MIT ÜZEN A HÁZSZÁMOD?

Jó reggelt mindenkinek!
Még mindig Skorpió Hold van. (A Hold 2-2,5 napig tartózkodik egy jegyben.)
Úgy látom, nem mozgolódik senki. És ez nagyon is érthető.
Ilyenkor nem is érdemes jelentős dolgokba belevágni. Ha belekezdesz valamibe, az eredménye kétséges.
Mi tegnap Szeghalmon marhahúst szerettünk volna venni és még ez sem sikerült. Pedig nem volt egy jelentős projekt. Aztán elmentünk egy rokonhoz, aki nem volt otthon. Magamban jót mosolyogtam.
Most a legjobb, amit tehetsz, hogy befelé fordulsz. Lelki életet élsz. ÉFT-sek kikopogtatnak egy-két problémát. Egész mélyre le tudtok most menni. Egy oldás, egy terápia, egy lélekutaztatás átütő sikerű lehet.

És elgondolkozhatsz a házszámodon is.házszám
A világon minden információ egy rezgés. A születési dátumod, a neved, a lakcímed házszáma, mind rólad mesélnek.
A legkönnyebben megközelíthető a házszámod. Arról szól, milyen energiákat és feladatot hordoz a lakhelyed. Nem biztos, hogy az ott lakók meg is élik, de ezt kéne élniük és akkor jól éreznék magukat a házukban.

Én egy társasházban lakom a 9-es szám alatt. A lakóknak segíteniük kéne egymást, ehelyett elidegenednek és behúzódnak a csigaházukba. Mindnyájan jobban éreznénk magunkat, ha ez változna. Volt egy pár éves ilyen időszak, amikor működött a 9-es. Azért viszont valakinek mindig tennie kellett. És amikor nem tett, akkor a közösség is széthullott.
A természettel való munka is megvalósítható. Óriási csoda-udvarunkon bármennyit lehet a földdel és a növényekkel munkálkodni.
Én eleve segítői munkát munkát végzek, úgy élem meg a 9-est.

Arra vagyok kíváncsi, hogy te hányas számú házban laksz?
A megosztott linken elolvashatod a te lakóhelyed számához tartozó rezgést és feladatot.

Holnap pedig arra vállalkozom, hogy a Tarot kártya segítségével az én verziómat ismertetem veletek.

Olvasd el az alábbi link által írtakat azzal, amit én írok holnap! Egyik sem zárja ki a másikat, hanem új megközelítést ad.

https://www.csodalatosvilag.in/details.php?news=330&error=access_denied&error_code=200&error_description=Permissions+error&error_reason=user_denied&state=16c85bea7fb953305954cec314b87e5d

Napi Ildi: MIT ÜZEN A HÁZSZÁMOD? SZERINTEM.Tegnap a házszámokról volt szó számmisztikai értelemben.
Én egy másik megközelítést szoktam alkalmazni. A TAROT kártyát hívom segítségül.Vegyük figyelembe azt, hogy nem mindenki lakik sima, egyszerű szám alatt. Pl. a szüleim az 1/3 számú házban laknak. Az ő esetükben az 1-es számot vesszük figyelembe, de a 3-as számon keresztül vezet az út az 1-hez.

A tanyai házaknak is van számuk. Az is használható.

Ha albérletben laksz, akkor az albérlet házszámát nézd. Hiszen most éppen ott élsz.

MÓDSZER: 22 számot fogunk figyelembe venni. Aki annál nagyobb házszám alatt lakik, az vonjon ki a számból annyiszor 22-t, hogy a maradék kisebb vagy egyenlő legyen 22-nél.

Pl. 1.: 44 esetén vonj ki 22-t, a maradék 22. Így olvasd el a 22 jelentését!
Pl. 2.: 28 esetén vonj ki 22-t, a maradék 6. Így olvasd el a 6-ost!
Pl. 3.: 103 esetén vonj ki 4 x 22-t, a maradék 15. Így olvasd el a 15-öt!

1-es házszám: Ez alatt a házszám alatt érdemes új életet kezdeni. Vállalkozást beindítani. Az itt lakók legyenek nyitottak az újdonságra, új információra. Éljenek fiatalosan! Fogadjanak gyerekeket a házukban!

2-es házszám: Az itt élők feladata az őszinteség és nyitottság gyakorlása. Úgy érzik titkolni kell a valódi személyiségüket, tudásukat, információjukat. Igen, némileg hasznos számukra a diplomatikus és megfontolt viselkedés, de hosszú távon ez okozza a „vesztüket”. Egy idő után bele lehet bukni a visszatartásba. Az ember nemhogy megvédi magát, hanem éppen ez okozza a vesztét.
A házszámban rejlő másik lehetőség: foglalkozni misztikummal, intuícióval, vallással, …

3-as házszám: Az itt élők megélhetik a bennük rejlő kreativitást. Ha eredeti módon gondolkoznak és oldanak meg problémákat. Ha ezt teszik, mindig eredményre számíthatnak.
Akik ide költöznek, azok learathatják a befektetett munkájuk eredményét.
Itt a gyermekáldás is könnyebben jön.

4-es házszám: ez alatt a szám alatt stabil, kiszámítható az élet. Van elég pénz a megélhetésre. A lakók úgy érezhetik, a megfelelő szerepet töltik be az életben. Szeretik a szögletes formákat a lakberendezésben.
A házszám nehézsége, ha a lakók nincsenek életük magaslatán: Belemerevedtek az életükbe. Mindent úgy csinálnak, mint régen, nem szeretik a változást. Esetleg túl sok fix nézőpontjuk van, tudják a tutit. Így nem is történhet semmi másképp, mint ahogy gondolkodnak a környezetükről.
Ha rosszul álnak anyagilag, akkor érdemes tudniuk, hogy a lehetőségük megvan a gyarapodásra, csak az élethez való hozzáállásukat kell megváltoztatni.

5-ös házszám: A fejlődés, tapasztalás és tanulás házszáma.
Ha itt laksz, akkor az itt élés ideje alatt tanulnod kell. Nem feltétlenül iskolában, hanem fejlesztened kell a tudásodat.
Ha sok nehézség éri az itt lakókat, akkor az azt jelenti, hogy valamit még meg kell ahhoz érteniük, hogy a helyzet oldódjon. A megértés hozza a változást. A helyzetük értük nehéz. Ha könnyű lenne az élet, nem lennének hajlandóak változtatni.
Nem érdemes se elhanyagolni az anyagi világot, se a rabjának lenni. Az ő megoldásuk középen található.
Vannak lehetőségeik, amikkel élni kellene.

6-os házszám: A válaszutak háza.
A döntések gyakorlásának száma. Az itt élőknek gyakorta kell dönteniük valamiben. Nem érdemes kapkodni vele, de előbb utóbb meg kell hozni. Lehet, hogy nem a gyakori döntés okozza a nehézséget, hanem egyáltalán elhatározni valamit. A halogatás is elképzelhető.
Jó tanács: Hallgassanak az érzéseikre a döntésekkor. Ez nincs így mindenkinél. Vannak olyan számok, ahol a józan ész szerinti mérlegelés az üdvös.
Segítség: Ha a döntést választásnak tekintik, mindjárt jobban hangzik. Dönteni senki sem szeret, választani viszont igen.

7-es szám: Melós, de sikeresnek ígérkező házszám. Aki itt bevállalja a feladatot, a munkát és megküzd az ügyével, az sikerre számíthat.
Tanács: Mindig az egyensúly lesz a siker kulcsa. Egyensúlyban kell tartani az anyagi világot és a lelki életet, a jobb és a bal agyféltekét.
Ha valami túl- vagy alulműködik, akkor borul a történet.

8-as számú ház: A hatos házhoz hasonlóan, itt is döntéseket kell hozniuk a lakóknak. De a mérlegelés alapja a józan ész, a ráció. Készíthetnek listákat is: mi szól ellene és mellette. Nem érdemes a látszatra hagyatkozni, csak a tényekre.
Érdemes mindent lepapírozni, hivatalosan intézni, szerződést kötni.
Gyakran laknak ilyen szám alatt bírók, ügyvédek, döntéshozók, racionális emberek.
Akik itt laknak, házasodjanak össze. Ne húzzák el 7 évig!
Jó hír azoknak, akik nehéz anyagi helyzetben laknak itt. 7 év után itt az aratás ideje. Jobb idők jönnek.

9-es házszám: A Remete háza. Az itt élőknek azon a tanulási folyamaton kell végig menniük, hogy értékesnek érezzék magukat és úgy érezzék, hogy a világnak szüksége van rájuk.
Gyakran befelé fordulók. Azt hiszik nem elég jók mások számára. Pedig igen hasznos tulajdonságú és tudású emberek érnek itt. És lehet, hogy a környezetük nem is tud a bennük rejlő lehetőségről. Így hogy is kérhetnének tőlük segítséget.
Veszély: depresszió, magány, alacsony önértékelés, …
Lehetőség: segítőkészség, tehetség, rejtett tudás, gyógyító erők, … Mutasd meg magad, és értékelni fognak!

Ha itt laksz, akkor gyógyíts magad fűvel, fával, vagyis természetes gyógymódokkal.


10-es számú ház: Szerencsés lehetőség itt lakni. Az élet fel-felkínál jó lehetőségeket, amivel lehet élni és nem-élni is. Vajon te észre vetted-e már a jó lehetőségeket?
11-es számú ház: Akik nem élik jól a 11-es házszámuk által nyújtott lehetőséget, azok keményen hajtanak az életben. Küzdenek, sokat dolgoznak. Hajszolják magukat, aminek sokszor meg is van az eredménye. És ez benne tartja őket ebben csapdában.
Mert nekik azt kell megérteniük, hogy „Többet ésszel, mint erővel!” Ha ésszel, csinálnák a dolgokat, akkor nem kéne annyi erőt befektetni. Lehet, hogy csak egy ötletre, egy intuícióra lenne szükség. Esetleg lehetne alkalmazottat felvenni, vagy segítséget kérni.
A jó adminisztráció is előbbre viheti a dolgokat. Ha minden papírügy el van rendezve, néha felesleges köröket lehet megspórolni.12-es házszám: Az itt élők feladata a szolgálat, a szolgáltatás. Segíteni, támogatni valakit.
Mindezt önkéntesen és szívből tenni.
De nehézség lehet, ha mindezt nem szívből teszik, hanem megfelelni vágyásból. Mert egy idő után tisztában lesznek azzal, másoknak mi a jó, de nem fogják tudni, nekik mire van szükségük. Az itt élőket a külvilág szereti, naná!
És a hosszúra nyúlt alárendelődés pénzügyi veszteséggel is jár.
Tegyél másokért, de ne feledkezz meg magadról! A saját boldogságodért te vagy a felelős.
A 12-es számú házban olykor valahogy fordítva vannak a dolgok. Bármilyen értelemben.

13-as házszám információja: Egyáltalán nem a szerencsétlenségről szól.
Az itt élők akadályozhatják egymást. Sokat nyelnek egymástól, sokat elvárnak a másiktól. De ebből ki is lehet lépni. Ha képesek lezárni régi mintákat, játszmákat, igazi megújulás jöhet létre. Nagy átalakulást, újjászületést hozhat a hely számukra, csak ki kell szabadítani a szellemet a palackból, mielőtt felrobban.

14-es házszám: Két dolog lehetséges itt. A megrekedés és a folyamatos változás.
Akik a negatív oldalát élik a 14-nek, azok ellenállnak a változásnak, az új dolgoknak.
A 14-et pozitívan megélők szépen lassan mindig beengednek valami újat az életükbe. Ezáltal egyre jobb minőségben élnek.
Kihívás az itt lakók számára a mértékletesség. Az a mértéktelen, aki valamit alul vagy túlműködtet. A középút az üdvös számukra. Pl. ne egyenek sokat se, keveset se. Csak pont annyit, amennyi a mérték. A megfelelő mértékben dolgozzanak. Ne sokat, ne keveset, … A mérték az érték!!!!

15-ös házszám: Nem a legkönnyebb történet.
A pozitív megélése a házszám rezgésének: Jól bánnak a pénzzel, mernek kockáztatni, jól működik a szex. Megélik az anyagi világgal a kapcsolatot. Képesek tanulni a megélt nehézségekből és mernek újat kezdeni, ha buknak.
A nehézséget a ragaszkodás jelenti az anyagi világhoz. Ha valami nem működik, akkor is maradnak benn a régi rosszban az anyagi érdekek miatt.

16-os ház lakóinak a kommunikációval van dolguk. Akik már az elején tisztázták egymással mit is szeretnének, hová akarnak eljutni, milyen módon akarják alakítani az életüket, jól fogják érezni magukat itt.
Azonban ahol vagy nem tisztázták, mi is a cél, hogyan is képzelik el a megvalósulást, ott esély van a veszekedésre vagy a haragszomrádra. Minden helyrehozható minőségi kommunikációval. Tisztázni kell, szeretik-e egymást és van-e közös cél.
Ilyen házszám alatt jól működtethető kommunikációs cég, mediátor képző, nyelviskola, …

17-es házszám: A házszám rezgése segít az álmok megvalósulásának. Akik hajlandóak tenni a céljaik eléréséért, alázatosan dolgoznak, azok meg is kaphatják, ami re vágynak.
A szerelemre is jó hatással van a szám.
Aki rosszul éli meg a 17-es számot, az irreális vágyakat kerget, esetleg nem tesz a vágya eléréséért. Csak epekedik, sóhajtozik.

18-as házszám: Az itt élőkben van némi félelem és bizonytalanság. Ha a félelem illúzióját túl tudnak jutni, bármit megvalósíthatnak. Ha el mernek indulni anélkül, hogy pecsétes papírt kapnának arról, hogy minden sikerülni fog, akkor sikerülni fog.
Az itt élők vegyék figyelembe a Hold ciklusát. Növő Holdnál gyarapítsanak, kezdeményezzenek. Fogyó holdnál méregtelenítsenek, lomtalanítsanak, csökkentsenek dolgokat. Meghálálja magát a természettel összhangba hozott élet. Az intuíció ebben a házban nagy segítség lehet.
A negatív megélése a háznak, ha mindent stabilizálni szeretnének – nem fog menni. Az irracionális félelmek is eluralkodhatnak az itt élőkön.

19-es házszám: A hosszútávú kapcsolódás háza. Akik itt tevékenykednek vagy laknak, azok sokáig, egy húron pendülve dolgozhatnak és élhetnek együtt. Azonos a szemléletük, értékrendjük, jól érzik magukat. Építkezésre kiváló.

20-as házszám: Az élés során egyszer valószínű egy gödörbe jutás, ahonnan akkor lehet kimászni, ha átértékelik az itt élők a dolgokat. Ha képesek új nézőpontokat kipróbálni. A megtaposódás az itt élőket szolgálja, mert ezáltal jön a felismerés és a változás. Kérhetnek segítséget, mert kapnak.
És ügyelni kell az őszinte kommunikációra.

21-es házszám: Akár a Black Jack-ben itt is szerencsét hoz a 21. Ha ügyesek az itt élők, megtalálhatják a helyüket a világban. Olyan érzéssel lakhatnak itt, mint, amikor azt csinálhatják, ami neki jó és úgy élhetnek, ahogy nekik jó. Ha jól érzik magukat, akkor tovább fokozzák a sikert kisebb utazások a világban.
Aki itt él, jutalmul kapta ezt a számot. Már sok mindent megélt, sok mindenen túljutott, rendet tett maga körül.

22-es házszám: Izgalmas felfordulás. Az itt élőknek lehetnek szokatlan elképzelései, ötletei, különc megoldásai a világ dolgaira. A régi dolgok már unalmasak számukra, valami új megoldásra, tevékenységre van szükségük. A külvilág megszólhatja őket, mert nem illeszkednek bele a nagy átlagba. Akár a lakáskörülményről, akár az életmódról beszélünk. A rendetlenség is simán belefér nekik.
A környezet olykor próbálja figyelmeztetni őket, és visszahúzni őket. Érdemes meghallgatni a visszarángató erőket. Felhasználni és beépíteni azt, amiben igazuk lehet, és semmibe venni, ha csak a félelemre és konformizmusra alapoznak.