TE MITŐL FÉLSZ? 3.

 

FÉLELMEINK KEZELÉSE 3. rész

Bár a félelemekről még órákig tudnék beszélni, mégis úgy döntöttem, hogy eljött a korrekció ideje.

Voltak közöttetek, akik egyből értették a félelmüket.
Mások levelet írtak, mert gőzük sem volt, miért ezt a félelmet választották ki a listából. Nekik Ingás Sorstisztítással feltártam a félelmük eredetét. Nem csoda, hogy nem értették. Messzebbről jött a sztori.

Most viszont ne húzzuk a dumcsizással az időt távolítsuk el azt a fránya félelmet!
Ha most, mint kliens lennél itt velem, akkor ÉFT-znénk. Vagyis Érzelmi Felszabadító Technikával kikopogtatnánk a félelmet. (Az ÉFT-vel tudunk felejteni is. Ami sokkal nagyobb csoda, mint megjegyezni valamit.)
Esetleg használnám a blokkoldás vagy az Ingás Sorstisztítás rendszerét. De te nem vagy itt és mégis kell egy módszer.

Fogadjuk el, hogy amit most kiválasztok számotokra, az működik és könnyen, egyszerűen múlik el a félelem érzésed! Én most elfogadtam. Te is?

A KORREKCIÓS GYAKORLAT

A MEGBOCSÁTÓ FORMULÁT fogjuk használni.
– 3 mondatból áll.
– Az első a múltra, a második a jelenre, a harmadik a jövőre vonatkozik.
– Mind a 3 mondatot 3x kell elismételni. Tehát 9 mondatos egy kezelés.
– A hatás fokozása érdekében ütögess egy akupresszúrás pontot a testeden. Én a csecsemőmirigyemet szoktam kopogtatni 4 ujjal. Könnyű helyen van, és az energiarendszerünk központja. (Ha nem tudod hol van, keress rá a Google-ban!)

 

 

Kopogtass a csecsemőmirigyen!
Kopogtass a csecsemőmirigyen!

1. mondat: “Szeretem magam és megbocsájtok magamnak minden szinten, akkor is, ha eddig féltem a …………-tól.” (ismételd 3x)

2. mondat: “Szeretem magam és megbocsájtok magamnak minden szinten, akkor is, ha még most is félek a ……….-tól.” ( ismételd 3x)

3. mondat: “Szeretem magam és megbocsájtok magamnak minden szinten, akkor is, ha mindig is félni fogok a ……..-tól.” (ismételd 3x)

Érdemes inni előtte egy kis vizet inni, utána pedig egy nagy levegőt venni és kifújni.

Az önkezelést végezd el többször is, akár több napon keresztül. Ha menet közben új félelem vagy új érzés bukkan fel, az a legjobb, mert mehetsz tovább és még mélyebbre áshatsz a történetedben.

Ez egy bámulatosan jól működő eszköz. Bárhol használhatod saját érzelmeid, gondolataid oldására.
Írd fel egy papírra, legyen nálad. Egy idő után úgyis tudni fogod kívülről és mindig ott lesz veled a bajban ÉS MEGMENT!

Köszönöm, hogy minden félelmed ellenére velem tartottál ezen a “félelem-túrán”.

Tudod!? Nem az a bátor, aki nem fél, hanem aki fél és mégis cselekszik.

Holnap sokkal vidámabb témával folytatjuk.

Ha tetszett oszd meg másokkal is.

 

(Munkám során elhatárolódom, mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, …
Nem vagyok orvos és pszichológus és kineziológus sem. Ezen szakmák támadásait elkerülendő, kijelentem, hogy minden szó, amit az orvosok, terapeuták, kineziológusok használnak, azért fordul elő az oldalamon, mert közkeletűek, én is használom őket és nehéz ezeket kihagyni a magyar nyelvű kommunikációból. 
Nem rendszerekkel, hanem olyan módszerekkel dolgozom, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek bárki számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez. Nem gyógyítok, nem ígérek, …, de előforul, hogy a klienseim élete egészsége a találkozók után megváltozik.)