AZ ÉLET DOLGAI RÖVIDEN

 

 

 

 

 

Vagyis, amikor valakinek a története hallatán érzelmi fájdalmat érzel, akkor a saját történeted nincsen még feldolgozva. A történeteid felszámolása után pedig nem leszel érzéketlen, ahogy attól félni szoktak sokan, hanem csak marad a szeretet.

Egy tegnapi munkám után ez a Byron Katie megközelítés jutott az eszembe. Engedd el a másik iránt érzett fájdalmat, szomorúságot, … hiszen az nem a másik emberről szól. Inkább a feljött érzésekkel foglalkozz, mert az te vagy.
———-

A magyarokra alapvetően jellemző, hogy elégedetlenek.
Fel se tűnik nekünk, hogy a beszélgetések panaszkodások.

Ha már így alakult, használjuk fel a saját fejlődésünkhöz!
Panaszkodj, legyél elégedetlen – és figyeld meg, mit árul ez el rólad.

Ha szeretnéd az elégedetlenségedet felhasználni a fejlődésedhez, ebben tudok segíteni.

Kedden Bp, máskor Szegeden és online
70/ 2670679

 

Legutóbb valaki panaszkodott, hogy túl hosszúra sikerült a hírlevelem. Most korrigálok. Íme a legújabb levél: A hibáinkat úgy javíthatjuk ki, hogy legközelebb nem csináljuk őket.

 

Legutóbb valaki panaszkodott, hogy túl hosszúra sikerült a hírlevelem. Most korrigálok.
Íme a legújabb levél:
A hibáinkat úgy javíthatjuk ki, hogy legközelebb nem csináljuk őket.

 

Elengedés és önismeret. Kezdés 2021. jan. 14. Csoportos problémafeltáró és megoldó klub

Elengedés és önismeret. Kezdés 2021. jan. 14.

 

 

A korlátozás időszaka sokunknak olyan, mintha meditálnánk. Ilyenkor sem szűnik meg mnden életfolyamat, de észrevesszük a magasabb rendű gondolatokat.
2020. ápr. 21.

 

Miért kell sokáig tartania egy krízisnek?Mert ha egy hétig tartana, azonnal rendeznénk a sorainkat, leporolnánk a ruhánkat és visszaszállnánk a régi biciklire.
2020. április 20.

 

2020. április 5. Kezdünk megbékélni a karanténnal.
Németh Miklós kollégám ezt fűzte hozzá:
Erről az jut eszembe, ami felénk sokszor elhangzik:
– Így szoktuk csinálni!
Erre én megkérdezem:
– És működik?
– Hát nem, de így szoktuk… 🙂

 

2020. április 1. A vírus kezd kibontakozni.
2020. április 1. A vírus kezd kibontakozni.
2020. márc. 19-én ez az őszinte mondat szakadt ki belőlem. Egy graffiti a 90-es évekből.
2020. márc. 19-én, a járvány legelején ez az őszinte mondat szakadt ki belőlem. Egy graffiti a 90-es évekből.

 

 

Karantén idején: Régi függőségeinket nem érdemes újakra cserélni. Használjuk ki ezt a lehetőséget.

 

Micimackó és barátai kiváló életmód tanácsadók.

 

Költők és rímek. Vegyünk példát a költők elegáns problémamegoldásáról.

 

 

Könnyebb száz világi dolgot meghódítani, mint egyről lemondani.
A vasárnapi ebéd előtt jól jöhet ez a gondolat.

A gondolatok szárba szökkennek. Ne ültess tarackot, abból nem lesz golfpálya.

 

A szégyen és a bűntudat romboló érzések. Sokszor semmi alpjuk. Vannak ügyes módszerek, melyekkel feltárjuk és feloldjuk a mögöttük húzódó érzelmi energiát, utána már a gondolat is könnyebben megváltoztatható. (ÉFT = Érzelmi Felszabadító Technika)

 

 

 Létezik módszer az erőszak felszámolására. Csak meg kell inognunk az elkülönültség hitében. Az Ingás Sorstisztító módszer felkészülési mondata a munkára így szól: "Az Atya és én egyek vagyunk és együtt dolgozunk, kérem a ...." Az elkülönültség arra ösztönzi az emberiséget, hogy a saját érdekeit hajszolja. Ez pedig arra sarkallja az egyént és a társadalmat is, hogy önpusztítóan éljen. Nehéz ebből felébredni. Ehhez kellenek az ügyes módszerek. Ingás Sorstisztítás tanfolyam kezdődik szombaton. Szegeden és online.

Létezik módszer az erőszak felszámolására. Csak meg kell inognunk az elkülönültség hitében.

Az Ingás Sorstisztító módszer felkészülési mondata a munkára így szól: “Az Atya és én egyek vagyunk és együtt dolgozunk, kérem a ….”

Az elkülönültség arra ösztönzi az emberiséget, hogy a saját érdekeit hajszolja. Ez pedig arra sarkallja az egyént és a társadalmat is, hogy önpusztítóan éljen.

Nehéz ebből felébredni. Ehhez kellenek az ügyes módszerek. Ingás Sorstisztítás tanfolyam kezdődik szombaton. Szegeden és online.

 

3. Nem akkor kezdődött, amikor megláttad, és nem akkor lett vége, amikor azt hitted, vége. A lélek láthatatlan világában minden előbb történik.

 

Minden gondolat egy imádság. Te miért imádkozol? A gondolatok megváltoztatásának legegyszerűbb módja: Te döntöd el, mit engedsz be a tudatodba. És hogy meddig tartod meg. Minden gondolat, amelyet sokáig forgatsz a fejedbe, egy imádság. Rossz gondolatok ellen legjobb megoldás, ha nem veszed őket komolyan, vagy másra tereled a figyelmed. DE olykor ehhez ügyes módszerek vagy külső segítség kell.

Minden gondolat egy imádság. Te miért imádkozol?
A gondolatok megváltoztatásának legegyszerűbb módja:
Te döntöd el, mit engedsz be a tudatodba.
És hogy meddig tartod meg.
Minden gondolat, amelyet sokáig forgatsz a fejedbe, egy imádság.
Rossz gondolatok ellen legjobb megoldás, ha nem veszed őket komolyan, vagy másra tereled a figyelmed.
De olykor ehhez ügyes módszerek vagy külső segítség kell.

 

 

Ingás tanfolyam Szegeden és online

 

A stresszhelyzetek 4 módon oldhatók meg. Elfutsz előlük, találsz valakit, aki megvéd, beleállsz és megoldod, megbetegszel. Bármelyiket választhatod, mindegyik működik. Egy jól megválasztott segítség azonban segít kezelni a stresszt és megtalálni az erőforrásaidat. (Egyéni kezelések és megtanulható módszerek.) www.hajduildiko.hu Ingás Tanfolyam 2019. szept. 21. Szegeden és online.Bármelyiket választhatod, mindegyik működik. Egy jól megválasztott segítség azonban segít kezelni a stresszt és megtalálni az erőforrásaidat.
(Egyéni kezelések és megtanulható módszerek.)
Ingás Tanfolyam 2019. szept. 21. Szegeden és online.

 

Ingás Sorstisztítás tanfolyam Szegeden és online

Ingás Sorstisztítás tanfolyam Szegeden és online
Ingás Sorstisztítás tanfolyam update a már tanfolyamot végzettek számára.

 

Boldog névnapot kívánok! "Boldog Vince napot kívánok neked Marcsi!" "Mi van?" Annyi Mária nap van egy évben, sose tudtam, hogy a Margitok, Máriák, ... mikor tartják. Így Vince Marcsi barinőmet Vince napon köszöntöttem fel. 🙂

“-Boldog Vince napot kívánok neked Marcsi!”
“-Mi van?”
Annyi Mária nap van egy évben, sose tudtam, hogy a Margitok, Máriák, … mikor tartják. Így Vince Marcsi barinőmet Vince napon köszöntöttem fel. 🙂

 

Megoldások érzelmi, lelki, sorstani, spirituális, fizikai elakadásokra. Ezek az elakadások is okozzák a betegségeket és az erőt is viszik.Megoldások érzelmi, lelki, sorstani, spirituális, fizikai elakadásokra.
Ezek az elakadások (is) okozzák a betegségeket és az erőt is viszik, ami szintén nem segít.

 

 

 Az egyik legjobb problémamegoldó mondat a munkám során. Viszont - ahogy látom - nagyon nehéz megcsinálni. Olykor nekem sem megy. Ezért most kiírtam ide, hogy emlékeztessem magam. www.hajduildiko.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyik A legjobb problémamegoldó mondat a munkám során. Viszont – ahogy látom – nagyon nehéz megcsinálni. Olykor nekem sem megy. Ezért most kiírtam ide, hogy emlékeztessem magamat is.
www.hajduildiko.hu

 

Drága Szüleim!Kösznöm, hogy az Ildikó nevet adtátok nekem. Ma bizonyára Sztilla vagy Lélia lennék.

 

Az élet dolgai - 755. Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz. (Wayne Dyer)

 

A hosszú párkapcsolat titka

 

Az élet dolgai - Könnyebb száz világi dolgot meghódítani, mint egyről lemondani.

 

A sértődöttségben benne is lehet maradni, lehet dédelgetni a sérüléseket - de minek? Ehhez olykor egy kívülállóra, vagy egy ügyes módszerre van szükség. Itt megtalálod: www.hajduildiko.hu

A sértődöttségben benne is lehet maradni, lehet dédelgetni a sérüléseket – de minek? Ehhez olykor egy kívülállóra, vagy egy ügyes módszerre van szükség. Ezen az oldalon megtalálod ezeket a módszereket. A legtöbbet meg is tanulhatod.