L-ÉGI POSTA NEKED színkóddal

Napi Ildi: L-ÉGI POSTA NEKED színkóddal
PUKKATSD KI A NEKED TETSZŐ LUFIT!
Benne lesz a neked szóló heti útravaló.

MI AZ ÜDVÖS SZÁMODRA EZEN A HÉTEN?

Ahhoz, hogy megtudd, választanod kell egy léggömböt!
A képet figyeld! Melyiken akad meg a szemed?

NARANCS
FEKETE
LILA, RÓZSASZÍNballoon wallpapers
ZÖLD
SÁRGA
PIROS
VILÁGOS KÉK
SÖTÉT KÉK

NARANCS:
Az anyagiak világában kell jól megállnod a helyed:
Egyrészt túlzottan beleragadtál az anyagi világba. Tedd fel magadnak a kérdést: ha a pénz most nem számítana, ezzel az emberrel élnél / dolgoznál együtt? Ezt a munkát végeznéd?
Azt hiszed nem szabadulhatsz, de csak az anyagi világról szőtt gondolataid láncolnak a helyzetedhez.
Másrészt, ha már ez a történet jutott a hétre, akkor élvezd ki. Ha egy jó üzleti lehetőség adódik, tudd: Kockázat nélkül nincs üzlet. És aki mer, az nyer.

FEKETE:
Valakinek kell az, ami a tiéd. Nem azért, mert szüksége van rá, hanem csak úgy.
Ez a helyzet ki akar mozdítani a biztonságos zónádból, ami félelemmel tölt el. Ha belül maradsz a régi védelmi vonalon, minden megy tovább, mint azelőtt. Azonban, ha kilépsz a védettség köréből, egy csomó kálvária, nehézség vár rád. Mégis ez az út vezet el az életed következő szintjére. Közben tanulsz, fejlődsz, szenvedsz, tapasztalsz.
Miközben kálváriát jársz, jusson eszedbe, ez is érted történik, ez a te beavatási történeted. Csak még nem érted. Utána már más ember leszel és utólag visszagondolva sose cserélnéd le a jövőbeli életedet a jelenlegire.

LILA, RÓZSASZÍN:
Ezen a héten a „szent cél” érdekében áldozatot kell hoznod. Talán olyat, ami nem egészen testhezálló, esetleg kényelmetlen is. Minden nap meg kell tenned. De végül te leszel az első, a kiválasztott, a legjobb a feladatra.
Eközben figyeld a konkurenciát, a hasonló helyzetben lévőket. Ha nekik is juttatsz a te előnyödből, nem pályáznak a helyedre, a szerepedre. Ügyesen sakkozz a többiekkel, járjon jól mindenki.

ZÖLD:
Ezen a héten meg kell születnie a döntésnek. Még halogathatod egy kicsit, de már nem sokáig. Segít, ha nem döntésnek nevezed, mert az olyan súlyos és visszafordíthatatlan. Hívjuk inkább választásnak. Választani jobban szeretünk, mint dönteni.
A választást most érzelmi alapon hozd meg. Milyen érzés, ha az egyikre adod a voksod, és milyen érzés, ha a másikra?
Egy kis segítség: Az egyik út díszesebb, csábítóbb, de utána keserű a kijózanodás. A másik kevésbé látványos, divatos, vonzó, de valódi tartalommal van teli. Hosszú távon abban lesz több örömöd.

SÁRGA:
Itt az ideje tanulni egy kicsit. Fejlesztened kel a tudásod. Ez a kitartó, szorgalmas tevékenykedés ideje. Most még nem tűnik olyan fontosnak ez a megszerzett tudás, talán haszontalannak is érzed, de később „meg fogja menteni az életedet”.

PIROS:
A dolgok örökös változásban vannak – igaz ez akár pénzre is. Ha most fenn vagy, hamarosan lejjebb kerülsz, és ha lenn, akkor javul a helyzet. De az élet márcsak ilyen hullámzó. Akár egy héten belül is megélheted a lentet és a fentet. Mi ezzel a baj? Ha lent vagy, ne siránkozz, mindjárt jobb lesz. Ha fent vagy örülj és ne ragaszkodj semmihez.

VILÁGOS KÉK:
Segítséget kell kérned másoktól, vagy össze kell fognod másokkal a cél érdekében. Mindenki máshoz ért, másra való. Támogassátok egymást. Mindenki egyért, egy mindenkiért!

SÖTÉT KÉK:
Ez a hét alkalmas a pályázatokra. Ha segítségre van szükséged, mentort találhatsz egy jelentős, stabil helyzetben lévő személytől. Ő már sokat tapasztalt, van is miből adnia.
Az érzelmi életednek jót tenne némi pezsdülés, lassan ez már a besavanyodás. A kiszámíthatóság biztonságos, de életöröm nincs benne.
Szex, járatlan út, szenvedély, … Valahol jöjjön ki a sok beszorult energia, mert különben egyszer csak kontrollálatlanul fog előtörni.

Ha tetszett, kérlek oszd meg.
Vajon melyiket választottad, nagyon kíváncsi vagyok.
Tudod-e már mire vonatkozik, vagy ez majd csak hétvégén derül ki?