A lélek vénái és artériái

 A LÉLEK VÉNÁI ÉS ARTÉRIÁI

(avagy: Mitől működik az ÉFT!)

14 fő meridiánunk van. Ők a lélek vénái és artériái.

Ők azok a csatornák, amelyek létezését sokáig vitatta a tudomány.

14 fő meridián, a lélek vénái és artériáiAz amerikai társadalombiztosító szeret nagyon gazdaságosan működni. 1-2 évtizeddel ezelőtt felmerült bennük az igény, hogy bevegyék a biztosított szolgáltatások közé az akupunktúrás kezelést. Mivel megfigyelték, hogy azok a betegek, akik ezt használják, gyorsabban gyógyulnak. És ez sokkal kifizetődőbb a TB számára.
.
Azonban ehhez bizonyítani kellett a meridiánok és az akupunktúrás pontok működését. Ez utóbbit sikerült is gyorsan bizonyítani. Pl. úgy, hogy amikor a látásához tartozó akupunktúrás pontot tűvel megszúrták, akkor az EEG gép jelezte, hogy az agy látásért felelős területe aktív. Tehát van kapcsolat a lábon lévő szem-pont és az agy között.
.
A bökkenő csak az volt, hogy kézzelfogható valamit ott a lábon nem találtak. És a meridiánokat sem lehetett megfogni. Belátták, hogy ugyan nem látszódik ott semmi, mégis működik a történet. Ekkor a gazdasági érdekek erősebben nyomtak a latba és bevették a térített egészségügyi ellátások körébe az akupunktúrát.
.
Azóta a tudomány a meridiánok kézzelfoghatóságát is megtapasztalta.
.
Nem találom az erről szóló cikket. Ha valaki rálel, kérem, küldje el nekem! smile hangulatjel
.
Én, és emberek milliói eddig is hajlandó volt használni a meridiánok és meridiánpontok adta lehetőségét. Most már a tudományos bizonyítékokban hívők is kipróbálhatják.
.
Az ÉFT – Érzelmi Felszabadító Technika ezeket használja a test, az elme és az érzelmek „gyógyítására”.
.
A neten sokat olvashatsz róla és meg is tanulhatod.
.
Ha szeretnéd ezt egy tanfolyam keretén belül profi szinten megtanulni saját és családod érdekében, akkor nálam megtanulhatod:
.
https://hajduildiko.hu/tanfolyamok/eft-tanfolyam/