Kislány beszél az Élet Rendjéről

 

Napi Ildi: AZ A KARMÁM, HOGY TE …

(A közelmúltban több olyan emberrel találkoztam, aki különleges képességgel bír. Itt ez a kislány, akinek próféciái vannak. És szó lesz még néhány olyan emberről, akinek akkor szűnnek meg a problémái, ha kibontakoztatja a képességét és megtanul bánni vele.)

Az élet rendjeA karmaasztrológia szerint mindenkinek benne van a horoszkópjában, hogy mi a karmája egész életére vonatkozólag.
(Én ezt szélesebben értelmezem, mint az asztrológia, de most ebbe ne menjünk bele.)

Elmondom, hogy mi az én karmám az asztrológia szerint. A munkámon keresztül másokat sikerre segíteni. Akár egy jó edző. Nem ő áll az olimpiai dobogón, de az ő munkája is kellett a versenyző eredményéhez.

Persze eleinte én is szerettem volna sokra vinni és sikeres lenni, de megértettem, hogy ez tud teljesülni, ebben vagyok a legjobb és még szeretem is csinálni. És tényleg sikeresek lesznek általam mások.

Szóval, kit is kell nekem sikerre segítenem? Egyrészt téged, bármilyen témában is akadtál el, vagy bármit is tanulnál a lélek, a tudat és a sors dolgaiban.

Másrészt azokat a különleges képességű embereket, akik nem akarnak, vagy nem tudnak mit kezdeni azzal az áldással, amivel születtek.

És ami tendenciát észrevettem mostanában – az nagyon különös!

Csak az idén már 5 olyan extra képességű emberrel találkoztam, akiknek kellett valami pöccintés.

Az év elején találkoztam egy olyan kislánnyal, aki még csak 7 éves, de olyan próféciái vannak és ezeket olyan gördülékenyen és folyékonyan ontja magából, hogy nem is hinnétek el. Ide kattintva bele is hallgathattok az első beszélgetésünkbe, ahol az élet értelméről beszél. Ügyesen még rajzot is készített a mondanivalójához, amit a telómmal lefotóztam.

 

Az élet rendje - folyamatábra :-)De bármi másról is kérdeztem őt, minden témában rengeteg volt a mondanivalója. Mindegy, hogy egy egyszerű praktikus dologról, vagy egy mélyebb filozófiai kérdésről volt-e szó. És ehhez még bámulatos szókincs és sodró lendület is párosult. Pici, törékeny csontú, bájos kislányt képzeljetek el! El is mondta, hogy ő kicsi, de sokkal erősebb, mint anyáék. Alig bírtam ki, hogy ne ölelgessem meg a csöpp kis testét, amikor puszival búcsúztam tőle.

Beszélgettünk a szülőkkel pár szót a kislány tehetségéről. Az egyik fenntartásuk szerint ezt az egészet a kislány 7 éves korára úgyis ki fogja nőni. Ez így is lenne, ha úgy nőne fel, ahogyan a legtöbb gyerek.

Valóban, ha egy gyereket leintenek, amikor olyasmit mond, ami nem illeszkedik a felnőttek világképébe, akkor ez a képesség elkopik.

Pl. a gyerekek nagyon gyakran érzékelik a más dimenziójú lényeket. Ha azt mondják neki a felnőttek, hogy nincs ott semmi, akkor két dolog szokott tipikusan történni.

 1. Vagy lassan elhiszi, hogy valóban nincs ott az, amit érzékel és elcsökevényesíti azt az érzékelőkéjét, amivel „látta” az entitást, lényt, szellemet, betegséget, jövőt, … bármit.
 2. Vagy a másik pedig, amikor továbbra is érzékel, de ezt titokban tartja. Akár később szoronghat is emiatt, vagy önértékelési, beilleszkedési zavarai lesznek, mert azt hisz, hogy ő nem normális.

Igen, ez egy nagy feladat a szülő részéről. Mit kezdjen a saját hitével, nézőpontjával, félelmével? Túl tud-e lépni a gyerek képességeinek fejlesztése érdekében a saját korlátain?

Ez a kislány nagyon szerencsés, mert a szülei rendkívül szabad, természetközeli és képességkibontakoztató körülmények között nevelik őt és a testvéreit.

Másrészt, mert az anya és az apa is érdeklődik a kislány mondanivalója iránt – talán lehetne ezt még intenzívebben is.

És csak két korlátot kell átlépniük. Vagyis elhinni, hogy 7 évesen nem fog ez a képesség kámforrá válni – ha karbantartják. Illetve, hogy ártanak ezzel a kérdezgetéssel a gyereknek. Mind a kettő egy megugorható akadály. Én bízom a nyitott gondolkodásmódjukban.

A világnak szüksége van ezekre a csatornákra.

Érdekesség: A kislánynak olyan különleges, de mégis ismert neve van, ami a világ egyik legdrágább terméke, és aminek unciája az aranyhoz igazodik. Már az egyiptomiak is ismerték, de a régi magyarok is. Védett kincs. Tehát ez a magyar kislány értékes, ritka, védett, ősi tudást hordoz és szükség van rá.

Kos szaturnusz

Téged érdekelnek ezek a dolgok?

Ha igen, hamarosan további extra képességű emberekről fogok mesélni, akiket ahhoz kellett hozzásegíteni, hogy merjék használni azt az áldást, amivel születtek.

Ha te is ki szeretnéd bontakoztatni a képességeidet, akkor szívből ajánlom a Tarot kártya megtanulását. Engedd el te is a félelmeidet és minden hiedelmedet ezzel kapcsolatban.
Semmi sem lesz olyan, mint amilyennek elképzeled.

Kezdés: május 16. délután

és utána vasárnap délutánonként.

Akik távol élnek vagy nagyon elfoglaltak, azoknak ajánlom az online verziót.

Így akkor hallgatják meg az anyagot, amikor nekik a legjobb.

Amit az online verzióról tudni kell:

online tanfolyamok

Amit a tandíjról tudni érdemes:

A pénz nem számít!

=============================

TOVÁBBI AJÁNLATAIM:

Tavaszi programajánló:

 • TAROT TOVÁBBKÉPZÉS
  2016. május 10. kedd 17-20:00
  Azoknak, akik már tanultak tarót, jól jön egy kis felfrissítés.
  Illetve a ritkábban használt kirakások mellett új dolgokat is tanulunk.

 

 • TAROT TANFOLYAM
  2016. május 16. 13-19:00
  (később vasárnap délutánonként)
 • ÍTÉLD MEG EMBERTÁRSADAT!
  Mi igaz abból, amit igaznak gondolsz?!
  Azt akarod, hogy igazad legyen, vagy lennél inkább boldog?
  2016. május 15. szombat 13:30-19:00
  1 alkalmas tudatos délután
  2016. június 04. szombat 13:30-19:00
 1. Nyári tematikus délutánok: pénz, érzelmek kezelése, betegségek.

  A nyár során lesz néhány olyan ÉFT közös munka,
  ahol nem tanfolyamot tartok, hanem a módszert alkalmazva
  egy-egy témakört járunk körbe és sokat kopogtatunk.2016. június 18. szombat du. 14-18:00 – pénzügyi blokkok kezelése
  2016. július 16. szombat du. 14-18:00 – érzelmek, félelmek, fóbiák, szorongások kezelése
  2016. augusztus 20.szombat 14-18:00 – indulatok kezelése, korlátok és vágyak
  2016. augusztus 27. szombat 14-18:00 – betegségek, öngyógyító folyamatok beindítása
 2. Őszi programok
  tanfolyamok

 

 1. Odrobina Márti ajánlja:Életforgatókönyv tanfolyam Budapest,
  május 21. 22-én kezdődik és 28 29-én folytatódik.Integrált családállítás terapeuta képzés
 2. Asztrológiai képzés Szegeden
  Regiomontanus Intézet
  Dobó Zsuzsa 70/ 380 2289

 

=================================

Jelentkezés:
e-mail vagy telefon
hajdu-ildiko kukac t-online.hu
70/ 267 0679

 

=================================
Remélem, ma is hozzájárultam az életedhez!
Üdvözlettel: Hajdú Ildikó
www.hajduildiko.hu