2 perces csoda – ÉFT

 2 PERCES CSODA

Az ÉFT – Érzelmi Felszabadító Technika olykor „2 perces csodákat” produkál.

ÉFT pontok

A minap egy 50 körüli hölgy járt nálam. Engem ajánlott neki a barátnője. Azt se tudta, mi vár rá, csak azt mondta a barátnő, hogy ezen egyedül nem lesz túl soha. De van olyan módszer, ami segít.

A találkozónkon a hölgy elmondta a problémáját, egy kb. 20 évvel ezelőtt estet. Azt hittem ezzel jó sokáig el fogunk bajlódni. Régi és fájdalmas sztori.

Azonban a ráhangolódás és a kopogtatás 40-50. másodpercében szólt, hogy ez már nem érdekli. Ezt hagyjuk. Annyira meglepődtem, mert nem ehhez vagyok szokva.

A legjobb történt, ami történhetett. Ő nem tudta, hogy hogyan működik az ÉFT, nem tudta, mennyi idő alatt szokott hatni, semmit sem tudott. Csak engedte, hogy változzon.
És változott.

Kronobiológia iránt érdeklődőknek egy csemege: a kliens melankólikus volt. A melankólikus fizikai adottságokkal rendelkező embereknek kicsi a fizikai energiájuk, ezért kisebb az ellenállásuk is. Kisebb falat kell áttörni a változáshoz.

Ugye milyen érdekes?! Ebben az anyagias, mennyiségi világban a sokat és a nagyot szoktuk értékelni. Pedig a kevés is jó valamire.
A melankólikusok érzékenyebbek, ezért minden terápia hamarabb hat az esetükben.

Sőt, az érzékenységük miatt kiváló terapeuták lehetnek. smile hangulatjel

Egyéni és kapcsolati Kronobiológiai elemzés kérhető rólad és a téged érdeklő emberekről.
www.hajduildiko.hu

https://hajduildiko.hu/tanfolyamok/eft-tanfolyam/

https://hajduildiko.hu/tanfolya…/kronobiologia-tanfolyam/