BEMUTATKOZÁS

 

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, iratkozz fel a hírlevelemre és renszeresen megkapod levélben az új bejegyzéseimet.

**************************************************************************

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos, terapeuta, pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból.
Nem gyűjtök és tárolok adatokat. A találkozó során keletkezett minden feljegyzést az ügyfél elvisz.
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek bárki számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforulhat, hogy a klienseim élete a találkozók után megváltozik.)
 

**************************************************************************

Mottó:
“1926-ban a koppenhágai fizikuskonferencia egyik estéjén Bohr meghívta a kollégáit a nyaralójába vacsorára. Az egyik vendég döbbenten vette észre, hogy a házigazda ajtaja fölé egy lópatkót szögeztek.
– Hát az meg mi – kérdezte meghökkenve.
– Egy patkó – felelte Bohr.
– És miért van az kiszögezve – faggatózott tovább a fizikus.
– Azért, mert távol tartja a rossz erőket és szerencsét hoz – mondta a házigazda.
– Te fizikus létedre hiszel ilyen marhaságokban? – horkant fel a vendég
– Dehogy hiszek, de nekem azt mondták, hogy akkor is hat, ha nem hisz benne az ember.”

Keress olyan csodákat, amelyek akkor is megjelennek, ha nem hiszel bennük!

************************************************************************

Kedves Látogató!
Üdvözlöm az oldalamon!

Hajdú Ildikó vagyok. Eredeti szakmáim szerint nyomdász, matematika-testnevelés szakos tanár, közgazdász és asztrológus.DSC_4867_pp_(Large)

Ennek ellenére most problémamegoldó technikákkal foglalkozom.

Az elmúlt évtizedben sok módszert megtanultam. Eleinte az motivált, hogy megoldjam a saját élethelyzeti válságomat. Akkor éppen munka, pénz és jövőkép szűkében voltam. Több diploma megszerzése után is csak azt éreztem, hogy ha így kell leélnem az életem, olyan munkát kell nap mint nap végeznem, ami nem igazán érdekel, akkor ezért teljesen felesleges létezni. Kár reggelente felkelni. Persze azóta a boldogtalanság és a zsákutca érzés okát megértettem. Többek között elhittem a környezetem gondolkodásmódját, magamévá tettem a szabályait. Hogyan kell élni, hogyan működnek a dolgok, mi a normális, … Azt éreztem, hogy számomra ezek a mások számára működő elvek, gondolatok nem igazak.

Az évtizedek során – mint mindenki – átéltem számos negatív élményt, traumát. Rajtam hagyták ujjlenyomatukat a családtagjaim, az osztálytársak, a szerelmek, a munkahelyek … De ugyanígy minden csalódásom, kudarcom, küszködésem is. És az így felhalmozott lelki lenyomat nem csak a tanulságokat tükrözte, hanem tele voltam félelemmel, aggodalommal, szorongással. Visszahúzott az önbizalomhiány, a korlátozó hiedelmek, a harag és még sorolhatnám mi minden. Örök nyugtalanság, elégedetlenség, negativizmus vett rajtam erőt.

A fordulópont

Mivel éveket áldoztam a világ elvárásai szerinti életnek, és láttam, hogy számomra ez nem boldogító, döntést hoztam az alternatív út mellett. Kipróbáltam, megtanultam mindent, ami szenvedéllyel töltött el és azonnal alkalmaztam a gyakorlatban. Mindegyik módszert azért tanultam meg, hogy magamon segítsek. Például elengedjem a szenvedést okozó gondolataimat. Amiből volt elég és még ma is találok. Akik egy picit is értenek az asztrológiához, azoknak mondom, hogy Skorpió az aszcendensem. 🙂

Először a tarot kártya kúszott be a képbe. Azt kolléganőm, Odrobina Márti tanította meg. Ezen a tanfolyamon értettem, meg, hogy ha valamit érdeklődéssel tanul az ember, akkor az nem is tűnik tanulásnak. Minden órát jutalomnak éreztem. Annyira kíváncsi voltam a „tananyagra”, hogy már számoltam, mikor lesz a legközelebbi óránk. Emlékszem, az első alkalom után vonattal utaztam hazafelé. Nézegettem azt a hét lapot, amit azon a délutánon vettünk, és megszólított az egyik utastársam Kérte, hogy jósoljak neki. Bár a 78 lapból még csak 7-et „ismertem”, abból a hétből is remekül értette az útitársam az üzenetet. Láttam, hogy a rendszer mindenhogy működik!

Aztán jött az ÉFT. Az előző, feltáró módszer után ezt a problémamegoldó technikát sodorta az utamba az élet. Ezzel a gyorsan megtanulható, zseniális módszerrel hatástalanítottam a múlt történéseit és a háborgó érzelmeimet is kezeltem. Sok buta, korlátot is az Érzelmi Felszabadító Technika segítségével vettem ki a fejemből. Mellesleg azóta is ezzel kezelem a család testi-lelki kínjait. No meg a magamét is. Ez már mindig meg lesz nekem. 🙂

Aztán minden ment a maga útján. Jöttek az újabb és újabb izgalmas módszerek. Mindegyiknél azon tűnődtem, hogy mások hogyan élhetnek ezek ismerete nélkül? MIután az életem kezdett hiteles lenni, elkezdtek kérdezni tőlem, de én tovább tanultam. Így ismertem meg az Enneagram-ot, a Kronobiológiát, az Asztrológiát …

Amikor azonban tudomást szereztem az SVT létezéséről – már megint éreztem – erre is szükségem van. Nem is bántam meg. Egészen új aspektust adott hozzá az eddigi ismereteimhez. Addig elérhetetlen dimenziókhoz adott hozzáférést. Azóta szinte naponta használom. Beszélhetek más dimenziókkal, szellemi vezetőkkel. Feltárhatom az elakadásokat, utazhatok előre, hátra az időben.

Ha találkozunk

Amikor a klienseim ÉFT kopogtatásra jelentkeznek be, még nem tudják, hogy elképzelhető, hogy a probléma megoldásához az Ingás Sorstisztítást is igénybe kell venni. Sőt, olykor a találkozó során 4-5 módszert is alkalmazok. A cél: minél hamarabb, a legkíméletesebben rálátást szerezni a problémára és feloldani azt.

Most már nyitott könyv előtted az életem.

Ha megtetszett, csemegézz tovább az oldalon. Szerintem találsz majd olyan esetleírásokat, amelyek arra bátorítanak, hogy te is belevesd magad az önátalakításba..

Hogy veszélyes-e?
Igen!
Utána már soha nem tudsz az lenni, aki előtte voltál. Megváltoznak a nézőpontjaid és a mozgatórugóid. De hát nem is az a cél, hogy ugyanaz maradj.

Módszerek, melyek működnek

Tehát az alábbi eszközök egy-egy részét használom (de csak azokat a részeit, melyekkel azonosulni tudtam és segítenek a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé vezető úton):

– a Tarot
– a Kronobiológia,
– az Access Consciousness
– a Spirituális Válasz T.,
– Blokkoldás
Ingás Sorstisztítás ©
Ingás Lélekállítás ©
– Problématér ©
– az AFT ,
4 kérdés
– az Integrált Lélekállítás
– Bach-virág esszenciák információi
– az Enneagram
– a Rajzteszt,
– a Mátrix,
az Elengedés,
– Asztrológia
eszközrendszerét használom.

Mindig éppen azt, amelyik a leggyorsabb megértést, feltárást és megoldást adja.

Továbbá számos egyszerű “trükköt” alkalmazok. Ezeket a gyakorlatokat gyakran adom fel házi feladatnak egy-egy találkozás után, mivel fontos, hogy a távozó fél még folytassa a munkát. Pl. mélyebb szintre vigye az együtt elkezdett változást.

Ezt a honlapot azért is hoztam létre, hogy tájékozódj a rólam. Amikor megakadt az életed valamilyen síkon, aztán beleolvasol az esettanulmányokba vagy a gondolat ébresztő írásokba, majd el tudod dönteni, hogy az én tudásomra, energiámra van-e szükséged a “továbbpöccintéshez”.

Jó hírek

Végül minden nehéz élethelyzetben lévő ember számára két jó hírem van. Az egyik, hogy mindenről ő maga tehet, mindenért ő a felelős. És, hogy ez miért jó hír? Hát azért mert, ha ő a felelős, akkor változtathat is rajta. Ugye, milyen nagyszerű?!

El ne felejtsem a második jó hírt, ami így szól: Sosem késő! Mindegy, hogy a folyamat melyik részén akadt el az illető, sosem késő változtatni. Ha megérti hol tért el a saját igazságától és már csak öt perce van ezzel a felismeréssel élni, akkor is megérte.

 

 

gyakran feltett kérdésekMielőtt írásban vagy telefonon kérdeznél, olvasd el, mit kérdeztek mások és én mit válaszoltam nekik! Ha van még néhány kérdésed velem és a munkámmal kapcsolatban:
“GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK”
Itt gyűjtöttem össze számos hasznos infót.

 

 

Látogass el a Facebook oldalamra.

**************************************************************************

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, iratkozz fel a hírlevelemre és renszeresen megkapod levélben az új bejegyzéseimet.

**************************************************************************

Már többször kérték tőlem előadásokon, interjúkon, hogy :

“Kérlek Ildikó, mutatkozz be!”

Nem könnyű, hiszen nap mint nap változom. Ahogy te is. De ha gondolod, megosztok veled egy-két dolgot.

Mivel foglalkozol?

A fentiek alapján te már tudod. De ha rákérdeznek a régi ismerősök, vagy a vonaton a mellettem ülő, nagy bajban szoktam lenni. Annak, amit én csinálok nincs neve. Vagy ha lenne neve, akkor azok tiltó listásak. Ugyanis a terápia és a gyógyítás szavakat kerülnöm kell. Még ha nyilvánvalóan le is írnák a tevékenységemet, akkor sem szabad használni.

A legegyszerűbb elkerülő válaszom: a sorssal foglalkozom.
De ha hajlandó vagyok egy ilyen gyors helyzetben jobban belemenni, akkor azt szoktam mondani, hogy a lélek, a tudat és a sors dolgaival foglalkozom.

És a teljesebb verzó: Tanácsadással és átadással foglakozom a lélek, a sors, a tudat témakörében. Egyéni ügyfeleket fogadok és az alkalmazott problémamegoldó módszereim nagyrészét tovább is adom. Online  és személyesen egyaránt. Emellett sokat foglalkozom a blogommal és a facebook oldalammal is.

Mit szeretsz csinálni?

Szenvedélyesen kutatok és olvasok spirituális témában. Erre bármennyi időt hajlandó vagyok szánni.
Megfigyeltem: Mihelyst elmélyedek egy témában, máris azzal keresnek meg az ügyfeleim. Ha már “kimaxoltam” az adott témát vagy módszert, a figyelmem másfelé terelődik és erre csatlakoznak rá a hozzám fordulók. “Ahol a figyelem, ott az energia.”

A barátaim egyben kollégáim. Évek óta minden héten fix időpontban találkozunk. Csak arról beszélgetünk, ami bennünket érdekel. Nincsenek felszínes témák. Tulajdonképpen minden találkozónk felér egy továbbképzéssel. Lázasan mesélünk az eseteinkről, a felismeréseinkről. Saját bajainkra is a szakmánkon keresztül nézünk. Imádom a barátnőimet. Szállóigeként fel is maradt közötünk az én egyik hangos sóhajom: “Végre normális emberek között vagyok!” Ez az egyik régi kávézásunkkor fakadt ki belőlem, amikor  legalább 3 óra intenzív eszmecsere után kezdett alábbhagyni a közlési vágyunk.

Sport. És majdnem minden nap.

Mit sportolsz?

Két edzőterembe járok el. Az egyikben inkább erőteljes csoportos órákon veszek részt, a másik helyen jógázom. Sikreült olyan jógahelyet találnom, ahol a jógaóra semmivel sem kíméletesebb, mint egy zúzós alakformáló óra a Fitworld-ben. Igen, a nagy mesterek megszólnának, de számomra a jóga mozgás és fitness, nem a spirituális út része.

(Már kisgyerekként is versenytornászosat játszottunk az árokparton. Aztán az általános iskolában tornáztam – persze csak olyan szakköri szinten. Középiskolában nem volt tornatermünk, ezért úsztam és futottam. Télen pedig kárpótlásul elvittek síelni. A szüleim akkor is kifizették, ha kétszer is elmentem az iskolával síelni egy télen. Máig nem tudom, hogyan csinálták. Végül 18 évesen, amikor felvételizni kellett, kézenfekvőnek tűnt, hogy nagy tanácstalanságomban a testnevelés szakot válasszam. Már csak találni kellett valamit mellé. A matek tűnt a legegyszerűbb választásnak. Szerettem, könnyen ment, és nem kellett rá külön készülni.)

Aztán a legnehezebb időszakomban kihagytam pár évet – na ezt nem kellett volna. Valóban igaz a mondás, miszerint: amennyit kihagysz, annyi idő kell, hogy visszaszerezd az eredeti formád.

A sport számomra terápia. Miután újra hozzászoktam, olyannyira az életem részévé vált, mint a fogmosás. Reggelente fogat mosok, aztán megyek edzeni. Bármilyen állapotban is vagyok, neheztelek a férjemre vagy a világra, bármitől is szenvedek, egy óra mozgás után már nem fogok. Sokszor vissza se tudok az óra végén emlékezni arra, min bosszankodtam ide felé jövet.

Amikor nagyon dolgozós életet éltem, a sport arra kellett, hogy jó formába kerüljek és bírjam a terhelést. De ez zsákutcának bizonyult. Ez is része volt az önismereti utamnak. Hosszútávon csak azt tudom csinálni, ami élvezetes, változatos és könnyű, miközben nehéz.

—————-
Mi az én specialitásom?

Az, hogy megtalálom a rejtett erőforrásodat.

Egy ideje észrevettem, hogy van valami közös a munkáimban.
Előbb-utóbb oda lyukadunk ki, hogy van valami “csúnya” vagy “rossznak ítélt” rész az ügyfelemben, amit fel kell tárni. De ez még semmi!

Mindig kiderül, hogy ennek a résznek a száműzése okozza az életében a nagy leakadást.

Miért nem találod a kiutat?

Akárcsak a népmesékben a megoldás rejtve van, de közben szem előtt is.
Erre fejlesztettem ki egy módszert, aminek mára specialistája lettem. Egyszerűen kiszagolom, hol van ez az félig elásott részed, ami közben az igazi erőforrásod.

Kicsit olyan, mint amikor a disznó megtalálja a szarvasgombát. Micsoda érték a szarvasgomba! És ott hever a lábunk előtt, csak egy kis avar fedi. A tehetsége abban van, hogy ő tudja, hol kell az avart arrébb kotorni.

Magadtól nem fogod megtalálni

Számomra most nyertek értelmet a misztikus utalások. Ezek az utalások azt mondják, hogy egy fátyol fedi a kincset, amit keresel. Csak mögé kell nézni. De ez a fátyol olyan trükkösen van odatéve, hogy ne is vedd észre.

Ha meg észreveszed, eszedbe se jusson lerántani, mert nem akarod tudni, mi van alatta. Ez a legtutibb rejtekhely.

  • ott van, ahol nem keresnéd
  • te tetted oda
  • nem szívesen nézel bele
  • tele van veszélyt jelző felirattal

Zseniális!

 

Hogyan jöttem rá?

Az évek során rengeteg módszerrel dolgoztam, de végül 6-8 módszer az, amit mindig használok.

Önsorsrontó módon arra törekszem, hogy a hozzám fordulóknak ne kellejen járniuk a konzultációra – bár azt is lehet, ha szeretne -, hanem egyből megtaláljuk a gyökerét a problémának.

 

Honnan tudom, hogy megtaláltam?

Ezt mindig jelzi egy könnyűség érzés. Addig csak keresek, szedem össze a puzzle darabkákat. Pont olyan, mint amikor egy 2000 darabos képet raksz ki és egyszer csak elkezded meglátni benne a Mona Lisa-t.

Ekkor már minden egyszerű, csak ki kell rakni a képet. Én már látom és a klienssel is láttatni kell.

Folytatás itt.