SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatások

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos, terapeuta, pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból.
Nem gyűjtök és tárolok adatokat. A találkozó során keletkezett minden feljegyzést az ügyfél elvisz.
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek bárki számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforul, hogy a klienseim élete egészsége a találkozók után megváltozik.)
 

 

 1. Egyéni konzultációk Szegeden és Budapesten
 2. Lélekállítás
 3. Kronobiológiai és kapcsolati elemzés írása
 4. Életforgatókönyvi elemzés írásban vagy hangban

 

1. Egyéni konzultációk Szegeden és Budapesten

Lefoglalható időpontok az aktualitások menüpont alatt.

 

2.  Család- és Lélekállítás

Csoportos foglalkozások, ahol megváltoztatjuk azt a hibás mintát, ami akadályozza, hogy az életed könnyebben, örömtelibben áramolhasson.

Helyszín: Szeged,

Legközelebb:
2023. március 19. vasárnap.   9:00 

Bejelentkezés
Részvételi díj:      Állítónak: 25.000.-      Segítőknek: 3.000.-
Max. 6 hely van a bejelentkezésre.

Ebéd: Hozhatsz magaddal otthonról ebédet, rágcsálnivalót.
Kávé és tea mindig van a konyhában.
Részletesebben olvashatsz a módszerről ITT

Bejelentkezés:
70/ 267-0679
efthajduildiko@gmail.com

 

3. Kronobiológiai és kapcsolati elemzés írása

Részletesen ITT!

Kronobiológiai elemzés ára: 20.000.-
Hossza: kb. 13 oldal
Kapcsolati elemzés bármely két ember / élőlény között: 10.000.-

Milyen adatokra van szükségem?

 • születési dátum
 • Éjfél közelében született-e az elemzett?
 • Balkezes-e?
 • Van-e ikertestvére?
 • Újjáélesztették-e valamikor?
 • Kapcsolati elemzésnél legalább a keresztnévre, hogy könnyebb legyen “fogalmazni”,
 • és a kapcsolódás típusára. pl. anya-lánya, férj-feleség, …

Az elemzés kérhető személyesen, de írásos formában is.
70/ 267-0679
efthajduildiko@gmail.com

…………..
(Tudtad?

Az állatoknak is van kronobiológiai képlete. Így a gazdáiknak érdemes  ebből fakadó tulajdonságokat ismerniük, hogy jól tudják szeretni kis kedvencükkel. Sokszor pusztán attól gyógyulnak meg az állatok, hogy az adottságaiknak megfelelő módon bánnak velük.

Az állatokat ugyanúgy lehet oldani a gazdáikon keresztül, akár egy gyereket az édesanyján keresztül.)

 

 

4. Életforgatókönyvi elemzés írásban vagy hangban

Az elemzés tartalmazza:

 • egy rövid ismertetőt
 • a küldetésszámod kifejtését
 • az életforgatókönyvedet
 • az életforgatókönyvi szakaszaidat részletesen kifejtve
 • fontos életeseményeid üzenetét (szülés, abortusz, műtét, baleset, házasság, válás, költözés, …)
 • egyéb fontos részleteket, melyek egyediek, másoktól eltérőek.

Elemzés ára: 60.000.-
Mennyi idő alatt készül el?
Legkésőbb 4 napon belül küldöm.

Mi szükséges hozzá?

 • Születési dátum – napra pontosan.
 • Cím, ahová az elkészült elemzést küldhetem. Levélben vagy e-mailben küldjem?
 • Amennyiben fontos életesemények dátumát is elküldöd, azokról is írok.
 • Jól jöhet a szülők és testvérek születési dátuma.

Megjegyzés:
Egy elemzést megrendelő hölgy vetette fel – külön köszönöm neki a kérését -, hogy halálesetekről nem szeretne tudni.
Nagyon hasznos kérés, miszerint ne írjak halálról. Soha nem is szoktam. Az asztrológiai tanulmányaim során sokszor szóba került a téma. Ugyanis az ember életében vannak kilépési pontok – ez annak idején, királyok esetében lényeges információ volt, egy-egy király asztrológusa foglalkozott is vele sokat. De az ő esetében ez érthető, hiszen a király élete és halála olykor nemzetek sorsát változtatja meg.
Amikor kilépési pontok vannak egy ember életében, akkor akár dönthet is úgy a “lélek”, hogy távozik. Ezek lehetőségek. A királyokat ilyenkor nem engedték el a csatába, helyette inkább egy másik vezér ment. De nem látom értelmét nekünk, hétköznapi halandóknak ezzel foglalkozni. A halállal kell foglalkozni, mert segít élni, de az időpontjával semmiképp. Ne játszunk Istent.

Az Életforgatókönyv egy feltáró módszer. A születési dátumot veszi alapul, akárcsak az asztrológia vagy a kronobiológia (de nem számmisztika). Az életforgatókönyv egy keretlehetőséget tár fel. Megmutatja, mit vállaltunk ebben az életben, nagy vonalakban mikor mire lesz lehetőség. De ezen belül a szabad akarat működik. Eldönthetjük, mit szeretnénk kezdeni ezzel a keretlehetőséggel. Kihozzuk belőle a lehető legtöbbet, vagy lapítunk, vagy akár szembe megyünk vele.

ÉLETFORGATÓKÖNYV

 

 

5. Asztrológiai-kozmológiai elemzés

Csak hangfelvétel formájában. Írásban nem tudom biztosítani. Hossza kb. 1-1.5 óra.

 • Tartalmazza a személyiségelemzést röviden.
 • Életszakaszok elemzését.
 • Feltárandó, rejtett elakadásokat.
 • Családtörténeti tisztítani valókat.

Érdemes előtte egy rövid levelezést folytatnunk, ahol én rákérdezek néhány fontosabb életeseményre és megbeszéljük, hogy mire hegyezzem ki az elemzést, mi a legizgalmasabb téma.

Ára: 30.000.-

 


Visszajelzések

Szia!

Hú, most volt csak időm végighallgatni az asztrológia elemzést. Először is nagyon köszönöm, ez irgalmatlan meló lehetett, rengeteg idő, elképesztően sok információval! Olyasmi lett ez az anyag, mint az a könyv, amit most már mindig a könyvespolc első sorában tartasz, hogy időről időre fel tudd lapozni. 

Egyelőre kíváncsi vagyok, mik azok, amik első körben megragadnak, mik azok, amik ellenérzést váltanak ki belőlem (alkalmazkodni és feleségként boldogabbnak lenni - nyilván ezen dolgoznom kell, hogy ne a behódolás szó villogjon a fejemben vörös posztóként:)))

Nagyon sokat jelentett, hogy beszéltél kicsit arról, milyen típusú férfit keressek - nyilván nem keresem én direkt, de ha már nyitott a szemem rá, nyert ügyünk van. :) 

A pénz-pasi összefüggés is nagyon érdekes, pár éve erősen összefügg bennem is, úgy, hogy előbb a pénzügyeimet kell kicsit rendbe tenni, hogy nőként aztán kiteljesedhessek. Azt hiszem, valami ilyesmit említesz a hanganyag első felében, nem is gondoltam, hogy ennek racionális alapja lehet.

Sok mindent nem teljesen értettem, ha nagyon fontosnak találom majd, rákérdezek vagy megkérlek egyszer, hogy dolgozzunk rá, de a főbb vonalakat teljesen értettem.

És olyan érdekes az eleje, már-már szabadkozásnak éreztem, egyből be is villant, hogy írjam meg: nem akarlak túlmisztifikálni, tudom, hogy te is ember vagy ezerféle hibával és hibázási lehetőséggel, eleve nem szeretem a mester-tanítvány skatulyázást, de ha megkérdeznék, hogy kinek a tanítása volt a legnagyobb hatással rám és kié áll a legközelebb hozzám, akkor téged említenélek első helyen.  Mert szeretem, ahogy forog az agyad, hogy olyan lehetőségek jutnak eszedbe munka közben, amire nem is gondolnék. Szeretem, ahogy hozzáállsz az emberekhez, nem kényszeríted rájuk magad, nem akarod megmondani a tutit, nem érezteted a másikkal, hogy ő a hibás, sőt (vö.: óóó, ne, rák? azonnal gondolkodj el rajta, mit kell máshogy csinálnod és hol rontottad el az életed - el se hinnéd, mennyi hasonló habitusú spiri emberrel találkoztam már..). Szeretem, hogy sokoldalú a tudásod és rugalmas vagy az átadása kapcsán is, kicsit se vagy vaskalapos, élsz a modern kor lehetőségeivel is akár.  

Szeretem, hogy felvállalod, ha valamit épp nem tudsz, nem akarod megjátszani magad. Szünetet tartasz, ha arra van szükség. Hogy egy-egy, a tananyag vagy az oldás között elhangzó mondatoddal is tudsz segíteni és irányt mutatni. Az meg már csak hab a tortán, hogy annyira klassz orgánumod van, akkor is jó lenne hallgatni, ha hülyeségeket beszélnél. :D

Még jó, hogy nem misztifikállak túl, igaz? :D Csak eszembe jutott és szerettem volna efféle tükröt tartani eléd. Mert szerintem mindenkinek kell a pozitív visszajelzés. :) 

No, most már tényleg elmegyek egy bölcs cukorszirup irányába, úgyhogy befejezem. :D Még egyszer köszönöm, nagyon hasznos volt, kicsit elvesztettem magam mostanában a teendők között, jó volt újra átgondolni, mit is akarok. :)

Nagyon várom az inga képzéseket, az alapot is végig akarom tevékenyen csinálni veletek újra, különösen a lélekállítás rész kusza nekem. 

Egy kérdés eszembe jutott, ezt a nehezebb asztro időszakot is lehet könnyíteni ingázással, ahogy meg lehet dolgozni a bajosabb bolygókat/együttállásokat? Annyira nem panaszkodom, teszem a dolgom, nem érzem borzasztóan elviselhetetlenebbnek, de szívesen könnyítenék a maradék szűk két éven, mielőtt jön az igazi habzsidőzsi. 

Csoda-fény-szeretet és óriási köszönet, hogy bevállaltad ezt nekem, komolyan!

K.

ui.: most egyelőre kicsit ezt hagyom fel- és megdolgozni, nem akarom céltalanul halmozni az infókat, de emellett simán van létjogosultsága kérni életforgatókönyv meg krono elemzést is, ugye?