A TENYÉRCSAKRA BEINDÍTÁSA

Napi Ildi: A TENYÉRCSAKRA BEINDÍTÁSA

Kedveseim!
Ma egy kicsit elfoglaltabb leszek, ezért úgy döntöttem, hogy előkészítjük a holnapi napot.
Holnap önkezelés fogunk végezni egy furmányos, könnyed módon.

Ezért gyakoroljuk 2-3 perc erejéig az “energia” érzékelését, hogy holnap már ne ezzel kelljen foglalkozni.energiagömb a kezek között

Helyezkedj el kényelmesen, mondjuk ülj le.
Tarts magad elé a két kezed, mintha egy gumilabda lenne a kezeid között. Mondd, hogy “most egy energiagömböt készítek.”

Kezd el mozgatni a tenyereidet és szórakozz a kezek között megjelenő érzéssel – mintha gyerek lennél, mintha érdekelne milyen is valójában ez a labda. Érezd, vizsgálgasd, játsz vele, nyomogasd, huzogasd! Akár be is csukhatod a szemed, hátha jobban fogod érzékelni.

Még jobb, ha nem energiagömböt készítesz, hanem egy SZFÉRÁT. Érzetre ugyanaz lesz, csak más lesz a lényege. Mi egy gömbölyű valamit akarunk készíteni önkezelés céljából és nem biztos, hogy energia kell majd bele. Lehet, hogy tér, lehet, hogy tudatosság, lehet, hogy … Végül is mindegy, csak működjön.
Egyébként ezt a szféra kifejezést az oroszok használják és ki lehet vele cselezni, amiről az előbb szó volt. Az energia szó engem korlátoz.

De ha te jobban szereted az energiagömböt – felőlem azt is csinálhatod.

A TENYÉRCSAKRA BEINDÍTÁSA: Ha nehezen érzékeled a tenyereid között a szférát, akkor nyomd be a hüvelyk ujjaddal a másik tenyered közepét erősen, majd a másik tenyereden ismételd meg ezt az erős nyomást. Ezzel a mozdulattal aktiválod a tenyércsakrádat – mindjárt könnyebb lesz a te kis “privát SZFÉRÁDDAL” játszani.

Osszátok meg tapasztalataitokat! Segítsünk egymásnak!

A feladat nem nehéz, csak a hitrendszerünket cincálja.

Ha tetszett a mai feladat oszd meg embertársaiddal!