e a válasz és csak akkor kezdek neki a munkának.

Jóslásra nem használom a tesztelést, mert arra nem alkalmas.

Azonban a legutóbbi megbízásom egy jó példa, mert az illető szolgáltatásának árait kellet tökéletesre bekalibrálnom. A kliens elkészítette az általa kigondolt árlistát, én pedig először azt kérdeztem meg, hogy hány százalékban szolgálják ezek az árak az ő üdvét. (Vagyis sorstanilag, életfeladat, megelégedettség, megélhetés, önbecsülés, mások általi megbecsülés, … szepontjából.) Az említett ügyfelem leginkább nehezen kezelt témája a saját önértékelése és az anyagi világban való boldogulása. Így nem is lepődtem meg azon, hogy összességében az árak 50 %-osan szolgálták őt a fent említett tekintetekben.

Ezért elvégeztem azt a vizsgálatot, hogy pontosan milyen árak adják a megrendelő és az ő megelégedettségét. Az árakat minden esetben 60-80 százalékkal feljebb kellett vinni.

Akadt olyan kérés is, aki a készülő könyvének tudatossági szintjére volt kíváncsi. (Erről az AFT-s esetek menüpontban olvashatsz.)

Egy másik esetben Bach virágesszenciát kellett kitesztelnem, ill. kristályokat, vagy éppen homeopátiás szert.

Volt azonban olyan eset is, ahol nem volt engedély a válaszra. Ez a kérdés egy homeopátiás alkati szer kiteszteléséről szólt. Ehhez az információhoz az illetőnek nem ezen az úton kellett hozzájutnia. Hanem találkoznia kellett a homeopátiás orvossal. Ennek is lehet számtalan oka.

****************************************

 

8. NEM MEREM HASZNÁLNI AZ ERŐM

Ez volt az egyik problémája az egyik kliensemnek sok más mellett. Ezt Ingás Sorstisztítás-os kezelés közben említette meg. Ezen azért is csodálkoztam, mert a kronobiológiai adottságai szerint abból volt neki a legtöbb. A 154-es fizikai érték (flegmatikus-szangvinikus) sokat mond a kronóhoz értőknek.

Az ügy háttere a jövőben húzódott, méghozzá valamelyik jövendő életben. Ez nem szokatlan ebben az eljárásban, hiszen az univerzumban nincs idő. Ez csak a földi életben értelmezendő. Egyébként felfogható úgy is, hogy minden egyszerre létezik. (Akinek ez sok, az hagyja a csudába a spirituális választerápiát!)
Szóval az egyik jövendő életében a kliensem egy spirituális vezető „volt”, aki a spirituális képességeit az emberek manipulálására használta a felettük lévő hatalom megszerzése érdekében.

Ez egy érthető választ adott arra, hogy most miért nem akarja használni az erejét. Ez az áthallás akadályozta őt.

 

****************************************

9. ÁTKOK, KÖTÉSEK, MEGSZÁLLÓ LELKEK …

Egy ügyfelem kevés időt tölthetett nálam, ezért nagyon lényegre törően kellett dolgoznunk.
Mesélt az életéről, ami nagyon más volt, mint amire számítottam. Érzelmileg az erős érdekérvényesítő képességgel rendelkezők (egoisztikus vezető, maximális érték) közé tartozott. Ehhez képest csak másoknak élt, feladta önmagát, elszegényedett, elvesztette az állását, lakását, vissza kellett költöznie a szüleihez. Mindenkivel együtt érzett, segített, de saját magáról ne szólt az élete.

A mélyrepülés akkor kezdődött, amikor egy „spirituális vezetővel” találkozott. Attól kezdve felélte a vagyonát, a lakása árát, elköltözött a szüleihez és vegetált. Ez ment már vagy 8-9 éve.
A beszámolóját hallgatva csak arra tudtam gondolni, hogy ez a lány nem magáról beszél. Ez nem az ő élete.
A szokásos felkészülés és levédés után megkérdeztem, hány megszálló lélek van rajta. 1158. Ez döbbenetesen nagy szám. Alkoholistáknál, drogfüggőknél is csak fele ennyit tapasztaltam. (Megjegyzem, a megszálló lelkek elküldése után van olyan, hogy az illető furcsán, agresszíven viselkedik. Hiszen valamit eltávolítottunk, amivel addig azonosult és nem tudja, hogy hogyan is kell neki normál állapotában viselkednie, éreznie magát.)
Elküldtük az összes megszálló lelket, de volt ott még sok más is. Extra lélek, sötét seregek, démoni seregek … Csak takarítottunk, tisztítottunk, elküldtünk. Ez az Ingás Sorstisztítás-ban elég gyorsan megy, hiszen ezt nem mi végezzük, hanem a Felső Én.
Aztán a lány még sorolt sok tippet, amit leellenőriztünk. Ez a vezető is rakott rá egy fajta szerződést, kötést, vagy ilyesfélét. Ezt széttéptük, minden következményével együtt, ill. azt a programot is töröltük, amivel ez újra aktiválható. Remélem, mi voltunk az okosabbak és kicseleztük ezt a „mestert”, aki így szerette volna manipulálni egykori tanítványát.
Ha már ennyire a sűrűjében voltunk, rákérdeztem, hogy hány „átok” van a kliensen. (Ez nem feltétlenül átok, csak az emberi nyelvben nincs ezekre a rosszindulatú programokra más szó.) Mindet töröltük. Még rá szoktam kérdezni arra is, hogy vannak-e olyan programok, amelyek újra aktiválják az immár törölt, hatástalan negatív programot. (ilyenek pl. a tükörprogramok és a programmásolatok …)

Már másnap kaptam egy sms-t, hogy elkezdtek jobbra fordulni a dolgok. A részleteket nem ismerem. 🙂

****************************************

 

10. NEM AKAROK FÉSZBUKOZNI!

Egy ismerősömnek nagyon fontos lett volna, hogy kilépjen a közösségi portálra. A cégét szerette volna ott ajánlani, új ügyfeleket bevonzani. Azonban olyan kétségbeesett düh lett úrrá rajta, amikor az ismerősei noszogatták, vagy én beszélgettem vele erről.

Leültünk a gép elé. Megmutattam, milyen egyszerű. Kifogások sorával árasztott el. Hogy erre neki nincs ideje. Hogy ez nem az a színvonal, amivel ő tud azonosulni. Ő nem akar tömegekhez beszélni.

Egyre hisztérikusabb lett. Láttam, hogy emögött nem racionális ok húzódik, kár is észérvekkel próbálkozni.
Lazításként javasoltam, hogy oldódjunk egy kicsit. Kiteszteltem rajta, hogy Ingás Sorstisztításra van szüksége. Előtte húztunk kártyát, hogy lecsendesedjünk és feltárjuk a helyzet mögött húzódó okokat. A kártya csak alátámasztotta azt, amit eddig is láttunk (Vagyis, hogy nincs hite, hogy ilyen eszközöket használjon, ill. ő és ez az internetes eszköz nem egy minőség, nem jön létre összhang, valamint, hogy félelmei vannak az üggyel kapcsolatban.)

Az inga kézbevétele után hamar megvilágosodtunk. Először egy jövendő élet beli okra derült fény, ahol az ismerősöm a tömegekhez (milliókhoz) szólt, de sérülés érte fizikailag és érzelmileg is. Töröltük ezt a sztorit és mindent, ami ebből fakadt. Majd a múltba kellett menni. Ott több ezer olyan program futott, ami összefüggésben állt a jelenbéli ellenállásával. Megkerestük a gyökértörténetet. Itt ő egy vallási alakként működött, nem volt vezető szerepben. A kitesztelt segédmondat pedig: „Nem szabad hülyéskednem.” Aha! Tehát az a viselkedés rögzült, hogy nem szabad könnyedén, oldottan, viccesen kommunikálni. Tisztítottuk ezt az életet és az ebből fakadó több ezer programot. Már a probléma megértése nagy feloldódást okozott.

A cikk megírása óta már sok idő eltelt.

A hölgynek nemcsak saját fészbuk profilja, de céges oldala is van azóta. 🙂

****************************************

Egy Ingás Sorstisztítás után nem mindig annyira látványosak az eredmények. Én inkább azt mondanám, hogy minden elkezd gördülékenyebb lenni. A dolgok olajozottabban működnek. Olykor, minden pont úgy alakul, ahogyan a legoptimálisabb: “Minden klappol.” Tulajdonképpen a felesleges küzdelmektől szabadulsz meg.
Olykor vannak lelkek (sokféle), akik fenntartanak egy programot. Pl. ha valami nehézséget meg kellett élned az életedben és te megtetted, előfordul, hogy még évekig megmarad az a nehézség, negatív program, betegség … Azért mert pl. egy sziámi lélek fenntartja ezt a helyzetet. Neki ugyanis éppen erre a megtapasztalásra van szüksége rajtad keresztül. Ilyenkor a feltárt lelket elküldöm és tisztítok minden általa fenntartott programot.
Máskor egy tükörprogram nem engedi, hogy megszabaduljunk egy problémától. Benne van a nevében is, hogy mindig újrateremti.
Nagyon érdekes, hogy a Szellemünknek és a Lelkünknek is lehetnek téves programjai, hiedelmei, amit érdemes tisztítani.
Hát hogyan is tudnánk túljutni egy nehéz élethelyzeten, ha a gyökere más dimenziókból ered, vagy a Szellemünk egy gyökérhiedelme az akadály. Ilyet a tudatos elme nem képes feltárni és egy egyszerű pl. életmódváltással megoldani.

Én az Ingás Sorstisztítás-t “gyógyításra” is használom. Amikor pl. a kisfiam beteg, akkor kopogtatok rajta, elvégzek egy oldást az apukáján keresztül, és “tekerek” rá egyet. (Egymás között így nevezzük az Ingás Sorstisztítást.) A betegségei így általában egy napnál nem tartanak tovább és soha nem eszünk gyógyszereket. Azt, hogy ilyen esetekben melyik terápia volt a legjobb, nem tudom megmondani, de nekem nem is fontos. A lényeg, hogy egészségesen lássam a gyermekemet.

Az Ingás Sorstisztítás-tól nem lesz az életünk problémamentes, hanem ugyanazokból a lehetőségekből egy sokkal kellemesebb, kevésbé küzdelmes, eredményesebb életet lehet elérni. Általában azzal szoktam kezdeni az ügyfélnél az ülést, hogy megtisztítom a lélekprogram-csomagjait.
Ugyanis a lélek bizonyos feladatcsomagokkal érkezik a földre. Mindegyik programcsomag tartalmazza, hogy milyen negatív vállalásokat kell teljesíteni, megoldani vagy megélni. És minden negatív csomaghoz tartozik egy pozitív lélekprogram-csomag is. Érdemes a negatívumokat  – nem törölni! -, hanem tisztítani, hogy csak annyi csapással, nehézséggel, akadállyal kelljen megküzdeni, amennyi feltétlen fontos és csak addig, ameddig feltétlen muszáj. A pozitívumokat pedig érdemes felerősíteni, hogy azok segítségével több örömöt találjunk az életben és mint megoldókulcsokat tudjuk használni életünkben.
Vegyünk egy példát: Ha mondjuk valakinek a 22 éves korától 45 éves koráig tatrtó programcsomagjában szerepel az alkoholizmus, akkor nem mindegy, hogy ő lesz-e alkoholista, vagy alkoholistákkal fog foglalkozni, vagy készít egy dokumentumfilmet az alkoholistákról, vagy végig kell néznie, hogy a szomszédja alkoholista lesz. Ezek mind más-más megélési szintek. Ha lehet választani, akkor én tudom, hogy melyiket válasszam.

De én az élet legegyszerűbb problémáinál is bevetem. Ha a sorsod, vállalt életfeladatot nem is tudod megváltoztatni, de finomítani, tompítani a nehézségeket, azt valóban lehet.
Pl. nem mindegy, hogy egy fejsérülést milyen szinten élsz meg. Beütöd a fejed az asztal szélébe és lesz egy puklid, vagy egy autó szélvédőjén koppansz. Mind a kétszer megvalósítod a fejsérülést, csak más szinten.

11. TESTSÚLY

A minap Vadim Zeland könyvét olvastam és villámcsapás szerű ötletem támadt.
V. Zeland szerint egy dolog akkor valósulhat meg, ha abban az elme (minden szintje) és a lélek is egyetért. Ez negatív dolog is lehet persze. Hiszen, ha valaki úgy gondolja, hogy a világ veszélyes és a lélek is rá tud erre hangolódni, akkor előbb-utóbb lesz alkalma megtapasztalni.
De most nem ez a téma, hanem a testsúly. Tehát a testsúly kérdését vizsgáltam meg ebből a szempontból Ingás Sorstisztítással. Azonban az Ingás Sorstisztítás-ban –  Vadim Zelandtól eltérően – kitérünk még a szellem szintjére is.
Megkérdeztem a Felső Ént, hogy a lelkem egyetért-e vele, hogy fogyhatnék? A válasz igen volt.
Ugyan így történt a test és a szellem szintjén is.
A meglepetést a tudat egyik szintje a tudat hozta: A tudatalattim azt gondolja, hogy ahogyan eszek, az mértéktelenség. Ez nem azt jelenti, hogy mértéktelen vagyok, hanem azt, hogy a tudatalatti gondolja ezt. Ezért kicseréltem ezt a hiedelmet arra, hogy számomra ez az optimális. Ha ez az optimális, akkor nem kell, hogy túlsúly képződjön, mert nekem pont az elfogyasztott mennyiségre van szükségem a működéshez.
Kíváncsian várom az eredményt és most egy-két ismerősömön tesztelni is fogom ezt a “találmányomat”.