SZEREZZ EGY JELET! – vagy többet!

Könnyed gyakorlat hétvégére.

Közös mentális edzésre hívlak benneteket, melynek eredménye benneteket fog szolgálni.
(Az ötlet Pam Grout-tól származik, akire Koppány Emese hívta fel a figyelmemet. Köszi Emese! Köszi Pam!)

Volt már szükséged valami jelre? Gyanítom: IGEN!      szív a homokban
Azt hitted, hogy égi üzeneteket csak spirituális mesterek kaphatnak? PEDIG MINDENKI KAP ÉGI ÜZENETET.

MOST CSAK GYAKORLUNK: Mivel előfordul, hogy üzenetre, jelre van szükséged – pl. amikor elakadsz az életben – ezért „kigyakoroljuk” most, hogy később már profi üzenetkapó legyél.
Akkor kell gyakorolni, amikor még nincs súlya a dolognak.
Egyébként elárulom, hogy nap, mint nap kapsz jeleket, csak éppen nem veszed észre. Ezért kell megtanulnod érzékelni az Univerzum üzeneteit.

Szerinted létezik-e Isten, Forrás. Láthatatlan Mező, Prána … vagy valami hasonló? Ha igen, te hogyan nevezed? Használd az a kifejezést, ami neked jól esik.

Az elkövetkező két napban egyértelmű üzenetet kérünk a létezéséről. Valami cáfolhatatlan bizonyítékot. Ezentúl nem hinni akarunk a Láthatatlan Mezőben, Istenben, Pránában, … hanem meg akarjuk tapasztalni és aztán a szolgálatunkba állítani.

GYAKORLAT:
1. Mond a következőt.
„Isten, Univerzum, …(amiben hiszel) létezik és a rendelkezésemre áll. Meríthetek belőle. Pontosan két napot adok neki, hogy egyértelműen megmutassa magát. Világos jelet kérek! Valamit, ami nem lehet a puszta véletlen műve.”

2. Jegyezd fel a tapasztalatodat! Ez fontos. Bármilyen megnyilvánulásban lesz részed, írd le, mert el fogod felejteni. Csak két utaló szóban.

Ne feledd Istennek (vagy aminek nevezed) van humorérzéke. El tudom képzelni, hogy meg fog nevettetni.