TAROT

Mire jó a tarot kártya?

Tulajdonképpen az egész életünk egy analógiás láncolat.
A Tarot kártya pedig egy analógiás rendszer. Az analógiákon keresztül hozzáférhetünk az információkhoz.

Sok eszköz létezik a látható és a láthatatlan információ kiolvasásához. Ilyen a tarot, az izomteszt, vagy az asztrológia is. De akár a növények megfigyelése is.

James Stewart és a tarot kártyaMondok egy példát a természetből:

A gyógyfüves emberek tudják, hogy ha egy gyógynövény elszaporodik, akkor arra a gyógynövényre nagyobb mértékben lesz szükségük az embereknek abban az időszakban.

Mondok egy példát az asztrológiából is:

Ha valakinek asztrológiai szempontból szaturnuszi időszaka van, akkor biztos, hogy meg kell élni a Szaturnusz analógiáját – akkor is, ha gőze sincs, mi az a Szaturnusz.
A Szaturnusz a szűkítés, a korlátozottság, a fegyelem, a visszafogás égitestje. Ha az illető tudatos erre, akkor vagy az asztro képletéből fogja tudni, vagy érzi, hogy most minden visszafogja őt. Semmi nem kedvez a vállalkozás bővítésének, a lendületnek. Valahogy kevesebb emberrel találkozik, szívesebben van egyedül otthon, pedig eddig sokat járt társaságba.

A tudatos ember érzi, hogy ez most a fegyelmezettség, szűkülés időszaka és megéli.
Pl. nem ilyenkor vezeti be az új termékét, nem ilyenkor vesz új házat, autót, …

Sőt azt is mondja: Aha, korlátozottság van, akkor inkább megélem az analógiákat önként, nehogy az élet rám kényszerítse. Pl. önként diétába kezd, elkezdi rendbe rakni a holmijait, kevesebbet jár szórakozni, betartja önként a szabályokat, …

Aki nem érti az analógiákat, az folyamatosan frusztráló helyzetekbe bonyolódik. Azt hiszi, az élet kitol vele. Minden ötlete kudarcba fullad, minden haladni vágyása megakadályozódik. Úgy érzi, többet kéne küzdenie és jobban kéne akarnia, akkor biztos sikerülne.

Ha tudatos akarsz lenni az életed analógiáira, akkor a tarot rendszerét, ami viszonylag gyorsan megtanulható, gyors választ ad.

Idővel egyre mélyebb és mélyebb szintjeit ismered majd meg.

A tarot egy analógiás rendszer, amely a művelőjét tudatossá teszi a saját sorsára.

A tanfolyamról részletesen:
https://hajduildiko.hu/tanfolyam…/tarot-kartya-tanfolyam/

HANGANYAG:
Ha valaki vidéki, akkor a hanganyag megvásárolható. Ezt azért jelzem, mert sokan panaszkodtak, hogy annyira szívesen részt vennének, de messze laknak Szegedtől, nem megoldható. Még a külföldön élő klienseim is rendelnek olykor, mert onnan végképp nem megoldható, hogy eljárjanak hetente Szegedre.