Vegyes esetek

Esetanulmányok

1. HA MEGHALSZ ÉS VISSZAJÖSSZ
2. A JÓFEJSÉG RONGÁLJA A TUDATOSSÁGOT
3. HETEDÍZIGLEN ISMÉTELT ÉLETPÁLYA
4. IZÜLETEK ÜZENETEI

 

1. HA MEGHALSZ ÉS VISSZAJÖSSZ

Tudtad, hogy ha leáll a szív és újraélesztenek, olyankor megváltoznak az adottságaid?

A kronobiológia a születési dátumod alapján megmutatja milyen adottságokkal születtél
– fizikai,
– érzelmi
– és intellektuális szinten. Ez adott, nem lehet rajta változtatni, nem lehet rá gyúrni.
Kivéve egy esetet, amikor valaki meghal, de pl. újraélesztik.

Szinte mindig izgalmasnak találom a klienseim problémáit és még inkább a megfejtéshez vezető utat.Műtét közben a lélek kilép

A minap egy ismeretlen hölgy jelentkezett be. Ő Faster ÉFT-t szeretne, ez keltette fel az érdeklődését a neten – közölte a bejelentkezéskor. Legyen így – gondoltam.

Azokban a napokban éppen a Jobb-agyféltekés Öngyógyító Tanfolyam megtartására készültem. Az óravázlatot állítottam össze és leginkább ez a téma járt a fejemben. Micsoda „véletlen”, éppen erre alkalmas adottságú és problémájú kliens jelentkezett.

Gyönyörűen rajzolódott ki előttem a témája. Bármit is csináltunk, a megértés felé vitt bennünket.

– Az izomteszt,
– a kronobiológiai képlete,
– a rajzteszt,
– a képáramoltatás
– és a Faster EFT tökéletes feltárást, illetve megoldást adott.

Amiatt keresett fel engem, hogy arra a furcsa bánatra, szomorúságra kapjon magyarázatot, ami évek óta olyan fátyolossá teszi a hangulatát. Nem tudott olyan okot, ami indokolná a hangulatát.

Megnéztem, van-e olyan időpont az életében, ami segít elindulni. Vagyis van-e okkor?

Az izomteszt a 28, a 24 és a 7 életéveket dobta fel.

Elmesélte, hogy 28 évesen balesetet szenvedett, amiből újraélesztették. 24 évesen az apja verte át csúnya és viharos körülmények között. És 7 éves korában pedig elváltak a szülei. Az izomteszt visszaigazolta, hogy jó nyomon járunk.

Beszéltettem egy kicsit a balesetről, ami a munkahelyén érte. Az egyik végtagját vágta le egy gép. Egy kitűnő orvosnak köszönhetően sok műtéttel tökéletesen helyreállították. Azonban az egyik műtét során újra kellett őt éleszteni.

Erről valami beugrott és megkérdeztem, hogy megváltozott-e a természete a baleset után. Nagyon is – felelte.
Addig mindig tudta a tutit, megmondta a véleményét és elég öntörvényűnek ismerte a környezete. De a balesete óta szelídebb lett, szívesen segít másoknak, együtt érző, sőt már kezd terhessé válni számára, annyira magára veszi mások baját.

Gyorsan kiszámoltam az újraélesztés napjára vonatkozó kronobiológiai adottságait. Ez az eljárás, ha valakinek megáll a szíve, a kronóban újra szoktuk számolni a képletét.

A számok csodálatosan visszaigazolták a mondottakat. Eredetileg fizikai szinten „flegmatikus”-nak, érzelmileg „egoisztikusnak” és szellemileg „produktív művészinek” született.

Az új képlet szerint – érdekes módon – csak az egyik, az érzelmi adottságai változtak meg. Az újraélesztése után újra flegmatikus és szellemileg produktív művészi maradt, azonban érzelmileg önfeláldozó lett. Vagyis mások igényeire érzékeny, olyan, aki szívesen tesz másokért, sőt önmagát olykor el is hanyagolja. Az önfeláldozók pontosan tudják, másnak mi a jó, de azt nem, ők minek is örülnének.

Tehát nem véletlen ez a nagy változás az ő természetében. Van rá magyarázat!

Aztán a rajzát is megvizsgáltuk. A jövő területére semmit se rajzolt, a múlt viszont tele volt.

Az út is felkeltette a figyelmemet, mert rajzolt rá egy visszafelé mutató nyilat. Senki sem szokta megjelölni, merről merre tart az út. A fa pedig erős családi gyökerekre utalt.

Gondoltam, végezzünk még egy feltárást, hogy még jobban megközelítsük a problémáját.

A képáramoltatást választottam a kliens adottságai miatt. Nagyon magas intellektuális értékekkel rendelkezett. A Produktív Művészieknek megy legjobban a képekkel való munka.

A képáramoltatás során a jobb agyfélteke szimbolikusan meséli el a kérdésre a választ. Meg kell fejteni, de mindent elmond szavak nélkül, képekkel.

Mivel ezt a cikket az esettanulmányok közé szánom, az alaposabb sztorira vágyókat elégítem most ki. Íme a csemege:

Első képsor:
– összetört ablaküveg fehér keretben, virágos muskátli.

Második képsor:
– egy bábu fut,
– majd nekimegy a falnak, a fal leomlik nincs tovább
– ott áll tanácstalanul, de végül egy angyal jön és elmegy vele. Örül, mert a tanácstalan helyzetből lett kiút.

Harmadik képsor:
– nincs kép, csak a lehulló könnyek kopogó hangja
– örömkönnyek és lehet tudni, hogy valahol ott a család

A kliens visszaigazolta az intellektuális adottságait. Mihelyst becsukta a szemét, könnyedén jöttek a képek.

A megfejtés is adta magát. A balesetben meghalt, de visszajött. Azonban nem maga miatt jött vissza, hanem a családja miatt.

Izomteszttel még feltártuk, hogy az anyukáját szívből tudja szeretni és támogatni, azonban az apukáját nem. Ott kötelességből megy a támogatás.

Ezt a témát kellett végül oldanunk. Eljött a páciens ideje. Kívánsága szerint Faster EFT-ztünk. Ez a módszer is nagyon passzol az ő adottságainak. A Faster EFT ötvözi a kopogtatás (ÉFT) és az NLP technikáját. A NLP-s képek felgyorsítják az ÉFT gyorsaságát.

Apára kellett dolgoznunk, aki 7 évesen, egy családi válásos dráma közepén felkapta őt és az mondta neki, hogy: „Viszlek és nem látod többé az anyád!”

Még így, 40 évesen is annyira mélyen érintette a hölgyet ennek az élménynek az emléke, hogy patakokban folyt a könnye. Számára még ma is valóságként működött a dráma. Az agya nem tudta megkülönböztetni, hogy az régen történt, most pedig minden rendben van.
Na, éppen ezekre az esetekre kellenek a „trükkök”, az alternatív megoldó módszerek.

Először csillapítottuk az érzelmi intenzitást.

Aztán megvizsgáltuk, mitől olyan valóságos még most is a régi élmény számára. Kondicionáltuk az elméjét, hogy mindig felülírja egy pozitív, békés képpel.

Majd visszamentünk az apa gyerekkorába, ahol láttuk, hogy milyen szomorú kisfiú, mert meghalt az anyukája. És dühös, mert tehetetlen. Hiába minden, ha jó fiú lenne vagy bármit csinálna, akkor sem lesz már anyukája többé. A hölgy mai énje megvigasztalta, megértette a fájdalmát, meggyógyította az édesapja sérült gyermeki énjét. Majd előrehaladva az időben átmentünk a lány 7 éves kori traumatikus jelentéhez, ahol emlékeztette az apukáját, hogy ne okozzon neki olyan fájdalmat, amit ő érzett annak idején. Hiszem az apa ugyanazt a fájdalmat akarta okozni a lányának és a feleségének, amit ő is gyerekként átélt.
Csodaszépen és finoman átírtuk a képeket, a jeleneteket és az érzéseket. Megnyugodva hoztam vissza a klienst a jelenbe.

A Faster Eft-s kezelés elején megkérdeztem tőle, hogy egy 1-től 10-es skálán mekkora fájdalma, 20-ast válaszolt zokogva. A kezelés végre sikerült ezt 0-ra leredukálni. Vagyis semmissé tenni.

A hölgy sokat Faster Eft-zett a neten a youtube-on. De azt mondta, hogy ebbe a témába egyedül sose lett volna bátorsága belekezdeni.

 

2. A JÓFEJSÉG RONGÁLJA A TUDATOSSÁGOT

Íme egy újabb gyöngyszem a mintákról, amelyek bennünket mozgatnak.

Egy olyan példa következik, ahol kristálytisztán feltárul, mi mozgatta a szálakat.

A minták nem mindig ártalmasak. Én olyanok felkutatásával és törlésével vagy átalakításával foglalkozom, ahol a minta korlátoz, boldogtalansághoz, önsorsrontáshoz, … vezet.

A mintáinkat sok minden kialakíthatja. Például a szüleink: ahogy anya beszélt apával, ahogy kezelték a pénzügyeket, … Vagy valami egyszer sikerült és úgy ítéljük meg, hogy ezt ezentúl is így kell csinálni. Még sokat írhatnék a mintákról, de most ennyi elég lesz.

Az egyik kliensemmel végzett munka során egy olyan minta tárult fel, amit fiatal nőként rögzített, azonban nem ismert fel és újabban sok kárt – szó szerint anyagi kárt – okozott neki.

Bea, aki egyébként nagyon jó üzletasszony – nem értette, hogy hogyan keveredett bele egy zavaros és kihasználós történetbe. Ez az ügy nem rengette meg az üzleti dolgait, mert ez csak egy kis mellékvállalkozása volt, azonban sok bosszúság jött be általa az életébe.

Tehát ott tartottunk, hogy Bea régóta működtet sikeres vállalkozást. Leginkább egyedül dolgozik, de van olyan tevékenysége, ahol többed magával viszik a projektet. A tevékenységével nagyon összeegyeztethető tuti dolog jutott eszébe egy kollégájával. Úgy gondolták belevágnak. Szellemi terméket kellett létrehozni és forgalmazni. Mindent felesben képzeltek el és írásban is rögzítettek dolgokat.
Azonban, ahogy egyre beljebb haladtak a történetben, Bea érzete, hogy egyre több dolog rendezetlen és egyre kellemetlenebbül érzi magát. A partnerről előbb-utóbb kiderült, hogy ugyan minden felesben lett elképzelve, de neki egy vasa sincs. Persze hitegetett, hogy nemsokára majd lesz. Gyakran kellett cipekedni is – érdekes módon ezt is Beának kellett megoldania. A férje segítségét kérte, mert a kolléga nem tudott ott lenni ilyen esetekben.

Aztán egyszer leültek komolyan beszélgetni egy presszóba egy kávé mellé, amolyan tisztázó beszélgetésre. A férfi feltárta a gondjait, biztosította Beát az igyekezetéről, de az is kiderült, hogy pénze az nincs.

Beában ekkor riasztott a vészcsengő, de felülírta. Nyugtatgatta magát, hogy majd minden változik, megoldódik. Azonban legbelül érezte, hogy nem így lesz, mert a történet több sebből vérzik. Mégis a homokba dugta a fejét. Rendes és megértő akart lenni, de nem esett jól továbbra is így viselkedni.

Egyszer csak eljött az igazság pillanata. Innentől már lehetett tudni, hogy ez a férfi csak használta őt. A jóhiszeműségére apellált. Amikor elkezdték a vállalkozást, akkor sem volt egy fillérje se a történetre, de úgy volt vele, hogy majd kialakul, majd Bea megérti. Bea adja a pénzt, ő meg a szellemi tőkét – nem mintha Bea nem rendelkezett volna minden képességgel az üzlethez.

Később hosszú jogi vita következett és ahogy Bea fejezte ki magát: az ügyvédeken keresztül izmoztak egymással.

Amikor mi Beával találkoztunk, az volt a kérése, hogy ezt a történetet alapul véve vizsgáljuk meg, hogy miért történnek ehhez hasonló szituációk vele. És ha lehet, akkor változtassunk is rajta.

Egy izomteszttel gyorsan kiderül, hogy 22 éves kor az okkor.

Mi történt akkor? Nem jutott eszébe semmi.

Kiteszteltem egy segédmondatot, sajnos már nem emlékszem mi volt ez. De nem is lényeges, mert ezek a segédmondatok csak beindítják az emlékezést ilyenkor. A lényeg, hogy Beának eszébe jutott egy régi történet.

Akkoriban 22 éves csinos, okos egyetemista lány volt. Éppen együtt járt egy idősebb, jól szituált, helyes fiúval. (Kornél) Nagyon tetszettek egymásnak. Beának imponált a férfi magabiztossága, egzisztenciális helyzete, fellépése. Ő már volt valaki. Eljártak együtt szórakozni, autóval mentek, meg ilyesmi.

Egyszer egy szép napon a mi fiatal, csinos, szép és okos lányunk megy az utcán és döbbenten látja, hogy Kornél – a barátja – egy másik helyes nővel kézen fogva jön vele szembe. Kornél is megijed és azon nyomban odasiet Beához. Odasúgja neki, hogy „Te okos lány vagy, meg fogod érteni. Ne foglalkozz vele, ez nem komoly, majd megmagyarázom. Csak menj tovább, majd este felhívlak és megbeszéljük.”

Pillanatok alatt játszódott le az egész. A férfi visszament a nőhöz és elsétáltak. Bea pedig jó kislányként visszamosolygott és ott maradt. Majd persze felocsúdott, megdöbbent és mélyen felzaklatta az eset. Persze Kornél nem tudta kimagyarázni a nyilvánvalót, viszont azt a szituációt megúszta. A lányok nem estek egymásnak, vagy neki.

A történet ennyi. Kopogtattunk néhány részletre, az érzésekre és akkor vált világossá Bea mintája.

Ilyen nyilvánvaló helyzetekben Bea félreteszi a tudatosságát, felülírja a nyilvánvalót, mert JÓ FEJ akar lenni. Kornél esetében is megkérték, hogy legyen jó fej, megértő és majd később tisztázzák a dolgot. Persze a férfiak ideig-óráig megússzák a dolgot, később azonban borul a bili. Sajnos ez Beának már késő, mert akkorra már benne van a slamasztikában.

A régi esetre kapott egy oldást. Ez is milyen érdekes! Az egyik legegyszerűbb korrekció jött ki. Egy percen keresztül meg kellett világítani a glabelláját (kb. ott, ahol a harmadik szemünk van). El kellett képzelnie, hogy fény árasztja el a testét. Ha csak így egyszerűen akarom megfogalmazni, akkor el kellett érni, hogy világos legyen a fejébe, kinyíljon a szeme.

Aztán a jelenen kezdtünk el dolgozni. Mivel nem volt nagy stressze az ügyön, hamar rátértünk a pozitív mondatos, választásos ÉFT módszerre és betápláltunk új, számára hasznos gondolatokat. Pl. „Azt választom, hogy akkor is jó fej vagyok, amikor a saját érdekeimet képviselem.”
„Akkor is jó vagyok, ha tisztán látok és érzékelek.”

Házi feladatnak Bea egy olyan reggeli bekopogtatós feladatot kapott, ami tele volt jó kis pozitív mondatokkal. Olyanokkal, amik segítették, hogy tudatos legyen a valóságra és elhitették vele, hogy ő akkor is jó és biztonságban van, amikor tudatos és számára kedvező üzleti döntéseket hoz. Az alaposan összeállított kopogtató forgatókönyvvel nem csupán az volt a dolga, hogy reggelente egy bizonyos ideig bekopogtassa, hanem az is, hogy amiről úgy érzi, hogy nem hiszi el, azt külön ÉFT-vel oldania kellett.

Egyébként ez egy igazán gyors folyamat volt. Köszönhetően a kliens aktivitásának és jó képességeinek.

Kiegészítés: Bea elküldte nekem a házi feladatnak kapott mondatait. Ime:

1. Átlátom a helyzetet. Felismerem a játszmát.
2. Az egész egy játék számomra.
3. Felismerem az érdekeimet. Könnyű és biztonságos amikor az érdekeimet képviselem, és ilyenkor szelídséget érzek.
4. Amikor képviselem az érdekeimet, akkor jó fej vagyok.
5. Szabad magamat többre értékelnem másoknál.
6. Nem kell mindig erősnek lennem.
7. Senkinek nem vagyok elkötelezve, ha az nem szolgálja az érdekeimet.

Néhány hónappal később beszéltem Beával és említette, hogy legutóbb egy üzleti tárgyaláson rmekül használta a mondatokat. Észre vette, hogy bele akarják valamibe rángatni, ami neki nem feltétlenül előnyös. Higgadt maradt, világosan gondolkodott, kérdezett, tudott nemet mondani, …

 

3. Heted íziglen ismételt életpálya

Egy anyuka keresett meg a problémájával.

A 21 éves fiú otthagyta az egyetemet. Azt az egyetemet, amiért mások ölni tudnának. És egy éve házaló ügynöknek állt. A fiú ebben is tehetséges volt és sok pénzt keresett vele. A szülők persze teljesen kiborultak az esettől.

Az édesanya (Emma) azt határozta meg a találkozó céljaként, hogy képes legyen elfogadni a fia döntését és ne nehezteljen rá.

A rajztesztet is ennek alapján készíttettem el vele. Arra gondoltam, hogy azt rajzolja le, ami a történetről szól. A rajz félreérthető lett volna, ha ezt előre nem határozom meg.

Rajzteszt - Megtört ambíciókA múlt területére sok fenyőt rajzolt, a jövőbe egy szép lombos fát, az ösztönökkel felruházva.

Az előtérbe és a háttérbe is rajzolt egy-egy életutat. Még soha nem láttam ilyet. Egymással párhuzamosak voltak, de a háttérben futót szinte minden takarta. Az előtérben lévőre még egy útelágazás is került.

A késsel sokig bajlódtunk. Sehogy sem akarta lerajzolni. Végül a házba betett egy fiókos szekrényt és abban rejtette el a kést. Az mindig sokat árul el, ha valaki nem akar lerajzolni valamit.

Sőt az összes mondata, amit rajzolás közben kimond, információval bír számomra.

Aztán kiteszteltem, hogy az anya apukájáról lesz szó a feltárás és a terápia során. Sok minden kiderült róla, de a lényeges információt egy korlátozó hitrendszerből vett mondat segítségével választottunk ki.

Az apuka korán elvesztette az édesapját és az anyja, valamint annak az új férje nevelte fel őt. A továbbtanuláshoz érve a felnőtteknek döntést kellett hozniuk és a nevelőapa idősebb fiára esett a választás. Csak ő tanulhatott tovább, mert csak egy gyerek továbbtanulását tudták finanszírozni.

Csináltunk egy képáramoltatást, ami két perc alatt megmutatta a történet valódi mozgatórugóit.

 • Emma először egy tudóscsoportot látott, akik egy földgömböt álltak örül.
 • Aztán egy fenyőfa alakú tűpárnát tele gombostűkkel.
 • Végül egy disznópásztort sok malaccal körülvéve.

Számomra egyből világos lett. Valaki tudósnak készült, sok sérelem érte, végül egy „disznópásztor” lett belőle.

Emma elmesélte, hogy az apukája végül is vízvezeték szerelő lett és egész életében rengeteget olvasott. Nagyon művelt lett, éjszakánként egész lexikonokat olvasott ki.

Megtört ambíciók
Megtört ambíciók

Aztán a lánya életében is megjelent halványan ez a motívum, de annak most nem volt jelentősége.

Kiteszteltem, hogy ez a minta már 7 generáció óta ismétlődik.

Emma fia viszont beállt a sorba és tudattalanul ismételte a férfiak által működtetett mintát.

A lélek olykor szolidaritásból, szeretetből, de más okból is ismételheti az előző generációk problémakörét.
De Emma volt az, aki elvágta ennek a ciklikus ismétlődésnek a fonalát. Kijavítottuk a képáramoltatás képeit. SVT-vel megtisztítottuk Emma és a fia életét ismételt mintától és mindentől, ami még idetartozott. Sőt Emma fiának még a következő életét is korrigálni kellett, hogy ez a láncolat végképp felszámolódjon a férfiak vonalán.

Tarot kártyával néztünk rá az események további alakulására. Annyira szépen rajzolta ki a kártya is a feltárt sztorinkat.

 1. Múlt: „Ferenc József „ – a meghiúsult ambíciók, férfi, aki többet akart, de mindent elvesztett.
 2. Jelen: „Zehmet” – az egyiptomiak macskafejű istennője, aki a búbánatot és a szomorúságot képviseli. Vagyis Emma, aki sötétebben látja a világot, mint amilyen. És most rajta múlik, hogy a szemléletmódján változtatva új, pozitív lendületet adjon a történetnek.
 3. Jövő: „Fáklyás apród” – aki egy tiszta szándékú fiatalember és a jó híreket hozza.
Tarot: 1. Fernc József 2. Zehmet 3. Fáklyás apród
Tarot:
1. Fernc József
2. Zehmet
3. Fáklyás apród

A kártya leírta történet gyökerét, azt hogy az anyának még van min dolgoznia, de az események most már boldogabb irányt vesznek. A fiatalember jó híreket fog hozni és egészséges életet fog élni.

Így végezetül az Emma – Zehmet – kapott házi feladatot.

Korlátozó hiedelmet törlő gyakorlatot kapott, aminek minden mondatát értettük. 🙂

Az utolsó mondaton jót mosolyogtunk. Az utolsó mondat a gyakorlatban egy pozitív állítás, ami segít felülírni a korlátozó hiedelmet. Egy ígéretet tartalmaz az egó számára. Ha elfelejti a korlátozó gondolatot, akkor még egy plusz pozitív érzést is kap cserébe.

A mondat így szólt:

„Megértőnek érzem magam, amikor nem fejezem ki magam.”

Emma sehogyan sem akarta ezt érteni. Nem csodálom, épp a fordítottja szokott kijönni. Az embereknek épp arra szokott szükségük lenni, hogy kifejezzék magukat, de most épp a nem kifejezés jött ki pozitívba.

Ekkor beszélgettünk egy kicsit Emma és a fia kapcsolatáról. A fiú rendszeresen felhívja minden gondjával az anyját és ezután jól összekapnak. Mivel Emma sosem bírja ki és „osztja az észt” a fiának. Elmondja, mit hogyan kellett volna csinálnia. Miközben a fiú csak értő figyelemre vágyik.

Megnyugtattam Emmát, hogy valamit biztosan nagyon jól csinált, ha a fia még most is rendre felhívja, ha ennyi sérelem után is élő és bizalommal teli a kapcsolatuk. Pusztán annyi korrekcióra van szükség, hogy ezentúl ne fűzzön hozzá kommentárt. Mondjon ilyeneket, hogy:

 • Tényleg?
 • Nem mondod?
 • Ez valóban nagyon kellemetlen lehetett.
 • Hú, ezt megértem.

Nem könnyű feladat, de a kártya megmutatta, hogy megéri kipróbálni. Hadd jöjjön az a tiszta szándékú fiatal ember a jó hírekkel!

A MÓDSZERTEKRŐL:

Minden ugyanarról mesélt.

A rajzteszt a múlt sérüléseiről – fenyőfák – és a párhuzamos életutakról. Hogy vannak a háttérben olyan párhuzamos életutak, amik ugyanígy futottak. A jelen életút azonban elágazás előtt áll. Még van választás.

A képáramoltatás megmutatta az életutak tartalmát.

Az SVT feltárta hány generáció óta és milyen szinteken működik a minta. Ezt a Felső Énnel tisztítottuk is. Sőt a következő életből is takarítottunk ki dolgokat. Hiszen a jövő is hat a jelenre.

A kártya megmutatta, hogy a kezelés során honnan hová jutottunk el.

A házi feladat mondatai szintén árnyalták a történetet. Nemcsak mélyebbre vittélk a kezelés eredményét, de a kivezető úthoz, a megfelelő anya-fia kommunikációhoz is segítséget nyújtottak.

 

4. IZÜLETEK ÜZENETEI

a) Az értelmetlen álldogálás megfájdítja a térdet.
b) A jól fizetett gépírónőnek nem fájdul meg a csuklója.

A térd és a csukló üzenete - esetleírás
A térd és a csukló üzenete – esetleírás


1. A TÉRD

Egy kliensemnek fájt a térde.
Egy visszér és valami más is problémát okozott a térde elülső részében.
Mivel ez csak egy mellékes szál volt az aznapi munkánkban, csak pár percet szántunk rá.

Kiteszteltem két szót, amit a térde üzen: kegyetlenség és túlfeszítettség. Aztán életkorokat is kerestem, hogy jobban megértsük a két szót.
Az egyik életkorában házhoz járt fodrászként és rengeteget utazott a vendégeihez. Akik még olykor variáltak is. Sőt, nem is keresett vele valami sokat.
Máskor pedig egy exklúzív helyen dolgozott, ahol akkor is álldogálni kellett, ha nem jött vendég és az egésznek álldogálásnak semmi értelme nem volt.
Még más hasonló élethelyzetek is kijöttek, de a sztori hasonlított az előbbiekhez.

Katt ide, ha tovább szeretnéd olvasni.