PÉNZÜGYI KORLÁTOK (2.)

A PÉNZ PISZKOS

Egy másik tanulságos esetet is közzéteszek.
Nagyon kedves tanítványomnak sok gondot okozott a pénzhez való viszonyulás. Nem is csoda – hiszen akárcsak én -, ő is 35/8-as leszületésű. A 35/8-as-oknak éppen a pénzhez való helyes viszonyulás az életfeladatuk. Ezt a témán kell leginkább gyakorolniuk.
A pénz piszkos
Pár hónapja arra kopogtattunk (ÉFT módszer), amikor kislányként sokat járt bevásárolni. Egy-két apróságért őt szalajtották el a kisboltba. Ő pedig szívesen el is ment. Egyszer azonban nagyon leszidták, mert a vásárlás után egyből lehuppant az ebédlőasztalhoz és nekilátott enni. Anyukája nagyon leszidta sokáig mondogatta, hogy a pénz piszkos és mindig kezet kell mosni utána.

Ezek után se bakteriális fertőzést, se pénzt nem szerzett.

A mai napig megjegyezte: „A pénz piszkos.”

Az anya védelmében: A kislány anyukája a legjobbat akarta a lányának. Csak azt a tudást adta tovább, amit ő is kapott. Az anyák azt akarják, hogy a gyerekük boldoguljon. Ő nem tehet róla, hogy a lányának nem a kézmosás fontossága maradt meg a rendszerében, hanem a pénztől való távolságtartás.

Még valami:
Nagyon köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikket. Ha tetszett, cserébe kérlek lájkold és oszd meg, mert így tudod megköszönni az erőfeszítéseimet, hogy mindezt elmondom neked.

Személyes konzultáció Szegeden és Budapesten.

Body Coaching: Budapest New Age Átalakító Szalon

Legközelebb ÉFT = Érzelmi Felszabadító Technikát tanulhatsz tőlem (jan. 31. Bp.)
Katt ide:
httpss://www.facebook.com/events/745392358867491/