A TE SZEMÉLYES ÉGI ÜZENETED 1-10ig

(Ha tetszik, kérlek, oszd meg, hogy mások is megkapják az üzenetüket.)
Szeretnél egy útmutatást a mai nap számára?
Ha igen, válassz egy számot az alábbi tízből. Aztán olvasd el a neked szánt mai útravalót!
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Bontsd ki a te személyre szóló üzenetedet!

Üzeneted érkezett!


1. Méltatlan a helyzet hozzád. Ideje lenne új vizekre evezni, továbbállni.
2. Tehetséges vagy valamiben. A különlegességed másokat a saját hibájukkal szembesíti. Ezt a féltékenységet, irigységet kezelned kell.
3. Itt az ideje, hogy belevágj régen dédelgetett tervedbe. Senki nem biztosít róla, hogy sikerülni fog. De ha ki sem próbálod?!
Ha sikerül, azt majd mondják, hogy zseni vagy. Ha nem, akkor őrültnek hisznek. Nem ez számít. Hanem az, hogy ma elindulhatsz.
4. Túlságosan alkalmazkodsz mások igényeihez, elvárásaihoz. Meg akarsz felelni. Vajon mi történne, ha úgy élnél, ahogy neked jó?
Ezt vizsgáld meg!
5. Itt az aratás ideje. Végre betakaríthatod a munkád gyümölcsét.
Ha nem vetettél semmit, akkor ma kreatív ötleteid lehetnek.
6. Ha ésszel csinálnád a dolgokat, sokkal kevesebb erőfeszítéssel is megoldhatnád a problémákat. Mert probléma az van, csak most nem erővel kellene megoldanod.
7. Eddig anyagi szempontból vizsgáltad a történeted, most nézd meg más nézőpontból is, mert ez fogja a kivezető utat jelenteni. Akár írd le a problémádat, már ez is új megvilágításba fogja helyezni.
8. Hosszútávú együttélésre / együttműködésre van kilátás. Ha közös a cél és egy húron pendültök, akkor sokáig és eredménnyel fogtok élni / tevékenykedni.
9. Építkezz alulról. Van hozzá tehetséged, hogy a semmiből is létrehozz valamit és a csúcsig eljuss.
Ha szerelmi a kérdésed, tudd, hogy te vagy neki az igazi.
10. Játszmajátékokkal akadályozzátok egymást. A helyzet egyre feszültebb, mert kölcsönösen korlátozzátok egymást. A robbanást úgy lehet elkerülni, hogy feladjátok a játszmáitokat, legalább te. Kockázatosnak tűnik számodra, de csak így kezdődhet új élet.

Nos, mit választottál?
Ha tetszett, oszd meg!